O zaman erkek arkadaşın boş yapıyor. Benim kuralımdır. Benden önce tanışıyorsa zaten yaşayacaklarını yaşarlardı. Benden sonra tanıstıysa da neden başka bir erkekle tanışıp yanında kalıyorsan diye sorardım o zaman.
yani benimki gibi bir arkadaslıksa rahatsız olmam tabi ki benim 10 yıllık arkadasımdan bahsediyoruz sürekli birbirimizde kalırız kardes gibiyiz zaten herhangi birinden bahsetmiyorum ki
yani benimki gibi bir arkadaslıksa evet tabi ki benim 10 yıllık arkadasımdan bahsediyoruz sürekli birbirimizde kalırız kardes gibiyiz zaten herhangi birinden bahsetmiyorum ki
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sırf bir erkek arkadaşımın evinde kaldığım için sevgilim bunun aldatmayla eş değer olduğunu söylüyor? Abartı değil mi bu kadarı da?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Erkek arkadaşınla aynı yatakta mı yattın? Ya da bir yakınlaşmanız oldu mu?
Bunlar olmadıysa sorun yoktur diyebiliriz
ay hayır tabi ki
Bu kişiyle sevgilinden önce mi sonra mı tanıştınız?
baya önce tanıstık 10 yıllık arkadasım ya
O zaman erkek arkadaşın boş yapıyor.
Benim kuralımdır. Benden önce tanışıyorsa zaten yaşayacaklarını yaşarlardı. Benden sonra tanıstıysa da neden başka bir erkekle tanışıp yanında kalıyorsan diye sorardım o zaman.
Evet ona dikkat etmek gerek geceyi orada geçirince ister istemez o düşünülür
Yok abartmış olur mu öyle g. avat erkek bulman lazım g. avat yakışır sana
Sen biraz rahat olablr misin
ya hayır rastgele birisi değil ki bu bahsettiğim kisi 10 yıllık arkadasım her zaman da yaoıyorduk bunu ben neden bir anda hayatımı değistireyim ki
Senin icin basit olablr ama rahatsizlik duymus. Ki cogu kisi rahatsiz olur. Arkdasinla gorusmek ayri evinde kalmak ayri
Doğru söylemiş
nasıl dogru allah askına aldatmak ne demek biliyor musunuz siz
Haklı, abartı olan senin tepkin.
Abartmış 3. olarak gel deseydin küsmezdi.
hahahahahaha ya ne bu yorumlar
Davet edilmediğim yere gidemez öyle
Abartı değil tabi haklı çocuk
Bence haklı.
Senin erkek arkadaşın kız arkadaşının evinde kalsa ne düşünürsün? İlk bunu düşün sonra değerlendir.
yani benimki gibi bir arkadaslıksa rahatsız olmam tabi ki benim 10 yıllık arkadasımdan bahsediyoruz sürekli birbirimizde kalırız kardes gibiyiz zaten herhangi birinden bahsetmiyorum ki
20 yıl da olsa aynı görüşteyim.
Haklı
nasıl haklı saka mısınız
Benim sevgilim başka erkekle aynı evde kalsın direk ayrılırım
ayrıldı zaten ne yapıyım nasıl barısıcam
Özür dile hatalıydım ama bir daha olmaz ve aramızda bir şey olmadı de
Abartı değil.
e yok artık ama yani
Sevgilin kız arkadaşının evinde kalabilir mi
yani benimki gibi bir arkadaslıksa evet tabi ki benim 10 yıllık arkadasımdan bahsediyoruz sürekli birbirimizde kalırız kardes gibiyiz zaten herhangi birinden bahsetmiyorum ki
Konya ovası gibi genişsin maalesef
Niye kaldın ki
Yazık
Karşı cins diyedir
Bişey yaşanmış mıdır
abarti
Yuhh sana