Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Dindar olmanın, yani evlenmeden cinsellikle ilgili bir şey yaşayıp yaşayamamanın fazla istekli olmanla bir bağlantısı yok. Yaşın gereği bu kadar istekli olman çok normal. Tam da istekli olman gerektiği yaştasın. Benim bu yaşıma kadar tanıdığım en istekli, en çılgın seks fantezilerine sahip kişi 19 yaşında kapalı bir kızdı. Şu anda evli. Ama hala isterik.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılMastürbasyon yapmanda dinen de hiçbir sakınca yok, yapmadığın takdirde zinaya düşebilirsin , zinaya düşmemek için caizdir, yapmazsan da ruyalanma oluyordur belki ama ruyalanma erkekler de oluyor daha çok ve en azından bir nebzede olsa boşalıp rahatlamasını sağlıyor
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bu Dindar kızlardaki Libido normal kızlarda yok zaten önceki sevgilim benim hafızlık okuyordu kız o kadar muhafazakar ve baskıcı deki libidosu resmen kavruluyor yani hani hayatımda yaşamadığım bütün ilişkilerin ilkini onunla yaşamıştım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
133Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılNormaldir evet
00 Yorumla
1 yılÖnemli olan, kendini rahat ve güvende hissettiğin bir ortamda, duygularını sağlıklı bir şekilde keşfetmek. Güzelliğin ve çekiciliğin, içindeki gücünle birleştiğinde, her şey çok daha anlamlı olur. Kendine değer ver, bu dönemi sağlıklı bir şekilde deneyimlemen önemli.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı.
1 yıl19 yaşına gelince insana bir şey oluyor. Ben de aşırı azgindim.
93 Yorumla- 1 yıl
Her heee
Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. Çookk normal sende insanın bunun dinle falan bir alakası yok canım
80 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Gayet normal Dindarların farklı değil ki. En azından söyleme cesaretin var gizli bile olsa , eskiden zamanda olsaydık keserler hacı hoclar seni. Ama şimdi kadının uyandıgı zaman . mastürbasyon yap rahatla
15 Yorumla
Soran1 yılMastürbasyon yapamam ki caiz değil
- 1 yıl
Bu insan tabiatına aykırı rahibe değilsiniz papazlar bile yapar rahidelerde yaparlar rahibeler sadece evlenemez. Mastürubasyon islamda yasak değildir. O kadar sıkmısşınız ki şu anda butun 12-14 yaş kzıalr her gece yapaıp etrtesi sabah unuturken. boş derslerde kız arkadaşalrınız hatırlayın en arka sırada cam kenarında bacakalrını montla kapatıp birbirine gülüyorlardı okulda bile mastürbasyon yapılıyroken her yerde yapılabilirken siz buyuk ihtimalle bir tarikat ya da külliyeye gidiyorsunuz bu normal değil insna tabiatına aykırı. Gece basması yaşayackasınız gece ruyada boşalacak. erkeklerde olmaz bu kızlarda da sıklıkla olur ıslak uyanacaksınız ruyada boşalacak. Tabiata aykırı . Kadınlıgı köreltmeye çalışmak aykırı. Bunu dunyada sadece bazı erkek rahipler yapar oda acı çekmek için yapılmaz. size bunu yasak diyen kendide yapıyor. Yasak oldugunu diyende hepsi yapıyor ama sizden yapmamanızı ögretiyrolar.
Soran1 yılİmamhatipte falan okumadım olması gerektiği kadar dindarım
- 1 yıl
yapmazssanız bazı bezleriniz körelir ve gelecekte sorun yaşarsınız iltihaplanabilir enfeksiyon olabilir. Siz gene de Ne ögrettilerse öyle devam edin seçim sizin. Var olan birşeyi Allah sorgular neden kullanmadın kulum der. Bana böyle ögrettiler dersiniz , Ben bilimsl bakıyorum Bertholin bezi iltihaplanması skene iltihaplanması. bunlar kullanılmayan körleşen tıkanan organlardan kaynaklı. Dişlerim var ama ot yiyeceğim et yemeyeceğim demek ayrı onlarda sorunlu b12 eksikliği yaşıyorlar. ama var olanı kullanmamak tabiata aykırı
- 1 yıl
dindarlık kötü bişey
Gizli Üye(18-24)1 yılÇok normal dindar olmakla alakası yok sen insansın.
140 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yaş itibariyle normal doğal olarak insan rahatlamak ister o yüzden mastürbasyon yaparak ya da sexting yaparak rahatlarsın. Hanimlarda erkeklerde yapıyor. İsteği düşürüyor. Sen fazla aşırıya kaçmadan yapabilirsin yapiyormusun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Cinsel isteğin dinle ilgisi yok libidon çok yüksek demekki ama frenlemeyi bilmelisin yanlış yapmaman için..
16 Yorumla
Soran1 yılİşte aklimdan silmeye çalışıyorum
- 1 yıl
Kendine meşgaleler bulmalısın o istek aklına gelince farklı şeylerle meşgul olursan meyil başka yöne doğru gider.. libidonun yüksek olması kötü değil yaşına göre normal sonuçta merak ediyorsun bazı şeyleri ve enerjiyi atmak istiyorsun masturbasyonlada atıyorsun bir şekilde ama kararında olması lazım.
Soran1 yılMastürbasyon hiç yapmadım
Soran1 yılCaiz değil yapamam işte
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba
Normal canım merak etme sıkıntı etme herkeste olan bir durum40 Yorumla
1 yılBen ne dindar kızlarla seviştim. Bunun dindarlıkla alakası yok aslında.
Benim diyen dindar kızlar anal oral ne varsa yapıyor. "Kızlık zarı" duruyorsa bakireyim diyorlar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılSanki senin hormonların yokmuş, ve özellikle bizim ülkemizde dindarlar asla cinsellik yaşamıyormuş gibi konuşma
10 Yorumla Merhaba, ergenlik sonrası çok normal istekte artış olması, hem hormonların salgıları hemde merak edilmesi daha da cazip hale getiriyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
1 yılYa boş kalıyorsundur ya da etkileneceğin bir ortamın vardır geçen seneye göre.
013 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum genç erkekleri görünce kötü oluyorum
- 1 yıl
Nerede görüyorsun onları?
