Selamm,
Her fırsatta sevişmek isteyen bir partneriniz var diyelim. Bundan sıkılır mısınız yoksa prezervatif giderini mi düşünürsünüz? :D

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selamm,
Her fırsatta sevişmek isteyen bir partneriniz var diyelim. Bundan sıkılır mısınız yoksa prezervatif giderini mi düşünürsünüz? :D

Benim değil mesela , sürekli seks düşünen insan avara işi gücü bir hobisi olmayan insandır, çünkü şeytan boş insanı dürter 😂🙈 oyüzden herşeyin yerinde ve zamanında doğasına uygun yaşanması taraftanyım hayatta her şey cinsellikten ibaret değildir
Her fırsatta dedim. Her an demedim :D
Aynı şey degilmi 😂
Değil :D
Her fırsatta da olmaz 😂 hayrat mi bu 7/24 aksın 😂 sürekli vıcık vıcık ilişkiler insanın birbirinden çabuk sıkılmasına , herşeyi çabuk tüketmesine sebep olur
Üstüme gelme 😂 birazdaha konusursan hiç olmaz derim 🤣🤣
tamam :D
👍👍👍🤣🤣
Korkutma skskdk
Böööööö 👻👻👻👻👻👻
Hahahahahaha
Bence sevişme zaten her fırsatta olmalı, birbirinden uzakta olduklarında mesajlaşarak ya da konuşarak , yan yana olduklarında sürekli temas halinde olarak heyecanı hep dorukta tutmalıdırlar. Sevgi, aşk ve tutkuyla bağlı olduğunuz birini zaten sürekli arzularsınız bu da sevişme isteğini doğurur. O yüzden zaten doğru partner her zaman sevişmek isteyendir.
Yine mükemmel bir yorum:) yüreğine sağlık
:)
Rica ederim ne demek
Herkesi bilmem jfjfj Fikirler farklı olabilir doğal olarak. Herkes beni ilgilendirmez. Ben bir kişiyle ilgileniyorum. sıkılmam niye sıkılayım ki? Hoşuma gider fazlasıyla...:d Savaşma seviş diye boşuna demiyorlar 😅
Haha :D aksine savaşmalı...
Savaşarak sevişmek bak o da olur jfjfj daha iyi bencede...😅
Dimi dsfgs
Evet 😅
Haha sgfsd
Ya Yok hacı vallahi çok kötü oluyor o da. Bir tane sevgilim vardı İstanbul'da çalışırken ofiste her yalnız kaldığımızda yanına çağırıyordu. Artık var ya kadınlardan sormuştum o dönem. Bir ilişkide sürekli böyle şeyler olmamalı zaman da geçirmek önemli birlikte.
Fırsattan ziyade zaman geçirmenin dışında bulunan boşluklardan bahsediyorum 😂
Yok ben her zaman gelemem ona. Her şeyin fazlası zarar.
Yaşlanmışız be abi
Cevap
8Cevap
fark etmiyor bana
Hayır sıkıcı daralır insan ne o öyle sürekli mıç mıç mıç😂😂
Mıç mıç mı :D
Sevişmek mıç mıç olmuyor ya :D
Değil ulen :D
Hahaha :D
Fırsatını bulduğu an istesin kaçırmasın en güzeli
Aynen öyle:)
Ne güzel işte tadını çıkar haha
Çıkarırım :D
Lavaboya gidiyorsun aaaa bi bakıyorsun orada dada
Yok o kadar da değil :D
😂😂
Her fırsatta istiyorsa bunaltır bir süre sonra
Neden işte :D
Can dayanmaz 😕
Ben neden buna güldüm bilmiyorum.. Uyumlu partner bulmak bu yüzden çok önemli sanırım.
Peki aynı şekilde sana yapılsa? İnsan sıkılır ya hergün her dakika
Canıma minnet:)
Hayır herşeyin fazlası zarar
Herkesin istediği bir şey olduğunu sanmıyorum
Herkesin değil maalesef
Abartısı sıkar
Herşeyin bir dengesi olmali
Can feda 😀
Dimi ya :D ama iyi beslenmek lazım kardeşim.. Sonra bi deri bi kemik kalmayalım sdfgsd
Sen yine iyisin seni alan yaşadı :D yemek yaparsın bol bol sdfgs
Hayır ya ben istemem
Neden istemezsin mesela?
1 defa yaptimmi klitoris yanıyor zaten 2 için bı kaç dk beklemek lazım her dk her saat başı olmaz insanız yani😅 hem işimiz gücümüz var
Sanırım bu vajina yapısıyla alakalı. Bazısında dışında, bazısında içine doğru oluyor. Sizin işiniz de zor. :D
İstemem
Benim değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?