Hayır bir de evlilik dışı ilişkiye laf ediyorlar😂
Ne evli ne bekar..
Hayır bir de evlilik dışı ilişkiye laf ediyorlar😂
Ne evli ne bekar..
nasıl olsa evli değiliz sorumluluğumuz yok biz keyfimize bakalım diyorlar herhalde :D :D
e bunu evliyken de yapabilirdiniz
yoo evliyken geçim derdi sorumluluğu oluyor :D
bunun medeni durumu daaa
neyse adını sen koy :D :D
Hayatta olmaz adını sen koy 😂
boşananlar da sever :D olsun
Geri evlensinler o zaman 😄
yok biz boşanmış olarak sevmeyi tercih ediyoruz :D :D
şimdi kim uğraşacak düğünle kınayla :D
Nikah yeterliydi oysa ki😂
yani o kadar basit aslında ama ne düşünüyorlar neden yapmıyorlar bilemiyorum
ama sorumluluk almak istemiyorlar diye sanıyorum
Olabilir.
Boşanıp devam eden olarak genelde babasından emeklilik almaya çalışan kadınlar yapıyorlar. Dini nikahlarının devam ettiğine inanarak bunu yapıyorlar ama resmi boşanma dinen de boşanma kabul ediliyor. Yani o bahsettiğin kişi kendisini dinen nikahlı sansa da şu an onun deyimiyle zina yapmaktan başka bir şey yapmıyorlar. Ayrıca tekrar dini anlamda nikahlanabilmeleri için de kadın olanın başka bir gerçek evlilik yapıp ayrılması gerekiyor vs. Bu da dinde nikahın ciddi olduğunu, şakaya alınmaması gerektiğini göstermek için hatta.
İslam'da nikahın amacı kadının namusunu korumak adına erkeğin herkese o kadını eş olarak aldığını duyurmasıdır. Yani aslında resmi nikahla yapılması gerekeni yapıyorsun. Resmi boşanma da nikah akdinin sonlandığını herkese duyurduğu için dinen de boşanmış sayılıyorsun. Böyle durumlarda talak kullanılmasına gerek olmuyor.
Yani o evlilik dışı ilişkilere laf edip zina olduğunu iddia eden kişiye en büyük günahkar olduğunu söyleyebilirsin kolaylıkla 😂😂
Ne güzel anlattın. Şu şekilde okudum🫠
Böyle konularda sessiz kalamıyorum pek 🫢😂
İyi yapıyorsun 😄
Boşalanmış jdksk
Evlilik dışı ilişkiye laf etmeleri normal çünkü evlendiği kişiyi özellikle erkekler ömür boyu kadını olarak görebiliyor. Kadinlarda bunu çok duymadım ama belki benzer durum onlarda da vardır.
Kelimeye gelince, boşalmak için birbirini kullanan boşanmış kişiler demek djdjdk
Ahaha
Cevap
37Cevap
“Resmiyette ayrıldık çünkü karımın ölen babasından emekli maaşı ek gelir yarattık kendimize” demek oluyor
Vay uyanıklar vay😂
Boşandığı eşiyle yaşamak mı?
İnsan bir kere soğuduysa nasıl o kişiyle yakınlaşabiliyor benim aklım ermez böyle şeylere.
Kahve içek biz firu
Çok sağlıklı beslenicim bugün. Gittim nar aldım. Üşenmeyip katı meyve sıkacağını açıcam😅
Uzun yaşamam lazım bu at hırsızlarının ipiliğini uzun yıllar boyunca pazara çıkarabilmek için infini🤣
Güveniyorum sana firu sonsuzluğu bulacağız böyle böyle😅
Evlilik bitmişse aradaki bütün bağlar kopmuştur. Artık hayalinden bile geçirmemesi lazım
Olması gereken o.
Aile toplumun temel taşıdır. O bozuk olursa toplumda o kadar bozulur. O yüzden toplumun bu zamanki haline fazlaca şaşırıp suçu başka yerlerde aramaya gerek yok diye düşünüyorum. Sebep sonuç ilişkisi.
Herkes istediğini yasar. Laf edenler dönüp kendilerine baksin. Medeni duruma gelince de özgür demek bence mantikli.
Anlaşmalı kiş, bunu yapan var sgk yakalarsa oyar. SGK'dan baba anne emeklisi icin beraber olan var kocasıyla
Göremeyeceğim kadar küçük insanların sözleri kulaklarıma yetişemiyor ne isterlerse onu yapsınlar
Devam ediyorsa neye boşandı öylesi heyecan yaratiyor anlaşılan
Onlar artık ayrıdır ve yaptıkları şey zinaya girer.
Bence bu biraz da şey olayına benziyor borçlandık ama şu an bile gitmedim sana vereyim
demekki yatakta uymları var ama diğer konular sorunlu bence mantıksız değil :)
İki deli bir araya gelmemeli…😂😂evlilik yürütmek kolay mı pehhh
Evli bekar bakar
Evet bakar olur
Bulduğuna bakar
Zina oluyor öyle madem neden boşanmışlar başkaları ile de yapıyordur onlar
Takma kafana, ben çok boşanan kadınlarla beraber oldum. Aman boş ver gitsin
Bence on numara iş hem yasak ilişki daha zevkli olur bam bam devam
Ohh ne güzel canı çektikçe :D
Ortaya karışık seviyorlar demek ki😄
Alan razı veren razı denir
Medeni durumu boşanmış olarak geçer
Karışık veya açık ilişki diyorlar
Yabancıya gitmesin kavramı galiba 🤣
Ammaaannn takma bunları bebeğim
Eskisiyle ilişkiye girenler gördüm 😂😂😂
Herkes kendine baksın bence 😎
Niye rahatsız oldunuz fenomen bey, hayırdır 😂
Rahatsız olmadım herkes istediği hayatı yaşasın anlamında dedim 😂
Öyle de o zaman şov yapma😂
Showla işim olmaz ben kendi halinde bir fenomenim 😂
CoolDULFuck 🤪🤪
Eski
eşiyle yapanlarmı
Her durumda doğru değil ahlakı olan yapmaz.
Biraz karışık, tanımsız
Eski dostlar arasıra demleniyorlar ne var bunda 😂
Tabiki herkesin kendi bileceği iş ama evlilik dışı ilişkiye zina, sapkınlık derse ben o oyunu bozarım 😂
😅😅
Öyle bi oyun yok zaten
Hepsi safsata
Zina mina diyen adamdan uzak dur, en çok onlar tehlikeli
Yarı evli 😂
Dul dul a olabilirmi 🙂
Haklisin
traşşş
Çekim diyebilir miyiz lütfen 😂😂
Bekar
Onaylamıyorum
iticiler