Ne guzel uyuyoruz geceleri istegi mi artiyo ne oluyosa beni kaldiriyo opmeye falan basliyo bende eriyorum ama gece gece okunca guzel olmuyo onceden dese hazirlansam falan daha guzel olur pijamalarimla falan oluyorum neden boyle anormal saatlerde kocama biseyler oluyo?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yatarken sen onu uyar yapın gece uyanıp istemesin
Diyorum noluyosa gece oluyo kalkmis oluyo seyi benide uyandiriyo
Seni uykusuz bıraktığı yetmez gibi sanada uykulu uykulu zevksiz bir ilişki yaşatıyor
Aynn yine zevk aliyorum ama cok degil
Evet gece onda başlasa 11 e kadar o işi yapsanız düşünürü alıp sabaha kadar sarılıp yatmak güzel olmazmi
Cok guzel olurda iste beni 2 gibi kaldiriyo 2 saat falan suruyo saat 4 oluyo banyo al flb derken 5 oluyo sonra zaten benim 8 de kalkmam gerekiyo is icin :/
Ooo sana büyük eziyet haydi cuma cumartesi pazar olurda hafta içi sana eziyet uykusuz ise gidersin o durumda alacağın zevkte tam olmaz
Evet ama cok istekli kiramiyorumda birazcik brnde istrkliyim karsi koyamiyorum iste
İstekli olunca hergun gece 11-12 arası yapsa daha iyi gece 2-3 gibi yapmaktan iyidir. Sende oda zevkini çıkarırsınız. Gece gec saatte yapılan ilişkide oral falanda yapmadan gecistirirsiniz hakkını vere vere yapılmaz heralde
Yaoiyorum bazende cok istekli ya nasil doyucak anlamadim
O zaman sende işini iyi yapiyorsun adam gecenin bir saatinde canini cektiriyorsun. Senin gibi fedakar hanıma can kurban, doyurmak için hersey yapilir
Demi ya canim eşim 😍🫶🏻 off oyle dediniz seksi seyler alasim geldi cildirir
Kız adamı bu saatte birde sen uyay evire çevire yap gece nasıl yapılır göster ona elmi yaman beymi yanan göster
Jsjzjzjzjznsn cok mantikli ama ben o kadar şehvetli olamiyorum daha cok utangac kiz rolundeyim onun ustume ustume gelmesinhosuma gidiyo
Öyle kadında sevilir istemem wma yan cebime koy hesabı. O ilişkide önce seni wtesliyor sonra sende iyi oral yaparak doyuruyorsun. Bir ilişkide kaç kez bosaliyorsun
Baya boşaliyorum saymadim ama
İşte tam aradığım hanim biz birkere bosalirken 3-5 kere boşalan kadın ender bulunur eşin o yönden çok şansli
Evet 🫶🏻🫶🏻😍😇 biraz da istegi azalsa cok guzel olcak
Ama böyle atesli hanım olunca gece bile aklına gelip hakkını vermekte önemli seni doyurup ise gonderiyor😍💓😇🥂
Dogru doyuruyo simdi 😍😍😍
Eşin çok şanslı böyle istekli işini iyi yapan hanım bizede lazım.
Evet cok sansli bende sansliyim iyi ki onla evliyim 😇
Haftada kaç yapiyorsunuz
Hemen hemen her gun
Supersiniz, şeyi kaç santim , gerçeği memnun olunca mutluluk dilemek gerekir bu güzel uyumlu eşlere
18 cm 😊
Ooo şeyide iyi bana yakınmış. Verdiğiniz bilgiler ve cevapları gayet samimi ve dostane verdiniz o nedenle size tesekurler ömür boyu mutluluklar dilerim
Cok tesekkur ediyorum umarim sizede 🫶🏻
Selam ce sevgilerimle⚘💓
Gecenin bir vakti kalkıp başkasına mı gitsin adam kız , sen böylesini bulmuşsun şükret ağız burun kıvırma adama
Yine birileri cenneti yaşıyor ya. Ne güzel işte seni her an istiyor daha ne olsun
Fazla istiyo :)))
E zaten hep bir taraf fazla ister:)) bence bunda bir sorun yok
Dogru haklisiniz
Böyle devam o zamann
Her halini seviyor demekki. Olması gereken de bu. Uyurken sertlesiyor ve seks istiyor. Senin de hosuna gidiyormu bu?
