Amacin cinsellikse yaşa zaten direk sürekli istersin onu. Sevgililik durumu icin soruyorsan kisinin karakterine bağlı biraz. Ama aslan erkeği severse güzel sever oda ayrı
Zaten bağ kurmadan bir sey yapmak istemiyorum ama işte insan bazen dayanamıyor bir de sadece bir kişiyle birlikteliğim Olduğu için de tek gecelik şeyler saçma geliyor
Aslında nasıl istiyorsanız öyle sonuçlanabilir knk
0
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Bilmiyorum bu kişi biraz hızlı hareket ediyor tanıştık hiç böyle cinsellik düşünen birisi gibi değildi tamamen hayatlarımızı geleceklerimizi konuştuk sonra eve gelmek istedi bende yok dedim ama sanki benden haber bekliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Amacin cinsellikse yaşa zaten direk sürekli istersin onu. Sevgililik durumu icin soruyorsan kisinin karakterine bağlı biraz. Ama aslan erkeği severse güzel sever oda ayrı
Devamı gelir mi derken ilişkiye döner mi kısmı senin performansına bağlı. Bir aslan erkeği olarak söylüyorum 🤣
Her şey cinsellige mi bağlı yani
Sorduğun sorunun tam olarak farkındasın değil mi?
Cinsellik devam eder mi diye sormadım bu ilişkiye diner mi diye sordum
Evet şimdi ilk yazdığım şeyi tekrar oku.
Aslan erkeğiyle hele de tek gecelik, sekse tövbe edersin.😉
Nedenn
Çünkü inanılmaz manipüle eder, güç gösterisi yapar, psikolojik anlamda da ezmeye çalışır, tek derdi kendi üstünlüğüdür umurunda bile olmazsın.
Onu fark ettim zaten de iki övgüye de tav oluyorlar
burçla bir alakası yok bunun kişinin kendisiyle alakalı.
Herkesle oldunuz bir boğa erkeğiyle olamadınız. Bizim neyimiz eksik...
İnsansa devamı gelir hayvansa fb olursunuz
Hayvan gibime geliyor çok fazla kız takip esiyor erotik hesapları da takip ediyor
Ondan olmaz. Kendini bir et parçası olarak kullandırma
Zaten bağ kurmadan bir sey yapmak istemiyorum ama işte insan bazen dayanamıyor bir de sadece bir kişiyle birlikteliğim
Olduğu için de tek gecelik şeyler saçma geliyor
Sen iyi bir insansın. İyi bir insanı hak ediyorsun. Kendini basit görme geleceğin henüz inşa edilmedi
Çok sağ ol
Fb olur ya neden olmasın
İlerisi olsun ya
Fb iyidir iyi fazlasını napcan
Şansa bak bize bak sokum böyle vaziyete
Şans mı bu ya ben normal ilişki istemiştim de bunun niyeti başkaymış….
Fb olursun en fazla
Sıkıntı
O zaman olma
Olmicam sankiiiii
Ohoo karar ver sende gel bana yaz o zaman SexTing yapalım
Burç önemli değil alet sağlam olsun yeter
Devamı gelir f. b olur
Gs olmaz mi
Olmaz sen ne istiyorsun peki tek gecelik mi devam li mi
Etkılenırsenız devamı tabıkıde gelırr
Aslında nasıl istiyorsanız öyle sonuçlanabilir knk
Bilmiyorum bu kişi biraz hızlı hareket ediyor tanıştık hiç böyle cinsellik düşünen birisi gibi değildi tamamen hayatlarımızı geleceklerimizi konuştuk sonra eve gelmek istedi bende yok dedim ama sanki benden haber bekliyor
Problem aslında şu knk ilk başta güvenini kazanmış sonrasında durumunu belli etmiş gibi
Yani ben iki farklı kişilik gordum valla hem flört ermek istiyor hem de eve gelmek istiyor
Anlık takılmak istiyor aslında flört bahane görünüyor
Haklisinnn
Ona göre bir yol çizebilirsin sende. Sonuçta hayat senin ve sahte birine karşı böyle ilgili davranmak hoş değil
Bir aslan olarak , yaşa derim
Tadı nasıl ya anlatın shxjs herkes bunu diyor
Anlatılmaz 🤩
Yaşanır evet
Devami gelir
Devamı gelir
Yasanır