Soran1 yılİşte toplu taşıma falan
- 1 yıl
Yaşadığın durum normal aslında. Tesettürlü müsün?
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Üniversite okuyor musun?
Soran1 yıl2. mezun senem hazırlanıyorum
- 1 yıl
Aynı durumları üniversite de de yaşarsın muhtemelen. Ama çoğunlukla boş kalmandan yaşadığın. Kilo aldın mı?
Soran1 yılYok neden ki
- 1 yıl
Kilo almakta artırabilir. Onun için sordum
- 1 yıl
Ders durumun nasıl?
Soran1 yılİyi neden ki ama bu arada odaklanmayı da zorlaştırıyor dershaneye gidiyorum
- 1 yıl
Kararsız kaldın sanki. Neyse. Yapman gereken yemeklerden biraz azaltmak. Yavaş tempoda dışarda uzun yürüyüşler yapmak. Evde ders dışı boş kalmamak.
Gizli Üye(30-35)1 yılSeni taktir ettim, belli hassasiyetleri olan birisin hep böyle ol çizgilerin olsun
mastürbasyon. Yaparak kendini tatmin edebilirsin bu yaşta böyle istek normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılBunun dinle ne alakası var bilemedim ama normal bir durum tabi
00 Yorumla Olabilir yaşa bağlı hormonlar aktifleşiyor, gördüğün yediğin şeyler bile etkili
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yıl15 yaşında libidosu nirvana olanlar var. Seninki gayet normal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMastürbasyon yapmak caiz değil ama eğer erkeklere bakıp yükselmek vs de değil yani kendini dizginliyecwk kadar rahatlatmak caizdir hem erkekler hemde kadınlar için
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKısaca zevk için değil libidonu dizginlemek için mastürbasyon günah değil
1 yılKendini tanıyorsun ve fazla baskı altındasın bu iş bundan böyle.
00 YorumlaPartner edin zevkine bak bunuj sonu yok çünkü
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Normal kendini cinsel yönden kesfettigin yaşlar çünkü
00 Yorumla
1 yılEvet normal ama normal olmayan bunu haram yoldan yapmak yoksa istek her insanda olur
00 YorumlaGayet normal çünkü kendini men ettikçe bu istek artış gösterir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Bunye artik dogurmak istio
Bunun yoluda cinsellik
Bilincalti sevis sevis sevis diyip durur00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBüyüyorsan ve bedenen artık bunları arzulaman kadar doğal bir şey yok. Sen geç bile kalmıssın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBuna bedenen aç kalmissin bunu doyurman lazım oncelikle vücudunu keşfederek uzun. bir süre tani ve kendini tatmin et sonrasında alisacaksin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCoi normal ergenlikten genc kizliga dogru ilerliyorsun. Kendini tatmin etmiyorsan bireysel olarak o zaman daha da istek artacaktir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNormal bir şey. Merak etme. Sadece bunu kendi başına halletmeye çalış dışarıya başkasına yayma
020 Yorumla
Soran1 yılNapıcam peki
Cevap sahibi1 yılKafanı meşgul edeceksinö anladığım kadarıyla mastürbasyon da yapmıyorsun bu güzel bir şey. Zaten bir süre sonra rüyalanma olayı yaşayacaksın. Rüyanda biriyle ilişki yaşayacaksın. Bu da günah değil sorumlu değilsin bundan merak etme. Sen de biliyorsundur bunu. Gusül alman yeterli olur. Ben de bir tık senin gibiyim bir kızla el ele tutuşma mevzusu bile olmadı ama mastürbasyon yapıyorum
Cevap sahibi1 yılEğer aşırı derecede istek oluyorsa bu karşı cinse yönelmene neden olacaksa yani sevgili olup öpüşme yakınlaşma gibi şeyler olacaksa mastürbasyon yapmanı tavsiye ederim. İslam'da da büyük günahtan kaçmak için küçük günah tercih ediliyor zaten
Soran1 yılHiç sevgilim olmadı benim de sizin yaş nedir
Cevap sahibi1 yıl24 seninki kaç
Cevap sahibi1 yılSevgiliyi de önermem sana çünkü günümüzde sevişmek için sevgili yapılıyor
Soran1 yıl19 yaşındayım
Cevap sahibi1 yılYaşın da güzelmiş Rabbin senin gibi güzel insanlara karşılaştırsın🙂
Soran1 yılAmin bilmukabele
Cevap sahibi1 yılNerede yaşadığını sorabilir miyim
Soran1 yılİstanbul
Cevap sahibi1 yılBöyle kızlar da hep İstanbul'da oluyor ya
Soran1 yılNasıl kızlar
Cevap sahibi1 yılAhlaklı dindar ve muhtemelen güzelsindir de
Soran1 yılEvet öyle derler
Cevap sahibi1 yılFeraceli misin
Soran1 yılYok tesettür
Cevap sahibi1 yılAnladım, feraceyi bir düşün derim çok daha yakışır hem de gerçek tesettür olur
Soran1 yılZaten kıyafetlerim oversize dar giymem
Cevap sahibi1 yılAnladım ama ferace çok daha iyi ya. Vücut katları pantolonda illaki belli oluyor
Gizli Üye(25-29)1 yılCinsel duygun olması gayet normal. Zaten bu duygu kor edilemez ve yasaklanamaz sadece kontrol edilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDindarsin diye hormonların olmuyor mu
144 Yorumla