Yani gidiyo ama sık olunca uykum bolunuyo
Calisiyormusun peki
Evet calisiyorum
O zaman uykuya dalmadan yap. O başlamadan sen başla. At elini şeyine... ya da oral yap.
Ben onu yapamiyorum hep karsidan bekliyorum aşamadim bu durumumu
8 ay olmuş neden daha utaniyorsun ki
Bilmiyorum kolay alisamiyorum birine maalesef
Biri dedigin esin. Kac kezde beraber oldunuz.
Cok sık olduk iste iki gune bir bszen her gun oluyoruz
Gayet normal. Bazen 2. 3 . Olmuyormu hafta sonları falan. ?
Oluyo tabiki :)
Ne guzel iste... soyleyemiyorsan yatmadan önce pijama yerine seksi külot giy. Tanga falan. Arkani ona daya. Uyumadan başlar. Dayanamaz..
Başlamak mi direkt parcalar 😅😅😅
Uyandırıp zaten yapmiyormu 😅
Off ben niye azdim gece gece yine daha yrni ysptik bi de bu seferde ben mi onu uysndirsam 😅😈
Ha öyle haa böyle sonucta hepsin de de içinde 😉
Bazi zamanlar hic uyumadanda iliskiye giriyoruz ama gemelde uyamdirip yapmayi seviyo
Bak. iyice merak ettirdin bana 😅😃
Dogru hep icimde vajinami benden cok seviyosun diye dalga geciyorum o da geliyp bakiyo bana sonra amımı okşayıp bu da senin parcan degil mi hayatim diyip tekrar azdiriyo beni
Nasil başlıyor nasil devam ediyor
🤔😊😊😊
Iste normal kari kocalar gibi film izlerken olabiliyo opuusyoruz kaldiriyo beni yataga goturuyo soyuyo sonra bende onu soyuyorum boyle iste
O kadarını biliyorum 😃 ben detaylarını merak ettim 😊
Amımı oksuyo opuusyoruz islanmis oluyorum beni altina aliyo siki degdiriyo once amıma daha cok azdiriyo bende sik falan diyorum azdigim icin oylr xaha ayrintilar var ama
Isteee onları sormustum ben de. burada anlatamıyorsan gizliden çıkabilirim
Evettt?
Daha ayrıntılar?
Günaydın...
Eee kalkıyor kocanınki napsin yanında sen varken tabi seni yapacak
Offf seksi gorunmuyorumki hep arada pijamafa giyiyorum civcivli falan o zmnda boylr oluyo
Senin seksi görünmen önemli değil ki adam sertleşmiş şekilde uyanıyor civcivli ya da seksi fark etmez yapacak illa
Dogru haklisiniz neyse en slazindsn hep beni arzuluyo 😍
O an yaninda sen varsın kimi arzulayacak zaten🤣 yatağındaki hatunsun civcivli pijamayi çıkarıp civcivini yapmayacakta kimi yapacak 🤣
Civcivimde yoruldu normalde bende cok istekli biriyim opustugumuz an bile eririm ama kocam daha istekli doyuramiyorum
Uyandırıyordu seni civcivli pijama falan niye giyiyorsun sen ya 🤣 seksi gecelikler giysene adamın şevkini kirma sende istekli ol
Civcivli pijama giymisken boyle o seksi sey giyersem ne yapar
İyice tahrik et adamı ne olacaksa olsun🤣 Benim hatun öyle olacak zımbalarım gece gece inletirim
Brlimi kırabilir
O kadarda olmaz. Sen de zaten istekliymişsin sert yapsın seni iste
