Ürünü de paylaşayım, hani denemek isteyen olursa diye jdjsj
https://www.ok.com.tr/urun/okey-sicak-temas-2023/
@okey_1
Sipariş uygulamasını gezerken meraktan bir bakayım dediğimde ısıtıcı etkili prezervatiflerden kalmadığını fark ettim.
Isınamıyor muyuz?

Isı penisin büyümesi için önemli bir faktör. Bu yüzden kadın rahmi çok sıcaktır. Soğuk sudan çıkıncaki halinizi düşünün erkekler. Oradan anlarsınız mevzuyu.
Ürünün tükenmesi konusuna gelirsek de, büyük ihtimalle fazla üretilmediği içindir. Benim ısıtıcılı prezervatif kullandığını duyduğum kimse olmadı.
Güzel cevap olmuş.
Üstteki yazdığını baz alarak, yeterli ereksiyonu sağlayamayan veya bunu koruyamayanlar için olabilir diyebilir miyiz?
Onun sıcaklık dışında onlarca nedeni olabilir. Bu prezervatif eğlencesine alınır gibi göründü gözüme. Veya belki kış tatili gezisine 😂
Ahahhaa yolculuk esnasında da takılsın diye mi diyorsun djjdjd
Peki bir ihtimal daha, fazla ıslanan kadınların bu ıslanma etkisi azalsın diye olabilir mi?
İkisi de değil hayır.
Kullandığım bir ürün değildi ancak normal bir ilişkiden pay biçtiğim zaman mantıksız gelmedi. Çünkü bahsedilen uzuvların sıcaklık olarak yeterli olduğunu iddia etsek de meninin içeri boşaltılması durumundaki sıcaklık hissi bir kadın olarak beni tetikliyor. Yani bunun anlamı daha fazla sıcaklık kadın için tetikleyici bir durum olabiliyor. Bu da bir çok şey gibi kişisel bir durum tabi ki ama aynı durumda olanlar için tasarlanmış olma ihtimali yüksek gibi.
Lateksin kadına temas eden kısmına ısı ve sıvı ile aktif olan madde eklenmesiyle de bunu sadece kadını etkileyecek şekilde tasarlamış olabilirler. Böylece kadını tetikleyerek orgazm ihtimalini artırmış erkekle aynı sürelere getirmiş olma ihtimali yüksek olarak düşündüm bunu 🙃
Diğer Eic de gelmiş oldu jdjdj
Fakat daha sonra seçicem.
Mantıklı bulmuş olman yeterli diğeri çok da önemli değil 🙃
Mantıksız bulduğum gün jdjdk
youtube.com/shorts/VDGdHiBRblU?si=UW_LwIVe8qJDD-qf
Ama ben emin olamadım önce gittim direk firmanın ürün için açıklamasını okudum hem partneriniz hem sizi ısıtan diyordu. Ama ben tatmin olmadım bu açıklamadan gittim bir modelinin, online satış sitelerinden birinin yorumlarına baktım. Herkes memnuniyetini belirtmiş.
Ancak bir yorum vardı kiiiii... İşte o beni haksız olduğum sonucuna götürdü. Yazılan " ürünü 2. birleşme esnasında kullanmanızı tavsiye ederim geç orgazmı engelliyor" yazıyordu. Yani amaç sanırım ilk değil sonraki çiftleşmelerde süreyi dengelemek 😂
Vaay araştırmacı gazeteci djdjdk
Olabilir bak bu.
Çünkü tamamen mantık yürütmeye çalıştığım bir konuydu ama yürüttüğüm mantıktan emin olamadım. Net bir şeyler bulamazsam da hiç hoşnut olmam böyle durumlarda 😅
Soru işaretleri sıkıntı jdjdk
Hem de uyutmayacak kadar 😂
Jdjdjd
Harika sıcaklık etkisiyle daha nirvana tat ve akma his
Evet içten sıcaklık gelince o sürtünme ile daha da zevk aldım Adrelenin yapıyor
Evet düzenli inşallah sizdede işe yarar biz memnunuz aşırı
O çok önemli bencede
Hayır
Sevindimmmmm
Normaldeki sıcaklık etkisi yetersiz mi geliyor?
Evet fazla sıcak iyi olmaz mı uçarken
Kesinlikle olur.