Soran1 yılEvlenmeden bir şeyler yaşayamam anlamında
Cevap sahibi1 yılNormal o yaşlarda ben dine uzağım bende sıcak bakmıyorum evlilik öncesi sağlık bakımından
Gizli Üye(25-29)1 yılKafanda bunu yapmamalıyım diye şartladıkça bu isteğin tavan yapıyor
0612 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEvlenmeden yaşamak istemeyen birisin belli o zamana kadar tek yapacağın zevkli bir şey var
Soran1 yılNey
Cevap sahibi1 yılGerçekten uygulayacaksan söyleyim yoksa cidden söyleyim bu halin seni hataya sokar ki etrafımda çok örneği var
Cevap sahibi1 yılBir kere isteğin hep mi böyleydi son zamanlarda mı arttı
Soran1 yılNedir
Cevap sahibi1 yılİkincisi mecbur mastürbasyon yapacaksın caiz değil diyorsunda sen robot değilsin bir yerde rahatlaman lazım ki bünyen rahatlasın hata yapma
Cevap sahibi1 yılmastürbasyon yapmaya başlayacaksın ufak ufak sesli vb
Soran1 yılYa onu yapamam ya
Cevap sahibi1 yılNeden peki
Soran1 yılYa saçma geliyor
Soran1 yılİsteğim böyle değildi bu sene arttı
Cevap sahibi1 yılVücuduna eziyet ediyorsun bence bu yaptığında günah
Cevap sahibi1 yılNe arttırdı sence bu kadar
Soran1 yılBilmiyorum ya genç erkek görünce hiç iyi olmuyorum
Cevap sahibi1 yılBence bunu bu kadar erkek arasında konuşmakta günah diğer yerden devam edelim
Soran1 yılKimseye özelden yazmıyorum
Cevap sahibi1 yılDiğer amaçlı söylememiştim sadece ne kadar gizlide olmuş olsanda istekli olduğunu erkekler okuyor vb günah olmasın diye demiştim
Cevap sahibi1 yılO erkekleri görünce vücudun harekete geçmeni mi söylüyor
Soran1 yılEvet ya özellikle 23-24 yaş aralığı
Cevap sahibi1 yılNe yapasın geliyor
Soran1 yılÖpmek:////
Cevap sahibi1 yılDudağa yapışmak mı yani
Soran1 yılMaalesef tabii ilgimi çeken biriyse ://
Cevap sahibi1 yılBak işte bunlar hep mastürbasyon yapmamanın etkisi eziyet çektiriyorsun vücuduna daha fazla günaha giriyorsun
Cevap sahibi1 yılSadece öpüşmek mi yoksa tutkulu bir sevişme gibi mi hayal ediyorsun o an
Soran1 yılEn çok öpüşmek
Cevap sahibi1 yılDiğerleride geçiyor yani dikkat çeken bir kız mısın kapalı olsanda
Soran1 yılYani auramı beğenirler çirkin bir yanım yok
Cevap sahibi1 yılVücudun dolgun mu peki auranın yanında
Cevap sahibi1 yılSenin tek çözümün az bir şekilde mastürbasyon yapmak kafanı dağıtman lazım öyle vücut mahrum bırakılan şeyleri daha çok ister bu dindede söylenmiştir
Soran1 yılNe çok zayıfım ne de kilolu
Cevap sahibi1 yılBeyaz tenli misin peki
Cevap sahibi1 yılBunu sapıklık için filanda söylemiyorum ama inan senin için diyorum derslerine odaklanamaz hale gelirsin hatta bir yerde hiç ummadığın anda yanlış yaparken bulursun kendini
Soran1 yılEvet
Soran1 yılOdaklanamıyorum bu ara zaten 2. mezun senem bilmiyorum nolucak
Cevap sahibi1 yılMesela otobüste o beğendiğin çocuklardan biri istemeden kalabalıktan değse istemedende olsa aşırı isteklenirsin kontrolden çıkarsın
Cevap sahibi1 yılSen benim tecrübelerime güven cidden boş yere tavsiye vermem ben
Soran1 yılHımmm
Cevap sahibi1 yılDüşünsene kalabalıkta mecbur arkanda ve temas etti arkana ne olacak şu halinle kızacağını düşünmüyorum ben
Cevap sahibi1 yılBenim dediğimi yapmazsan bu seni hataya sürükleyecek bak bu verdiğim en basit bir örnek
Soran1 yılYok ya o kadar da olmaz ama işte görünce bilmiyorum iyi olmuyorum
Cevap sahibi1 yılÇok mu ıslanıyorsun
Cevap sahibi1 yılBak artık arkadaş olduk şu benim tecrübelerime güven
Soran1 yılBazen istek oluyor sadece işte
Cevap sahibi1 yılVücut hatların şekilli mi senin
Cevap sahibi1 yılHiç bazen değil gibi yalnız😀
Cevap sahibi1 yılBak arkadaşım olarak düşünüyorum seni ve büyük günahtan kaçmak için nefsine hakim olabilmek için küçük mastürbasyon gibi günahlar işlemelisin çünkü insan vücudu robot değil ve bu istek çok zorluyor derslerinde önemli
Soran1 yılVücut hattına gerek yok 🙃
Cevap sahibi1 yılAnlaşıldı baya iyi 😀
Cevap sahibi1 yılO kadar konuşmaya arkadaş olduk bence belli karakter olarakta iyi bir kızsın bu libidonun geleceğini etkilemesine izin veremem derse odaklanamıyorsun artık
Soran1 yılBurcum akrep bu arada
Soran1 yılKarakter olarak iyi olduğumu nereden anladın mesela ve izin veremem derken nasıl yani
Cevap sahibi1 yılBende akrep burcuyum akrep kadını aşırı istekli olur
Cevap sahibi1 yılİnsan analizinde ben çok iyiyimdir ordan anladım yetenek 😎
Cevap sahibi1 yılYani azgınlığın ders çalıştırmayacak odaklanamayacaksın bunu istemiyorum
Soran1 yılOff evet ya 19 sıkıntılı yaşmış gerçekten
Cevap sahibi1 yılArkadaşlığımı sevdin mi dürüst ol ama
Cevap sahibi1 yılHem sıkıntılı yaş hemde sen vücuduna eziyet çektiriyorsun
