6 yıldır beraberiz ilk defa ne kadar istekli olduğumu gösterdim ilk kez sevişmeyi teklif ettim resmen şov yaptım ama sertleşmedi bi türlü. Neden böyle oldu ki? Birazcık şişkoyum 64 kg. Göbeğim var biraz. Beğenmedi mi beni bu yüzden? Zoruma gitti normalde konuşurken bile ona dokunmamla bile kıpraşıyordu niye böyle oldu
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Heyecan yapmış olmasın gadası
Çok heyecanlanınca olmaz mı normalde
Evet olmaz
Seninle alakalı olduğunu pek sanmıyorum belkide onun kendiyle ilgili bir sertleşme problemi vardır
Heyecan yapmıştır veya istememiştir canı öyle bir an geliyor ki libido aşırı düşük öyle bir zaman geliyor ki çok yüksek
Mesela bi adam işten çıkmış ve henüz iş bulamamış olsa, borçlarının son ödeme günleri geçmek üzereyse, sevgilisiyle de son bir haftadır sürekli kavga ediyorsa işte kafasında bin türlü şey varsa normal mi ama 6 yılda ilk kez böyle görüyor bide
Normal libido düşürür çok düşünmek
Ben de biraz rahatlasın istemiştim aslında ama olmadı üstüne bir dert daha eklendi utandı falan. Ahshdh ne yapsak elimizde kalıyor be
Bence zorlukları aştığında ya da sakin bir zamanda denemen gerekir. İlk kez mi yaptınız
Evet ilk. Bundan önce de bi 2 3 kez dokunmuştum ama hep çok sertti. Ama daha önce çıplak dokunmadım. Zaten ilk başta normali bu sandım böyle oluyor diye düşündüm hatta bu niye böyle yumuşacık diye sordum mal gibi. İyi bişey dediğimi sanıyorum bide sghffh sertleşemiyorum dedi o da. Oral falan yapmadım ama ilkten midem almadı o kadar
İlk kez ise normal heyecan var erkek arkadaşın sanırım dengeli beslenmiyor ve çok mastürbasyon yapıyor bu ikisini sğlarsa sabah akşam dimdik olur. Ben işte şimdi o eski ritmin peşindeyim
Kısa bir süre sonra evlenicez. Ben beslerim güzel güzel mastürbasyonu da bıraksın bi zahmet teşekkür ederim 😅
Yumurta yulaf fındık falan yemesi lazım banko. Mastürbasyon yapmasın ben bıraktıktan sonra ruhsal olarak düzeldim erkekleri bitiren iki şey mastürbasyon ve p*rno
Yaşlarınız da aynı. Evlilik stresi iş stresi hayat şartları borçlar ailesi etrafındaki insanlar derken adamın buna gücü de kalmıyor tabi. Yetersiz beslendiğinden de eminim. Depresif oldu zaten son zamanlarda. Ben de her şeye gülüyorum polyanna gibiyim olmaz bişey hadi dans edelim falan. Ya ben ona iyi gelicem ya da o benim de enerjimi çalıcak bakıcaz. Umarım ben iyi gelirim diğer türlü yazık olur ya
Valla böyle sevgilim olsa daha pozitif olmaya çalışırım. Düzelmek isteyen düzelir yanındaki insan sonuna kadar yanındaysa
bazen tensel temas azdırmıyor sözelde süperde olsa tenselde sıfır olabiliyor biz böylelerine çakaralmaz diyoruz
Naneyi yedik yani
gerçekten zina işleyip günaha düşmek istiyorsan 1 çare var
Tecrübesiz ise heyecan durumunda böyle şeyler yaşanabilir. Devam edin siz, bu duruma ısınınca odaklanacak ve gerekli sertliğe kavuşacaktır.