Merak ettiğim normal sıcaklık yani seks sırasındaki az geldiği için mi tercih ediliyor yoksa daha da sıcak olması için mi?
Az değil daha da fazla tercih ediyorum benim fantezim bu o sıcaklık beni çok sulandırıyor deliriyorum
Sonunda net bir cevap.
Teşekkürler.
Peki son bir soru, erkeği de etkiliyor mu yani hissediyor mu prezervatifin ekstra sıcaklığı yoksa sadece kadını mı? Bu konuda bilgin var mı?
Ben ısındıkça inledikçe partnerim çoşuyor o hisle ama bizde sınırda yok her yönden beraber oluyor her şey erkekten erkeğe belki fark eder ama oluk oluk yani rahatlarken su gibi değil 🥰
Coşar tabi zevk vermeyi seven erkekler için bunu görmek önemli.
O kadar etkili demek.
Eic seçicem bunu, merak edenler okusun diye.
Teşekkürler deneyimlerini paylaştığın için.
Rica ederim yani biz memnunuz bilemem kim ne der tutkulu sevişme candır
Kesinlikle tutku önemli.
Detayda da yazdığım gibi en son stokta yoktu, yani baya tercih ediliyor. Herkes tadını almış gibi jdjdk
Sizde tutkulu birisiniz belli laf olsun diye seks yapmayan cins sizdede harika durur tutkulu her şey belinize kuvvet 🥰🤗❤😂
Ahahaha kahkaha attım bunu beklemiyordum djjdsk
Normalde kendimle ilgili bir şey paylaşmam genel sorar genel cevap isterim ama gizlisin diye daha rahat soradak bilgi almak istedim ve sen de hem bana hem de cevabına ayrıca yazana hiç üslubunu bozmadan cevap verdin.
Bu yüzden yazabilirim. Evet doğru tahmin, şehvet ve tutku olmadan yaşamam.
Teşekkür ederim jdjdk
Farklı bir karizma bu çünkü geçici tatminlik olmaz bslı kaymaksız yemeyen erkek kalmadı çok güzel auronnnnn🫠❤🤗neyse hayırlı akşamlar
Sana da
Teşekkürler
Ricalar, asıl biz teşekkür ederiz. Keyifli günler efenim.
Keyifli günler tutkulu adam 🥰🌹
Cevap
16Cevap
Isıtıcıya gerek kalmaz.. ısıtıcılı olması erkeğin daha da erken boşalmasına neden olur aksine.
Bence de kalmamalı ama çok talebi görünce merak ettim nedendir bu diye jdkdk
daha rahat olması için olabilir
Bi tık sıcaklığın hissi artırdığına eminim bunun verdiği hazda cabası sebebi bu yüzden olmalı
Olabilir.
Senden ciddi cevap okumaya alışmamışım, bunu da yaşadık jddjd
Doktorum fazla ciddiyeti yasaklayınca işte arada kullanıyoruz hjk
Ahahaha doktorun sağlam kıymetini bil jdjdk
Neden ısıtıcı etkili prezervatif kullanılıyor ki? İki tarafın cinsel organlarının sıcaklığı orgazma ulaştırmada yeterli değil midir zaten?
Bence de yeterli olmalı hatta fazlasıyla olmalı ama bir sebepleri var gibi. Ben de onu merak ettim. Sence ne olabilir?
Spesifik bir neden söyleyemem galiba, varsayımlarda bulunabilirim ancak.
Erkeklerin boşalma süresini vajinanın sıcaklığı da etkiliyor bildiğim kadarıyla.
Sıcaklık arttıkça erkek daha mı erken geliyor ne xjjx
Evet sıcaklık etkiliyor hatta topların yerini, penisin ereksiyonunu vs. de etkiliyor ama vajina sıcaklığı az çok yakın değerlerde farklı bir hastalik durim vs. yoksa.
Bir de ısıtıcı kullanmak, bilemedim jdkdk
Yangın var yangın var jxjx
Jdjd
Geç boşalanlar için mantıklı ama erken boşalan biri için mantıklı olmayabilir. Sıcak oluşu hazzı artıyor çünkü. OK Nirvana idi sanırım 👍🏼
Galiba erkeğe etki etmiyormuş, dış tarafındaymış etkili kısım ve kadını daha da ısıtmak için.
Yalnız profilindeki kapak resmi çok iyi.