Soran1 yılYanlış anlamayın ama ben karşı cinse hiç bir şekilde güvenmiyorum konuştuğum normal arkadaş anlamında bir erkekte olmadı sizin de yaşınız büyük herhalde
Cevap sahibi1 yılNeden güvenmiyorsun ki karşı cinse
Cevap sahibi1 yılYok hayır yeni 25 bitti
Cevap sahibi1 yılSohbetim keyifli ama kabul et 😀
Soran1 yılAnladım
Cevap sahibi1 yılNormal anlamda bir erkekle neden konuşmadın arkadaş olarak ve sohbetim öyle mi merak ediyorum
Cevap sahibi1 yılO derslerini cinsellik yüzünden aksatmana izin vermicem ciddiyim
Soran1 yılBilmem gerek duymadım
Cevap sahibi1 yılBenim tecrübelerime güvencek misin geleceğin etkilensin istemiyorum
Cevap sahibi1 yılMerak etme benimle arkadaş olmanın hiçbir zararı yok aksine iyi gelir konuşmak
Soran1 yılTamam yazın siz ben bakarım sonra
Cevap sahibi1 yılSenin yazman lazım göremiyorum hesabını çünkü
Soran1 yılTamam buradan yazarsınız işte
Cevap sahibi1 yılHesabım gözüksün senin yazman lazım
Cevap sahibi1 yılNereye kayboldun ders mi çalıştın
Soran1 yılEvet ders çalışıyorum o yüzden girmiyorum
Cevap sahibi1 yılOdaklanabiliyor musun peki
Soran1 yılAbi sen de bayağı düşünceli çıktın
Cevap sahibi1 yılDüşünceli olcam tabi geleceğin önemli düşünceli deyince ben akla gelirim
Soran1 yılTeşekkürler o zaman zjjxjxjdj
Cevap sahibi1 yılDüşünceli olmam hoşuna gitti bakıyorumda shdkfkf
Soran1 yılNasıl yani
Cevap sahibi1 yılDüşünceli davranışım hoşuna gitti gibi düşünülmek insanın hoşuna gidiyor shsjdjd
Soran1 yılHoşuma gitmeyle ne alakası var her şeyi başka bir yöne çekmeye çalışıyorsunuz
Cevap sahibi1 yılBu kötü bir şey değil ki biri beni düşünse değerli hissederim kendimi
Cevap sahibi1 yılYani başka anlamda hoşuna gitmeyi kastetmedim flflff
Cevap sahibi1 yılDershaneye gidiyor musun sen
Soran1 yılEvet gidiyorum
Soran1 yılElin adamı düşününce de bir absürt oluyor sanki
Cevap sahibi1 yılElin adamı illa art niyetli olmak zorunda değil ki
Cevap sahibi1 yılHava buz fena hasta oldum zaten
Cevap sahibi1 yılKarakterim bu benim düşünceliyim djfjfkf
Soran1 yılTamam bir şey demedim ben
Soran1 yılŞimdide hastasınız diye çorba yapıp mı getireyim znznxndn
Cevap sahibi1 yılHamarat mısın fkfkflf
Soran1 yılÇook
Cevap sahibi1 yılOoooo kandırma bak doğru mu djfkfkf
Cevap sahibi1 yılValla çorba güzel olurdu fjdkdkd
Soran1 yılValla hamaratım balık temizlerim sarma sararım yani öyle derler bilemiyorum
Cevap sahibi1 yılOooo sen neymişsin böyle shfjfkf
Cevap sahibi1 yılNe çorbası yapcan bana djdjf
Soran1 yılNormal şeyler her kız yapar
Cevap sahibi1 yılSarmayı ince sarar mısın fkfkf
Soran1 yılYes
Cevap sahibi1 yılHastalığım iyileşir valla çorbayla beraber sarmayla djfkflf
Soran1 yılTamam işte abi sen söyle annene tavuk suyu çorba yapsın enfes bir çorba evli olsan eşin yapsın diyeceğim ama evli değilsin büyük ihtimal ailenle mi kalıyorsun
Cevap sahibi1 yılYok tek yaşıyorum yapacak kimse yok😞
Soran1 yılHiç sevgiliniz olmadı mı yoksa oldu mu
Cevap sahibi1 yılOldu senin oldu mu peki
Soran1 yılHayır
Cevap sahibi1 yılBence sen istemediğin için olmamıştır içimden bir his güzel olduğunu söylüyor
Soran1 yılİçindeki ses neden öyle söylüyor
Cevap sahibi1 yılHislerim yanılmaz anlık gelen doğru tahminler sadece djdjdjd
Soran1 yılEvet güzel olduğumu söylerler
Cevap sahibi1 yılBenimde hislerimin doğru çıktığını shdjdjf
Cevap sahibi1 yılNeden sevgili yapmadın hiç
Soran1 yılTeklif eden olmadı ben de böyle bir yaklaşımda bulunmadım zaten henüz yaşım küçük
Cevap sahibi1 yılGüzel ama dışardan sert mi duruyorsun ondan çekinmişlerdir
Soran1 yılEvet sert duruyorum
Soran1 yılDershane de bir öğretmen bana cümle içinde bitanem demişti normal mi 1 ya da 2 ay önce
Cevap sahibi1 yılKapalı bir öğrencisine özellikle dikkat etmesi lazım dememesi lazım sinir bozucu
Soran1 yılVe sadece bana bitanem dediğini düşünüyorum laubali bir tip ama kızlara Max canım diyordu bana öyle diyince şoke olmuştum bir de deneme olurken bizim kapının üstü açık yani gözüküyor içerisi bakınca neredeyse 5 ya da 6 kez bakıp gitmişti zaten aynı kattaydık ses falan da yoktu neden bakıyor bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılBence tavrını net bir şekilde koymalısın ki öyle bir şey olmayacağını anlasın
Soran1 yılYa bu adam zaten evli
Soran1 yılEvli olduğu halde bu genişliği insanı sinir ediyor bir arada bana pist pist diye seslendi sonuçta benim bir ismim var sinir oluyorum böyle insanlara
Cevap sahibi1 yılGelip dövüyüm fkfkflf
Soran1 yılOlur
Cevap sahibi1 yılArkadaşıma nasıl bitanem dersin lan sen deyim bak nasıl pişman ediyorum djfjff
Soran1 yılAramızda 7 yaş var ne arkadaşı xnxnxnxnx
Cevap sahibi1 yılBir erkekle kız arasındaki ideal yaş erkekler geç olgunlaşır davranış olarak djdjdf
