Stres ve kaygı maalesef günümüzde hayatımızdan eksik olmuyor. Sizce bu tür sorunlar cinsel hayatımızı nasıl etkiler?

Stres ve kaygı maalesef günümüzde hayatımızdan eksik olmuyor. Sizce bu tür sorunlar cinsel hayatımızı nasıl etkiler?

Cinsel isteği azaltır diye düşünüyorum, kaygı stres psikolojik olduğu için aklına bile gelmez zevk için yapılan şeyler, ama tabi her insanda aynı değildir değişebilir
Olumsuz etkiler hatta argo tabirle, kalkmaz jdjsj Sadece erkek değil kadınınki de kalkmaz jdjsj
Bunun da sebebi kaygı ve stresin beynimizdeki savaş-kaç meknaizmasını tetiklemesi. Haliyle beyin savaş modundayken dur şurada iki sevişelim demiyor. Vücudu mümkün olduğunca savaşmaya uygun veya kaçacak gibi hazırlıyor.
İşin bir de güzel tarafı var. Kaygıyı ve stresi geçirmenin, yenmenin de en iyi yolu cinsellik.
Cevap
16Cevap
Rahatlama yöntemi olarak bakmak ve kullanmak gerekir.
Olumsuzluk mutlaka olur
olumsuz yönde etkiler tabi ki de.. stres zaten bir çok hastalığı da etkiliyor.
Bende çok gerginlik yarattığı için olumsuz etkiliyo kimi adrenalin olarak görür haz duyar amabende bu konu çok ters
Bu işin en kötü tarafı da.. karşındaki partnerin melül melül o sıra gözünün içine bakması 😅
Ama ciğerde iş yok .. uf olmuş 😅
Açız aç 😄
Bana onu orada yapan olmadı ki 🤭
Kaygı, stres performans olarak cinselliği etkiler bence Kafa dolu vs zor yanii
Kafandaki olumsuz düşünceler, rahat etmek zevk almak için yapılan işin de içine ed…. r ne yazıkki
Derdinizi s2cem cinsel hayatlariniz delirtiyo beni cidden...
Kötü etkiler ama konuşularak şefkatle ve sevgiyle aşılır
Kaygı, stres ve korkular cinsel hayatın celladıdır
Alet benden daha istikrarlı valla bi kere teklemedi nazar değmesin 😅
Benim hiç öyle Bi derdim yok en stresli anda bile sevişsem herseyi unuturum
Aklıma borçlarım geliyor ve boşalamıyorum etkiliyor maalesef.
Fazlasıyla etkiler , sağlam kafa sağlam vücutta bulunur misali :)
Kötü etkiler o an ki kaygı stresten seks için motive olamazsın partnerini de üzersin olumsuz etki eder
Olumsuz isteksiz etkiler
Beni daha sert yapıyor
Stres her şeyi etkiler diye düşünüyorum
Olumlu etkiler bence, kafayı dağıtmak için yapıyoruz hiç değilse
Olumsuz etkiliyor
Çok kötü etkiler.
Olumsuz etkielr
Etkiler
Yok ki etkilesin
Etkiler