Evet, çok teşekkür ediyorum
Çok etkili olduğunu sanmıyorum. Sıcaklık ne kadar çok artarsa erken boşalma ihtimali o kadar çok tetiklenir.
Boşalamayanlar veya zorlananlar için olabilir mi acaba?
Öyle bir şey mi varmış ilk defa duydum 😊 Ama tahminimce ısıtıcılı diye bir şey varsa sanırım etkileşimin fazla olması içindir bence
Ben de ilk defa görmüştüm, sonra baktım baya satılıyor dedim bir sorayım jdjdk
Etkileşim derken?
Ahahah doğru düşünmüşsün.
Kullanmış olan hatta özellikle kullanan bir gizli pembeli tecrübesini aktardı. Gün dolunca eic seçip güncellemeye de ürün bilgisini ekleyeceğim merak edenler bir baksın diye jdjdk
Ricalar
Isıtıcı dediği dış tarafında. O da mentol gibi bir şey aslında. Etkisi tamamen vajinaya.
Ne için isteniyor o etki? Zayen sıcakken?
Vajinaya etki ediyormuş. Durexte jeli de var ayrı intense diye
Ürunlere baya hakimsin.
Peki faydası neymiş?
Prezervatif kullanmadım.
Bence sebebi cinsel ilişkiyi iyi tutabilmektir.
O kesin bak.
Evet. 😃
İster ısıtıcı
ya da başkası
Ten tene olan
En ateşlisi🔥🔥
Kesinlikle.
Bazı cevapların ilgimi çekiyor, bununla ilgili de bir tahminin olmaz mı acaba?
Ahahaha ısıtıcılı muşamba güzelmiş jdjdj
Detaylı bilgiler de gelmiş, teşekkürler efenim.
Sormaya çalışıyoruz efenim, olduğu kadar jdkd
Cinsel ilişkim yok , evlenince ten tene değer zaten ne gerak var buna 😼
Şu zamanda bunu yapabilmek zor, umarım aynı şekilde devam edersin.
Peki ısınmada sorun olursa yine de kullanmaz mısınız?
Bizim ateşimiz yakar o odayı 😂😜
Ahahah yaksın, ateşiniz bol olsun efenim jdjdk
Romantik odununumu bulunca evetts
Ahahah normalde odun kullanılıyor ama burada bence odun olmasın yanar jdjsk
Hem odun hem romantik nasıl oluyormuş o bakim?
Arka sokaklar da mesut var ya çok aZ oduncukk sevincede ateşi harlayan minik romantik dokunuşlarla hayatı değer katannbeyendinisss 😍😋❣️
Yaaa çok güldüm doğru.
Neden gülduğüme gelince, dedem Arka Sokaklar fanı ve Mesut'a taktığı lakap Oduncu jdjdjsk
Adamları tepelediği için. Sen de odun benzetmesi yapınca cuk oldu jdjdkdk
Hahaa ama tam katı. olmasin aşkım tabi ki de
O zaman bir tavsiye ile bitireyim, odunu yonturum romantikleştiririm diye niyetlenme olmaz. Marangoz lazım onlara jdjsk
Ya senle bizim aramız da ne var biliyormusun bir soru da yine aynısı oldu ya benim dediğimi tam çözemiyorsun ya da bir yerde çukurunu kelebek yapamiyoruz 😂
Çukurunu kelebek yapmak ne demek onu yaz sonra cevaplayayım jdjdk
Uckurunu yani dugum bakımından kelebek şekli almiss uçkur
Uçkuru düşük yani bağlanmamış halde yazdığımı mı söylemek istiyorsun? Ahahah
Herhangi bir cevap veya yorumumda o şekilde bir şey yazdığımı bul hesabı kapatırım jdkdk
Hatta jdjdj
youtube.com/shorts/VDGdHiBRblU?si=XVH_prEPQZIgLxLC
Yaa off valla önceki arka planım iyi di belediye anonsları gibiyim kimse anlamıyor diyeee çıldıricamm
Organcim , dedim ki uckuru çözülmüş don gibi beni anlamiyorsun gibi bı yerde dön düşüyor 😂
Yooo böyle demedin jdjdk
Sadece ben anlamasam kendime bakıcam ama kimse anlamıyorsa sorun bende değil jdjdk
Bence neden şifreli yayınlar gibisin ve çözmek gerekiyor diye bir bakmalısın. Belediye anonslarını kimse dikkate almaz bir süre sonra jdjdk
Ya cümle içine bak. Ben gidiyorum harbi anlamıyorsun
Ya senle bizim aramız da ne var biliyormusun bir soru da yine aynısı oldu ya benim dediğimi tam çözemiyorsun ya da bir yerde uçukurunu kelebek yapamiyoruz 😂 burayı düğüm yani orta yolu bulamıyoruz gibi anlayabilirdin Dip not '
Neden ben veya herkesin senin söylemediğin şeyleri anlamamız gerekiyor? Jdjsk
Orta yolu bulamıyoruz'u doğrudan yazsan daha kolay olmaz mı?