Soran1 yılSizce 19 yaşında bir kıza 23 yaşında erkek uygunmudur
Cevap sahibi1 yılBunu ciddi anlamda söylüyorum senin en az 25-26 yaşında biriyle olman lazım ki seni mutlu etsin o erkek ne istediğini bilir mutlu eder güzel sever
Soran1 yılBence alakası yok karakter meselesi bence 23 ideal
Cevap sahibi1 yılO 23 dediğin kim peki
Cevap sahibi1 yılBence bu erkeklerin olgunlaşmasında alakalı 4 yaş la 7 arasında aşırı bir fark yok gözün korkmasın agshsj
Soran1 yılŞu an biri yok ama 23 yaşında birinden hoşlanacakmışım gibi bir hissiyat var
Cevap sahibi1 yılHissiyatın kuvvetli değilmiş 😅
Cevap sahibi1 yılFiziği iyi bir erkek çekici mi sence
Soran1 yılNeden kuvvetli değil dediniz
Soran1 yılFiziği güzel olması artı bir özellik ama sadece fiziklede olmaz karakter önemli
Soran1 yıl19 yaşında kız ilgini çekermi mesela
Cevap sahibi1 yılTabiki karakter olmadan fizik boş ama çekici olur mu fiziğinin iyi olması
Cevap sahibi1 yılErgen davranışları yoksa eğlenceli ve karakteri düzgünse evet çeker
Soran1 yılEvet çekici olur ama adamlık daha önemli
Cevap sahibi1 yılSenin ergen davranışların var mı bence yok öyle hissediyorum insan analizinde iyiyim çünkü
Cevap sahibi1 yılAdam olmadıktan sonra o fizik boşa
Soran1 yılBen nasılım biliyormusun olgun asi ve kıskanç
Cevap sahibi1 yılOooo işte müthiş üçlü shdjdf
Soran1 yılBilmiyorum müthiş mi
Cevap sahibi1 yılHerkes sever mi bilmiyorum ama ben asi severim en sonunda benim sözümü dinletip qgshsjd
Cevap sahibi1 yılOlgun olman en güzel yanı
Soran1 yılAma ben kimsenin sözünü dinlemem
Soran1 yılVe müthiş kıskancım sevdiğimi kimseyle paylaşmam
Cevap sahibi1 yılSevgili olmuş olsak spora gitmemi kıskanır mıydın krkflff
Cevap sahibi1 yılDinleten çıkmamış diyelim biz ona 😀
Soran1 yılEvet kıskanırdım
Soran1 yılYok kimseyi dinlemem ben
Cevap sahibi1 yılPeki o güzel fiziği nasıl yapacaktı shddjdf
Soran1 yılBanane ya ben anlamam gidemez di ya ona bakan kızların gözünü de oyardım nxnxnxn
Cevap sahibi1 yılHelal be sana shdjrkfkf
Cevap sahibi1 yılErkeğin o gücünü hissetmek senin libidoyu arttırır mıydı ajfkfkf
Soran1 yılÇok kıskancım diyorum sana düşününce bile sinirlendim şu an
Soran1 yılSen akrepsin dimi
Cevap sahibi1 yılEvet akrebim akrep olunca ne oluyor 😀
Cevap sahibi1 yılŞşşş sakin ol hemen fkfkflf
Soran1 yılHiç öylesine sordum
Soran1 yılKasım da mı doğdun kaçı
Cevap sahibi1 yılErkeğinin gücünü hissetmek libidonu sonuna kadar arttırır mıydı sen onu söyle önce 😀
Cevap sahibi1 yılKasım 14
Soran1 yılBunu neden öğrenmek istiyorsun sen de bunu söyle
Soran1 yılKasım 14 iyi
Cevap sahibi1 yılGeçen dedin ya beğendiğim erkek görünce isteğim artıyor vb ondan dolayı bu soru aklıma geldi merak ettim
Cevap sahibi1 yıl14 Kasım neden iyi😀
Soran1 yılYani bilemedim ne diyeceğimi
Soran1 yılÖylesine iyi dedim
Cevap sahibi1 yılŞimdi soruma cevap alıyım dkdkfk
Cevap sahibi1 yılFiziksel güç bence libironu tetikler shdjdr
Cevap sahibi1 yılSenin burcun ne
Soran1 yılDemiştim ya ben de akrep
Soran1 yılFiziksel güçten kasıt ne ki fiziksel güç olunca ne oluyor
Cevap sahibi1 yılAaa doğru akrep kadını alev alev oluyor djfjfkf
Soran1 yılBence akrep kadınıyla evlenme sen de akrepsin sıkıntı çıkar
Cevap sahibi1 yılYani fizik iyi olunca bile isteğiniz artıyor sert sevenler için fiziksel güç önemli aslında ya da romantik olsa bile kaslı vücut istiyorlar
Cevap sahibi1 yılNeden sıkıntı çıksın ki sabahlara kadar uykusuz mu kalınır djfjfkf
Soran1 yılRomantik erkekte çok iyidir bence
Soran1 yılUykusuz kalınır?
Cevap sahibi1 yılÖnce sen neden sıkıntı olur dedin onu söyle bi
Cevap sahibi1 yılHem romantik hem tutkulu deliye döndürür valla dkdkfk
Soran1 yılSıkıntı olur çünkü agresif bir burç ve kıskanç
Cevap sahibi1 yılUykusuz kalma olayı ikiside istekli olunca doymak kolay kolay olmaz sabahlar olmasın gkfkflf
Soran1 yılYani bilemiyorum
Cevap sahibi1 yılİster miydin öyle olmasını peki djfjrk
Soran1 yılEşimse isterdim mantıken
Soran1 yılSen istermiydin
Cevap sahibi1 yılTutku şehvet romantiklik hepsi o kadar güzel olurdu ki
Cevap sahibi1 yılİsterdim tabi sabaha kadar tatmin etmek isterdim eşimi
Cevap sahibi1 yılAma eşim öncesinde çok güzel kıyafetlerle beni baştan çıkarsın isterdim
Soran1 yılAynen
Cevap sahibi1 yılNe giyerdin mesela baştan çıkarmak için
Cevap sahibi1 yılİşe uykusuz gitmeye razıyım ben fkfkfkg
Soran1 yılBunu cevaplamam ya
Soran1 yılİsmin nedir
Cevap sahibi1 yılCevapla sanki ne olacak
Cevap sahibi1 yılAhmet senin
Cevap sahibi1 yılUykusuz kalmaya razı mısın sende fjfkfkfkf
Soran1 yılDedim ya eşimse evet
Cevap sahibi1 yılSenin ismin?