Haycanlanmistir garibim... ilk kez seni oyle görunce
Ben böyle tahmin etmemiştim hiç hhahsgs
Kac yasinda
29
Adamin basini döndurmussun heycanina yenik dusmuş :))))
Bi kac zaman sonra alisir eger ki bi sorun yoksa tabiki.. asla lafini falan etme yanin da hepden motivasyonu düser
Ben fark etmedim aslında sertleşemediğini çünkü ben de İlk kez gördüm ahshsh bi terslik değişik bişey olduğunu sezdim ama tam olarak ne olduğunu anlamadım. Dokunduğum zaman bu niye böyle yumuşak dedim ama sertleşme sorunu olduğunu bilmiyordum 😂 kendisi sertleşmiyor dedi. Gitti bi elini yüzünü yıkadı yine olmadı. Sertleşmiyor demese ben normali o sanıyordum zaten ahdhdhn gidince de özür diledi utanmış bilseydim sormazdım valla
Vah vah pamuk gibi.. oral yapsaydin biraz hatta kalcalarini falan oksaydin.. o zaman sertlesirdi
Beğenmemiş olabilir. Sen gelmeden mastürbasyon yapmış olabilir
Sanmıyorum 2 saat yanımda durduktan sonra dedim
Anladım
Senin bu cabana enerjine isteksiz olma şansı yok zannetmiyorm hanımefendi ama birseyelr eksik kalmış belli ki
Fazla heyecandandir beklemediği anda olmuş tekrar deneyin
Sakin ol bence çocuk seni öyle görünce heyecan yaptı heralde
adama ne kadar soğuk davrandısan 6 yıldır adam seni hiç öyle hayel edememiş demek ki
ASFSGDHJDBKFHKKDNN
Sevgilinde sertlesme problemi olabilir seni doyurmada zorlanicaktir ayrilmayi dusun
Yoo bunun için ayrılmam. O da benden ayrılmaz bu sebepten.
Illa onunla iliskiye giricekswn bu sorunu cozmen lazim
Bi evlenelim de hastaneye gideriz böyle olursa. Ama hep böyle olacağını sanmıyorum çünkü önceden sertleşti birkaç kez pantolonun üzerinden dokunmuştum
Anlik saniyelik sertlesmek önemli degil onemli olan o sertligi koruyabilmek. Heycandan mi oldu, sen ona oral yapip kaldirmayi denedin mi
Acaba heyecandanmı sertleşmedi yoksa ereksiyon sorunumu var
Bilmiyorum. Yani önceden de yaptık bişeyler 2 3 kez dokundum sadece hep böyle demir gibiydi bu kez öyle olmadı
Erken boşalma sorunumu var
Bilmem bazen uzun sürüyor bazen hemen oluyor anlamadım ben de
64 kilo şişko sayılmaz balık etlisindir sormayı deneseydin
Bi anda böyle girinxe adamın nutku tutulmuş da olabilir. Daha önce hiç seks yapmamışsa normal
Yapmış ama benim bildiğim sadece 2 tane esc bi kere de sevgilisiyle
Esc mu direk kaç
Yok ya onlarla ergenken olmuş askere gitmeden önce. şu an 29 yaşında 6 yıldır da benimle beraber zaten
O zaman seksy bulmamış seni yapası gelmemiş
Ne şişkosu bence çöm iyi kilon ve isteklisin bunlar daha ne istiyo ki
Nereden bulursunuz böyle erkekleri?
Kurban olurum ben ona 🫠
Güzel bu tabii ama böyle nereye kadar gidecek?
Hep böyle olmaz heralde ya önceden sertleşti çünkü. Olmasa da olmasın bişey de olmayıversin
Ama bu durum devam ederse evlili zedeler
Yok ya zedelemez bizi. Bizimkisi çok farklı bir ilişki cinsellik için ne o beni bırakır ne de ben onu bırakırım. Cinsellik işin eğlence kısmı zaten. Olmasa da olur başka türlü de eğlenebiliriz
Ama evlilikte zamanla zedelemez mi?
jartiyer silahini kullan
Jartiyeri nasıl giyeyim bu koca kıçıma koca göbeğime ahhshs
kiyamam kendisiylede dalga gecermis. boyun kac 64 kilo fazla gelmedi bana
bence beğenmedi neden gobek var
Tıkınıyom
anladım durumu sana anlatabilirim bi erkek gozunden
istersen yaz
Belki başka problemleri vardır
Görüntüye bağlı bilemem
Her şey olabilir
Kuş ölmüş