"Kadınım" yazmak yerine "ben erkek değilim onun karşı cinsiyetiyim" yazmanın anlamı nedir? Jsjzksk
Bak kadınların çoğunun sorunu bu. Farklı şeyler söyleyip farklı şeyler anlaşilmasını bekliyorsunuz.
Senin yazdiklarını ben bile anlamıyorsam bir odun seni anlayamaz evde kalırsın diğer her şey seni kurtarmaz haberin olsun jdjsk
Şu son yazdığın şeyden sonra hiç soruna gelmem zaten ben evde kalırım neyse iyi günler
Soruma gelmen, sorumu beğenmen vs. önemli değil ki ben etkileşim için bir şey yapmıyorum. Yoksa farklı sorular sorardım jdjdk
Ben senin üslubunla sana bir şeyi anlatmak istedim. Üsluptan rahatsız olduysan acaba ben nasıl yazıyorum diye de bakmalısın.
Normalde düşüncelerini, cevaplarını beğeniyorum. Buradaki durumu da çözmen için yazdim bunu. Yani bana faydası yok, değerlendirirsen sana ve sonraki hayatına olur.
Belediye anonsu gibi değerlendirilme diye.
Tercih senin.
Sana da iyi günler.
Ortam ısınsın diyedir sanki bizdeki sıcaklık yetmiyor da 👉
Ahahha yetmeyenler var gibi ama bilmiyorum.
Yorumlara bakınca bi kullanasım geldi deniceğim.
O yüzden paylaştım efenim. Keyifli zamanlar.
Kadını yeterince ısıtamadıkları içindir😄
Orayı ayrıca ısıtmaya gerek olabilir mi? Jdkdk
Jdjdj
Benim ısım her yere yeter
Oooo iddialı.
Yalnız bu senin ısını daha da arttırıyormuş.
Ahahahaha arttırmassın alev alırız
Ahahaha
Onu bilmem ama deneyenler memnunmuş jdjddk
Istıcıya gerek yok ki
Yani yok ama daha da sıcak sevenler varmış jdjd
Doğal vücut sıcaklığı her zaman iyidir
Daha fazlası daha da iyiymiş, öyle diyorlar jdjdk
Ben bilmem jdjdk
Tavsiye etmiyorum
Neden?
Hiç kullanmadım bilmiyorum nedir üstat
Ben de cevabını arıyorum bakalim jdkd
İlk defa duydum desem 😃
Şaşırmam desem jdjd
Çünkü ben de Fenomen olunca Okey'in sitesine bir bakınca keşfetmiştim.
Soruyu görenlerin bir kısmı hatta bence çoğu da ilk defa duydu.
Gereksiz bir ürün olmuş zaten ikisi de alev alev yanıyo 😂
Bence de jdjdk
Fakat vardır bir sebebi, soruda cevap alamazsam kendim araştırıp güncellemye eklicem.
Bende bi araştırayım dur merak ettim jdjdmdmdkd
Ahahah
Bence dur şimdi araştırma. İş varken olmaz. Akşama cevabı önce kim bulacak yarışması yapalım ama hile yapma jdjsks
Olur mu?
Tamam peki jdndmdmd
Tamamdır, hatırlatıcam jdjs
Gizli pembeli cevabı verdi, öğrendim ama istersen resmi bilgi için yarışabiliriz jdjsj
Okumak istersen o cevaptan da okuyabilirsin.
Tek tek cevapları okumaya üşendim neymiş jdndndmd
Ahahaha hadi seni yormayayım zaten iş yormuştur jdjdk
Normalde olan sıcaklıktan daha sıcak hissettirriyormuş kadına. Böylece hem daha fazla zevk alıyormuş hem de ıslaklığı artıyormuş.