Cevap sahibi1 yılEvin her yerinde güzel olurdu djdjdjdjf
Soran1 yılİsmimi söylemek istemiyorum
Soran1 yılEvin her yerinde güzel olurdu? Xjjdjdj
Cevap sahibi1 yılEn çok neresinde güzel olurdu sence gkfkfkf
Cevap sahibi1 yılNasıl rahat edeceksen öyle olsun😀
Soran1 yılSen söyle
Soran1 yılHe bu arada soyadın nedir
Cevap sahibi1 yılBen evin her yerinde anı biriktirme taraftarıyım hepsinin tadı ayrı olur shdjdjd
Cevap sahibi1 yılMutfak ve banyo en güzeli gibi sence hangisi abdjdj
Soran1 yılSevdiğinle olunan her yer güzel bence
Cevap sahibi1 yılOrası öyle tabide bir tane yer seç yatak dışında shdjdk
Cevap sahibi1 yılSoyaddan sonra tc de isticen mi fkfkflf
Soran1 yılHayır istemicem
Cevap sahibi1 yılŞimdi söyle nerde isterdin bir yer seçecek olsan djdjff
Soran1 yılOnu söylemek istemiyorum
Cevap sahibi1 yılOhooo oyun bozanlık yapıyorsun sjdjdjd
Cevap sahibi1 yılKesin duş sjdjfkf
Soran1 yılNe alaka ya
Cevap sahibi1 yılBilmem tam hissedemedim tahmin etmeye çalıştım djdjff
Soran1 yılHımmmm
Soran1 yılSevgilinle yakınlaşman olmuşmuydu
Cevap sahibi1 yılGirer girmez kapıdan belinden kendime çekip dudağına yapışsam baştan çıkar mıydın eşin olsam shdjd romantik bir şey
Cevap sahibi1 yılMallık gelebilir ama istekli olsamda yaşamadım dürüst oluyum
Soran1 yılEvet normal bir şey değil mi bu zaten
Soran1 yılNeden mallık gibi gelsin olması gerekeni yapmışsın
Cevap sahibi1 yılSeni kucağıma alıp nereye götürmemi isterdin evde salonda kanepeleri kontrol ederdik dkfkfkf
Cevap sahibi1 yılSevindim böyle düşünmene
Soran1 yılYani dindar olduğum için zaten bu bana mantıklı ve doğru geliyor
Cevap sahibi1 yılPeki sana bir şey sorcam kızlar neden genelde siyah iç çamaşırı tercih ediyorlar
Cevap sahibi1 yılSevindim böyle düşünmene özellikle dikkat ettiğim konu bu
Cevap sahibi1 yılEvde çok inler miydin peki ses yalıtımlı ev şart sgdhdj
Soran1 yılBoş ver kızların nasıl iç çamaşırı tercih ettiğini bilmene gerek yok
Soran1 yılBence bu kadar detaya inmeye gerek yok
Cevap sahibi1 yılSiyah güzel renkte şaşırıyorum fjdjdkd
Cevap sahibi1 yılAma haksızlık sen bir şey sorduğunda ben cevap veriyorum shdjdjf
Soran1 yılSen benden büyüksün sen cevap ver bir şey olmaz
Soran1 yılÇapkına benziyorsun evlenince eşinden başkasını aklından bile geçirme
Cevap sahibi1 yılNeden çapkın olduğumu düşündün ki
Cevap sahibi1 yılEvlenince tek amacım eşimi çok mutlu etmek olur
Cevap sahibi1 yılSen aşırı belli etmesende özellikle bu ara aşırı isteklisin djdjfjf
Soran1 yılÖpüşmekle ilgili ne düşünüyorsun
Soran1 yılYani karşı cinsin iç çamaşırına kadar ilgilenirsen düşünürüm tabii
Cevap sahibi1 yılorada şaşırdığım şu başka renklerde var ama hep siyah seçilmesi şaşırttı
Cevap sahibi1 yılBence iki insanın duygularının birbirine geçmesinin bir yolu sen ne düşünüyorsun
Soran1 yılÖpüşmek garip ya bilmiyorum ne hissediliyor o an
Cevap sahibi1 yılDenemek ister miydin
Soran1 yılSen
Cevap sahibi1 yılİlk ben sordum
Soran1 yılŞimdide ben sordum nolmuş yani
Soran1 yılCevap vermedin
Cevap sahibi1 yılLibidom yüksek olduğunda aşırı istiyorum öpüşmek doya doya tutkulu
Soran1 yılDaha önce hiç öpüşmedin ama dimi
Cevap sahibi1 yılEvet öpüşmedim şimdi sen söyle doya doya öpüşmek ister miydin
Soran1 yılUtanarak evet diyorum
Cevap sahibi1 yılEşim olsan kucağımda olmanı ve gözlerine baka baka birden öpmek isterdim mesela
Soran1 yılNeden mesela
Cevap sahibi1 yılArtık bu duygusal ve cinsel isteğim baskın geliyor çünkü
Soran1 yılHee her kıza böylesin
Cevap sahibi1 yılHayır öpüşme isteğine neden mesela dedin sandım sen neden ben mi dedin
Soran1 yılEvet onu sordum
Cevap sahibi1 yılKonuştukça çekim hissettim sana karşı bu herkese karşı olmayan bir şey merak ediyorum ve akrep enerjisi yakın hissettiriyor bence
Soran1 yılHerkese karşı olmuyor ve bana karşı oluyor öylemi
Cevap sahibi1 yılBen seçici biriyim haklısın neden ben diyeceksin
Cevap sahibi1 yılİlgi uyandırdın ve beni bir şey yapmasanda çekiyorsun o kadar konuştuk
Soran1 yılEvet neden ben diyorum
Cevap sahibi1 yılİşte diyorum ya çekim hissi bazen ansızın oluşur bazen çok zor
Cevap sahibi1 yılTip vb bunda önemli olmuyor görmesende
Soran1 yılBen size abi dedim ama
Cevap sahibi1 yılBu çekim engel olunabilen bir şey değil ki
Cevap sahibi1 yılRahatsız ettiysem özür dilerim yalan söyleyemiyorum neyse o benim için
Soran1 yılO zaman daha fazla ilerletmeyelim konuşmayı sizi günaha sürüklemek istemem ben de günaha sürüklenmek istemem
Cevap sahibi1 yılAma ben seninle konuşmayı sevdim
