Hem nemfomanyak hem aseksüel gibi. Neyse asıl sorum şu aslında:
İstekli olmama ve sekste iyi olmama ve zevk almama rağmen çok zor orgazm oluyorum. Dikkatim çok dağınık oluyor. Aklıma bir sürü şey geliyor odaklanamıyorum. Napabilirim?
Hem nemfomanyak hem aseksüel gibi. Neyse asıl sorum şu aslında:
İstekli olmama ve sekste iyi olmama ve zevk almama rağmen çok zor orgazm oluyorum. Dikkatim çok dağınık oluyor. Aklıma bir sürü şey geliyor odaklanamıyorum. Napabilirim?
Belli ki seks yaparken konsantrasyon sorunu yaşıyorsun. "An"ı yaşamayı beceremiyorsun. Oysa hayat sadece içinde bulunduğun andır. Aylarla, yıllarla ifade edilen bir süreç değildir. Yaşadığın andan, içinde bulunduğun andan keyif, zevk alamıyorsan yaşamıyorsun demektir. İçinde bulunduğun ana teslim ol, çünkü sevişmek gibi güzel bir eylemin içindesin.
Alacağın zevke odaklanmanı engelleyen şeyleri zihninden çıkar. Yarın yokmuş gibi seviş.
Odaklanma sorunu bende de var, sanırım geçmişte yapılan mastürbasyonlar yüzünden. Aynı zamanda mastürbasyonu sık yapıp ve p*rno da çok sık izliyor musun?
Sık değil
Anladım, mastürbasyon ve p*rno çok etkiliyor
Cevap
23Cevap
tamamen o aseksüel yanından kaynaklı.. konsantre olamıyorsun.. kafada acabalar var sürekli.. kendin olmaıyorsun
Orgazm olgusu
Konsantrasyon
Uyarım
Süre
Ortam gibi birçok faktöre bağlı
Bunlardan birinde sorun var
Tanıdığım 24 yaşındaki kadının 17 yaşındaki, partnerinin penisi 24 cm. miş. İstermisin o penisle seks yapmak
Odaklanmani engelleyen şeyler var mesela zevk alamama gibi
Aşırı istekli olmak ve isteklerine karşılık vermemek zaten dikkat dağınıklığına sebep olur
Sana iyi bir partner gerekiyor bence. Senin ne istediğini bilecek isteklerine her türlü karşılık verecek ve seni tatmin edecek iliklerine kadar zevk verecek hissettirecek birisi. (aynı özellikleri taşıyan bi hatun varsa beni de bulsun)☺️
Hem istekli olup hem yapmana duygusu kötü
Partnerini degistir
Oral yaptir
odaklanma problemi için yardım almalısın
önce kendini teslkin etmelisin
Sadece masttt yap sana yeter
Dikkatini alacak partner olursa bunları aşarsn
Odaklanmani sağlayacak partner bulmalısın
Şimdi aseksuelmisin aklım karisti
Benimki de karışıyor
İsteğin var mı
Ne geliyor mesela aklına, dikkatini ne dağıtıyor?
Bir sürü şey. Değişebiliyor. Eğer pis gelen bir şeyi varsa onu düşünebiliyorum veya bakışları ruhsuzlaşırsa rahatsız oluyorum gerçekten istiyor mu istemiyor mu düşüncesi olabiliyor. Ne yapmalıyım nasıl ne istiyor, keşke biraz daha uğraşsaydı veya biraz daha o pozisyonda kalsaydık gibi. Bunlar o ortamla alakalı ama günlük hayattan da bir şeyler gelebiliyor. Kafam hiç durmuyor
Bu halde tabi orgazm zorlaşır, hatta olabiliyorsan iyi yani derim. Dış görünüşü, temizliği ve davranışlarında bir sorun hissetmediğini zaman doğrudan alacağın zevke odaklanabilirsin. Ve ilişkide biraz domine eden taraf olmaya başla, mesela beğendiğin zevk aldığın bir pozisyonda kalmayı sen iste, sen yönlendir. Erkekler domine edilmeyi severler. Sevmediğin, ısınmadığın ortamda da yapma. Bence bunları yaparsan sorun çözülür gibi geliyor.
Ben çok etkin olduğumda hep etkin olmamı bekleyebiliyorlar bu da sıkıcı
İşte sen yönetirsen, hem karşı tarafı sürprizlere açık olur, hem de bol heyecanlı olur. Erkeğin aldığı hazzı doruklara çıkarabilirsin. Böylece senin de kafanın içindekiler temizlenir, dikkatin dağılmaz. Sen ara sıra bu şekilde, kişisine göre davranabilirsin.
Ya ne bileyim neyse teşekkürler
Seni titrete titrerite orgazm etmek lazım
Ne pohh olduğun belli değil yani
Dikkat dağınıklığı var belli
Çok garklı
Çözüm basit
Fb yap anlarsın
Senin işin zor. Tutarsız birine benziyon
arada mastürbasyon yap p*rno izle
Allah yardım etsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?