Baya övdü jdjsk
Amaaaan zaten 300 derece oluyo napacak cehennem alevi mi yakacak yani ne gerek var 😂
Ahahaha djjsjs
Yeterli ısıyı veremiyor herhalde sksksksk
Öyle duruyor jdjd
Daha çok yaksın diye bence
Normal ateş yetmemiş yani?
Bu arada iyi misin? Hesabın bir ara kapalıydı sanki?
Normal hayatında mı sitede mi?
Sitedeyse kolayı var engelle geç jdjdk
Normal hayatında sitedeki gibi kişiler yoktur ondan jdjdk
Burada filtreleme yapmak zorundasın maalesef.
O yüzden etkileşim kurulabilme durumunu yönet daha rahat edersin.
Zaten hayat çoğumuz için zor bir de burası eklenmesin jdjdk
Ahahah teşekkürler.
Telefon bildirimleri öğretmenlere çiçek alma bildirimleri ile doluydu denk geldi jdjdk
Bak mesela Fenomenliğe gidiyordun galiba ve bu konular dikkatini dağıttı o kaldı öylece gibi.
Fenomen olduğum etiketlere hakimim diyelim jdkdk
Oran yansın, demek için sebep
Sadece demek için mi?
Senden kısa cevaplar okumaya alışık değilim şaşırdım jdjdk
Ahahaha jdjsk
Kadını defalarca orgazma ulastıbilmek için
alakasi yok
Nasıl sağlıyor peki bunu?
Sıcaklık hızlndırır
Bu doğru ama zaten sıcak değil mi?
Çünkü fazla sıcaklık erkeği de hızlandıracak eğer performansı iyi değilse süre azalabilir.
Yoksa sadece kadını mı etkiliyor bu ürün?
tamamen peniz ve vajina arasindaki uyuma bagli. zaten vajina genisliyor temasyuzeyi arttikca islaniyor. erkek bu islakliga gore hareket etmeli. sicak olmasi kurumayi hissettirmedigi icin kadin daha uzun bozalma hissi alacagini saniyor ama tamamen yaprak ve t. * arasindaki uyumla alakali. 1200 penetrasyona kadar kadin bosalir zaten. sonra aci cekmeye baslar. bence mantikli degil.
Yalnız ben sana sormadım, cevap sahibi de sormadı. Başkasının cevabının altında neden fikirlerini yazıyorsun? Kendin cevap yazabilirsin istersen. Ben soruyu ona sordum.
Kadın olarak cevap almak için.
Sıcaklık kadınlarda da etkili
Evet orgazma daha çabuk ulaşmayı sağlar zevk de verir ama normaldeki az mı geliyor bazı kadınlara? Yoksa ekstra için mi onu öğrenmek istedim.
Bence ona ihtiyaç yok ki
Doğal gaz pahalı
Ahahhaa şu soruda kahkaha atmayı beklemiyordum. Çok iyiydi djjddk
Hic sevmem rötar iyidir :D
Rötar niye iyi? Süre mi fark ediyor?
Sabahlara kadar hoca ezan okuyor hala gelen giden yok o derece :D
Baya ciddi rötarmış jdjjdkd
Sonra partnerin diyorki bu bole olmaz cikar diyor eliyle sürdürüyor ki yatsin uyusun :D
O da kötü be.
Her şeyin fazlası zarar jdjdk
Üşümesinler diye
Jdjdkd
Isıtıcı prezervatif de mi varmış la aboo
Ben de bakarken öğrendim, varmış. Senin yorumlar farkli oluyor o yüzden sorucam. Sence neden var? Jdjdk
Hahah olum yürü git cevap vermicem buna sonra afişe oluyoruz 😂
Ahahhaa afişelik bir şey sormadım aslında ama senin tercihin tabi ki jdjdj
Daha neler çikcak 😅😅
Zamanla göreceğiz jdjd
Ohaaa ilk defa duydum
Pek çok kişi aynı durumda jdksk
Şaşkınım nasıl oluyor peki
Ben de onun cevabını arıyorum, bulamazsam akşama kendim araştırıcam jdjsk
Prezervatif hiç sevmem.
Et ete değmeli diyorsun
@meraklıbirpandaa evet
Soru kabul ediyor musun