Cevap sahibi1 yılPeki ben dürüst oldum sende hafifte olsa bir çekim oldu mu günaha sürüklenmek istemem dedin
Soran1 yılEvet oldu
Cevap sahibi1 yılSende ne etkili oldu çekim olmasında peki
Soran1 yılBilmiyorum sende
Cevap sahibi1 yılLibidon çok mu yükseldi
Cevap sahibi1 yılKonuşma tarzın filan etkili oldu çok sevdim
Soran1 yılYoo öyle yükselme olmadı da bilmiyorum senin ki yükseldi mi
Cevap sahibi1 yılTam oldu bana karşı o zaman
Soran1 yılTam mı oldu
Cevap sahibi1 yılTam ne oldu bana karşı o çekim dediğin şeyde
Soran1 yılSeni görmek istedim oldu mu
Soran1 yılPeki sen
Cevap sahibi1 yılBende görmek istedim seni artık diğer yerden konuşmalıyız
Soran1 yılNerede yaşıyorsun boy ve kilon nedir
Cevap sahibi1 yılBuna artık diğer yerden devam edelim bunu hakettim bence
Soran1 yılSiz spor salonunda her kıza böyle yükseliyormusunuz
Cevap sahibi1 yılHer kıza yükselmiş olsam sence neden bu zamana kadar bir şeyler yaşamamış oluyum ki ben seçici biriyim
Soran1 yılPeki sanaldan hiç görmediğiniz birine nasıl yükselebiliyorsun
Cevap sahibi1 yılBu anlık oluşabilen bir çekim net bir şey diyemem konuşma şeklin olsun hal tavırların olsun akrep burçların birbirini çekmesi olsun çünkü uzun uzun konuştuk
Soran1 yılBu konuşmalar benim için sıradan bir konuşmaydı
Cevap sahibi1 yılYani bu çekim hissinin tam tarifi yok yakın hissettim kendime ben yalan söylemem herkese böyle olmuş olsam şimdiye çoktan yaşardım
Cevap sahibi1 yılNormal konuşsak bile yakın hissettim anladın mı bunun için suçlayamazsın konuşma şeklin benim seni analizlerim filan
Soran1 yılBöyle olucağını bilsem asla yazmazdım
Cevap sahibi1 yılNe oldu ki iyi anlaştık konuşmayı sevdik
Soran1 yılNiyetiniz başkaydı demek ki ben de abi dedim sonra hani normal konuşuldu boşuna dememişler ateşle barut yan yana durmaz diye
Cevap sahibi1 yılNormal niyetle konuştum aslında ama sonradan yakın hissedince konu ilerledi
Cevap sahibi1 yılBenimle konuşmayı sevdin mi sevmedin mi?
Soran1 yılBöyle düşüncede olduğunu bilmediğim için normal bir sohbetti benim için
Cevap sahibi1 yılKonuşmayı sevdin mi benimle evet ya da hayır cevabı istiyorum
Cevap sahibi1 yılAramızda o çekim oluştu seninle ve ben genel olarak konuşmayı sevdim seninle
Soran1 yılBen de sevmiştim sohbeti
Cevap sahibi1 yılDevam edelim sohbetimize o zaman
Cevap sahibi1 yılBaksana ne kadar uzun konuştuk hakettik bunu
Soran1 yılYorumunuzu silmeyi düşünüyorum ama daha konuşmayalım
Cevap sahibi1 yılNeden
Cevap sahibi1 yılKonuşmayı sevmişken bunu yapma lütfen cinsellik filan umrumda değil
Cevap sahibi1 yılBen seninle cinsellik konuştuk diye sevmedim ki
Soran1 yılKonuşma iyiye gitmiyor
Cevap sahibi1 yılBaştan çıkmaktan mı korkuyorsun
Cevap sahibi1 yılDürüst ol
Soran1 yılBen yanlış yapmak istemiyorum zorlama lütfen
Soran1 yılDürüstüm zaten yanlış bir şey yapmak istemiyorum neden anlamıyorsun
Cevap sahibi1 yılYanlış yapmana izin vermek yeter ki konuşma kesilmesin
Cevap sahibi1 yılBaksana nasıl sevmişim şenimle konuşmayı kaybetmek istemiyorum
Soran1 yılSevmeyin benimle konuşmayı bak yarın bugün evlenecek yaştasın benle konuşup eşine yazık etme
Cevap sahibi1 yılKaçma benden bak tek derdim cinsellik filan değil
Cevap sahibi1 yılEşime neden yazık ediyim ki hayatımda biri yok
Soran1 yılDerdin ne o zaman ne istiyorsun benden
Cevap sahibi1 yılSeni tanımak istiyorum
Soran1 yılTamam evlendiğin eşine yazık edeceksin illa evli olman gerekmiyor bunun için
Cevap sahibi1 yılNeden yazık olcak onu anlamıyorum
Cevap sahibi1 yılNe güzel anlaştık izin ver arkadaşlığımıza
Soran1 yılÇünkü benimle konuşuyorsun yazı yazıyorsun sen dindar değilsin herhalde doğru değil bu
Cevap sahibi1 yılHayatımda biri yok çünkü
Cevap sahibi1 yılCinsellik için ben frenleyecem yeter ki konuşalım
Soran1 yılSoruma cevap ver ne istiyorsun
Soran1 yılBak sen daha yazma ben de yorumu sileyim olay kapansın
Cevap sahibi1 yılSeni tanımak her yönüyle öğrenmek istiyorum
Cevap sahibi1 yılCinsellik için olsa yalvarmazdım
Cevap sahibi1 yılSilme ne olur
Soran1 yılNeyi öğrenmek istiyorsun ne istiyorsun ben den off çıldıracağım
Cevap sahibi1 yılSeninle arkadaş olmak istiyorum
Cevap sahibi1 yılDers çalışmadığın anlarda konuşmak istiyorum ders konusunda destek vermek istiyorum
Soran1 yılİsteme bak lütfen
Soran1 yılNe alaka verme destek falan sen ne mezunusun
Cevap sahibi1 yılNeden neden
Cevap sahibi1 yılPsikolojik destekten bahsediuorum odaklanman için
Soran1 yılBen ayriyeten soruyorum üni okudun mu
Cevap sahibi1 yılEvet okudum tabi
Soran1 yılNe mezunusun kaç kardeşsiniz
