Gözümde canlanan max afrodizyak etkisi meyve tabağı sizdeki fikirler nedir. Size afrodizyak ilhamı veren neler var? İçinizdeki cinsel dürtüleri ortaya çıkaran neler var?

Gözümde canlanan max afrodizyak etkisi meyve tabağı sizdeki fikirler nedir. Size afrodizyak ilhamı veren neler var? İçinizdeki cinsel dürtüleri ortaya çıkaran neler var?
Valla afrodizyak benim doğuştan yüklü geldiği için ekstra bir şey yememe gerek kalmıyor.
Ama bir topuklu ayakkabı sesi, seksi bir iç giyim, ince çoraplar, bakımlı ayaklar, güzel bir gülümseme vs. Arttırmak mümkün.
Evet evet dediğim gibi çikolata..
Zeka jdjsk
Şimdi ne alaka demeyin zeka da bir gıdadır aslında. Zihni besler. Mantıklı cümleler, farklı bakış açıları, doğru tespitler, iyi analizler vs. afrodiyak etkili gıdadır benim için.
Normal gıdaların ayrıca bir etkisi olduğunu fark etmedim. Çok daha fazla etkileri olması lazım normalden de yukarı tetiklemesi için.
Hiç mi yok hjjh
Bu cevabı kabul edebilirim hjk
Cevap
27Cevap
Libidom zaten iyi durumda. O nedenle gıdaya gerek duymuyorum 😄 bunun dışında alkol kan akışını hızlandırıyor bende o ayrı konu.
Avokado ve ananas tabikide tahin pekmez zaten zirvede
Gerçekten mi
Keçiboynuzu pekmezi. Direkt boruya gidiyor valla 😀
Şeftali bende afrodizyak etkisi yaratıyor 🙄
O amaçla yemedim ama marketten değil de el yapımı kuşburnu marmelati yedim felaketti inan kendiliğinden kalkıyor kolay kolay da inmiyordu
Keçi boynuzu pekmezi ama doğalından ve pancar pekmezi, umarım meyveler sende işe yarıyordur
Şu görseldeki fotonun bacak bacak üstüne atmayanı yok mu
Pek bir gıdanın afrodizyak olduğuna katılmıyorum
Yer fıstığı, fındık, incir, pırasa, tahün, pekmez, bal, keçi boynuzu vs çok var ya.
Herhangi bir kuruyemiş bile hemen değiştiriyor beni 😃
Kaju fındık ve Antep fıstığı
Akşamları kola içtiğimde azgınlık uykumu bölüyor.
Bence gıdalar yerken zevk verir ama cinsel olarak yükselme yaşatmaz
Sarımsak
Saçıda çıkartıyormuş
Sigara içmem ama içince yok böyle bir etki
bitter çikolata kırmızı şarap
Ek gıdaya ihtiyacım yok
Viski bitter çikolata tropikal meyveler
Çikolata olabilir 😅
Zeytinyağı
Bende kebap
Çilek 🍓
Hiç bişey