Hani kadınlar seks yapmak istemedikleri zaman "başım ağrıyor" derler ya, erkekler de bu tarz bahaneler uydurur mu zaman zaman? Uyduruyorlarsa bunun sebebi ne olabilir kine?
Sitede okuyorum cevaplardan, bu etiket bu anlamda da güzel veri sağlıyor. Sebebi çoğunlukla yorgunluk gibi duruyor. Malum artık iş saatleri falan zorluyordur.
Bunun haricinde fiziksel durumu ile ilgili kaygısı olanlar, hasta olanlar, eşini veya partnerini aslında beğenmeyenler ve eşini daha öncesinde başkası ile aldatanlar vs. olarak ortaya çıkıyor.
Başım ağrıyor demiyorlar ama bir bahane buluyorlar o kesin jjdss
Bir de şu var, kadın başım ağrıyor dediğinde ona hemen uyum sağlayıp pasif kalıyorlar. Oysa aralarında ciddi bir sorun yoksa o şekilde pasif kalmayıp baş ağrısını geçirtse belki iliskileri seviye atlayacak jdjsks
Kadının başım ağrıyor demesinin sebebi zaten %80 oranla erkekle alakalı🤣 öyle bir erkek hatasını bulmadıkça isterse kadını 40 defa şeyapsın yine bir nane değişmez 😂😂
Uydurur ama cinsellik de değil böyle kavga anında yok başım ağrıyor yok dün antrenmanda ayağım sakatlandı şöyle böyle ama aynı adama farklı bir şekilde yaklaşsan öyle davranmaz çünkü isteği cinsellik.
Kendine erkeğim diyen birinin böyle bir bahane uydurması bana mümkün gelmiyor, uyduruyorsa da ya libidosu düşüktür ya da başka birine ilgi duyuyordur : )
Erkeler de işleri kesat gitti, K. borcunun son günüydü ödemedim... gibi bahaneleri tercih edebilirler ama önemli olan kadının başım ağrıyor dediğin de bunu da umursaması gerektiğidir.