Ya gercekten fantezi dunyasi o kadsr geniski bir gecede 10 pozisyonu falan rahat yapiyoruz ben boyle daha romantize olmus misyoner pozisyonuny severken (daha yavas opusmelerle falan ) o daha sert ve hizli harkeet ettirip yatakta donduruyo beni
seks dediğin sert olur zaten. Baslangicta senin dediğin gibi başlar ama sonrasında hızlı olmalı. Kocan doğru yapıyor zevk veriyor sana daha ne istiyorsun
Zevk veriyoda hizina yetisemiuorum bazen hatta bazen nefessiz kaliyorum
Sen benle yapsan direk meftasin o zaman tatlım
Niyr ki ziz nasil yapiyosunuz
Kaptiriyorum kendimi hiç acimiyorum karşı tarafa zevk ve acı herşeyi yaşıyor altimdaki
Yaaa gercekten mi kocamda oyle dusmai gibi davrsniuo bazen bana
Ama zevk almıyor musunuz öyle. Başta sakın olsada sonradan inletmek birazda acı vermek iyice azdiriyor beni
Evet zevk veriyoda acı da veriyo normzl hizda yapmiyo butun gucuyle. yukleniyo cunku yatak sallana sallana hzreket ediyo odada iyi ki muxtakil evdeyoz
Erkek birazda gücünü gösterecek ama. Müstakil evde olmanız iyi rahat rahat ses çıkarırsınız. Bizim sesler komşulara gidiyor komşulardan da duyuluyor bazen. Ama yapacak bir şey yok devam ediyiruz
Sirf o yuzden mustakil ev aldi manyak kocam
Ahaaahh rahat rahat * adam 🤣
Aynn oyle psikopat 😅😅
🤣🤣
Yeni evliyseniz normal
8 aydir
Daha yeni sayılır. 2 yıla kadar böyle devam eder. Sonra sayı düşer
Oyle mi dersiniz
Ya işiniz ne bu günlerin keyfini çıkarın ileride bu günleri ararsınız
Kalkmisin saatimi olur
Pijama mı kalıyor üstünde sende
Hyr kalmiyo cikariyo tabiki
Kac yıllık evlisiniz?
İlk aylarda normal
8 aydir evliyiz
Ee yap sende nolcak
Gece gece ama hazirlanmamis oluyorum hicbisekilde
Hazırlanma nolcak illa, hazırlanmanmo lazım
Ver gitsin
Adamı az, mutlu et
Mutlu etmeyi seviyorum nerdeyse hic hayir demedim kocama sadece uyku hzlindeyken uykum bolunuyo
Bi kere sen uyurken yapsın seni olmazmı
Uyurken mi yapsin uyanirimki
Hmmm çokmu rahatsıs oluyon peki
Yok cok degil sadece iste uyumadan omce istesin daha iyi degil mi
Uyurken daha tatlı oluyo ama
Oyle mi 🤔
Evt öyle
Hmm tamam o halde
Ne demek ama bende bişi danışabilirmiyim özel gelebilir misiniz
Ney danisacaksiniz
Özel gelirseniz söylicem burdan olmuyo
Yasinni, kac
20 olcam 19
Senin yaş kaç abla
24 yasindayim
Aramızda 4 yaş var
İsim neydi
en harika yaaa
Nasil harika
seks iştvede uyku halidnde başlıyor
Gercekten mi
yemin ederim sama
ama gerçekçiysen
Nasil gercekciysem
bazısı sırf soru olsun dite
atıyor
Hee yok hatta simdi o isi yaptik uykuya daldi eşim bende sorayim dedim bundurumu
gusül bile almadınmı
mesajdan yazsana
Yok gusul almiyom inanmiyorum
mümkün mü
Mumkun musluman degilim
hep gusül olmadan mı devam ediyorsun
Olurda niye yazicam anlamadim
detay sorular
gizliden çoksaydo
cane
Hep mi
Nerdeyse iki gune bir