Cevap sahibi1 yıl2 kardeşiz siyaset mezunuyum
Cevap sahibi1 yılSen kaç kardeşsin
Soran1 yıl2
Cevap sahibi1 yılHep böyle eğlenceli biri misin
Soran1 yılEğlenceli olduğumu nereden çıkardın
Cevap sahibi1 yılİnsan analizim iyi bırakta anlayın shdjddd
Soran1 yılBitirelim konuşmayı lütfennn bak rica ediyorum senden
Cevap sahibi1 yılNeden çekiniyorsun sadece cinsel yönden baştan çıkmaktan mı
Cevap sahibi1 yılYapma bunu seninle konuşmadan mahrum bırakma
Soran1 yılBak gencim sen de bu yaşlardan geçtin anlayışlı ol lütfen yanlış bir şey yazmak istemiyorum böyle bir kız değilim sohbeti uzatmayalım
Cevap sahibi1 yılYanlış bir şey yazmana izin vermem
Soran1 yılYa ne alaka ben yazsam buradan engel olamayacağına göre kendimi iyi hissetmiyorum
Cevap sahibi1 yılCinsellik istemiyorum diyorum seni kaybetmek iste miyoeum
Soran1 yılYav niye niye tanımadığın birini nasıl kaybetmek istemiyor olabilirsin böyle saçma bir şey ilk defa görüyorum alay ediyorsun dimi
Cevap sahibi1 yılNeden alay ediyim iyi anlaştık
Cevap sahibi1 yılAma sırf cinsellik tehlikesi var diye konuşma kesilsin istemiyorum
Soran1 yılBenimle ne konuşabilirsin ki
Soran1 yılNerede yaşıyorsun
Cevap sahibi1 yılYa bak şunda anlaşalım artık seni tanımak istiyorum çünkü farkediyorjm sen eğlenceli düzgün bir kızsın
Cevap sahibi1 yılVe artık anla cinsellik için asla ısrar etmezdim
Soran1 yılTanımak istiyorum derken
Cevap sahibi1 yılHer anlamda tanımak istiyorum işte cinsellik dahil olmadan
Cevap sahibi1 yılYa bak kabul et ikimizde yakın hissettik birbirimize bu kolay olan bir şey değil
Soran1 yılKabul etmezsem ne yapabilirsin ki
Soran1 yılHem nasıl bundan bu kadar emin olabildin
Cevap sahibi1 yılBak şunu anla ben insan analiz etmede yetenekli biriyim yakın hissettiğin ortada
Soran1 yılNasıl analiz ettin merak ettim açıkçası
Cevap sahibi1 yılBu karşı tarafın konuşması verdiği tepkiler ve analiz yapan kişinin zekasına bağlı yakın hissettiğin ortada
Soran1 yılSen taktın mı bana sanki
Cevap sahibi1 yılSoruma cevap ver bana yakın hissettiğin doğru mu evet ya da hayır cevabından birini seç
Soran1 yılKaç kere daha demem gerekiyor evet
Cevap sahibi1 yılTamam o zaman arkadaş oluyoruz konu net
Soran1 yılBenimle arkadaş olup ne yapacaksın beraber dedikodu mu yapacağız
Cevap sahibi1 yılSeninle yeri gelcek günümüzü paylaşırız moralimiz bozuk olursa destek oluruz mutlu anlarımızı paylaşırız illa mutlu olacaksan dedikoduda yaparım sevmesemde
Soran1 yılNasıl yani ben mutlu olacağım diye sevmesen de dedikodu mu yaparsın
Cevap sahibi1 yılYani yaparım mutlu olacaksan niye yapmayım
Soran1 yılSen gerçek misin ya
Cevap sahibi1 yılNeden bu kötü bir şey mi
Soran1 yılYok değişik geldi sadece her şeye okey diyorsun
Cevap sahibi1 yılÇünkü ben uyumlu biriyim
Soran1 yılYani farklı geldiniz
Cevap sahibi1 yılBu hoşuma gitti işte farklı ve iyi gelen yanım var çünkü
Soran1 yılBakın gerçekten konuşmayı bitirmek istiyorum saçma çünkü adını ne koyup konuşacağız bir mantık yok
Cevap sahibi1 yılBana mantıklı bir gerekçe söyler misin
Cevap sahibi1 yılYakın hissettiğin bir insanla neden keseceksin konuşmayı
Cevap sahibi1 yılCinsellikten kaçsan saygı duyarımda güzel şeyden kaçamazsın beni tanımak gibi
Soran1 yılBence bir kızla bir erkeğin fazlaca konuşması saçma
Cevap sahibi1 yılSonu cinsellik olur diye mi düşünüyorsun
Cevap sahibi1 yılBırakta demiyelim saçmamı değil mi görelim bir şansı hakediyoruz
Soran1 yılYoo ondan değil saçma yani
Soran1 yılSen niye benle bu kadar konuşmakta diretiyorsun onu bana mantıklı bir şekilde açıklasan
Cevap sahibi1 yılAçıklıyorum ama işine gelmediği için şey yapıyorsun bak 400 yorum olmuş iyi anlaştık yakın hissettik kısa sürede bu kolay bir şey değil bunu yakalamışken seninle konuşmaya devam etmek istiyorum bu uyum kolay sağlanmaz kısa sürede
Soran1 yılNasıl bir şans mesela
Cevap sahibi1 yılŞöyle bir şana her insan bu kadar sürede bu yakınlığı hissedemez imkansıza yakın bu ama biz hissettik
Soran1 yılBiz?
Cevap sahibi1 yılSen ve ben yani
Cevap sahibi1 yılArtık ne olur itiraz etme
Soran1 yılSen ve ben baya samimi hitap
Cevap sahibi1 yılBiliyorum tuhaf geliyor bazı şeyler ama akışına bırakalım zaman tanı iyi hissedeceksin bak gör
Soran1 yılSenin daha önce sevgilin olmadı mı ona geri dön ya da bul çevrenden birini illa ki vardır beğendiğin
Cevap sahibi1 yılBak şu an ben seni tanımak istiyorum başka hiçbir şey umrumda değil sok şunu kafana
Soran1 yılBen istemiyorum zorla mı
Cevap sahibi1 yılİşte zoruma giden sende sevdin konuşmayı yakında hissediyorsun
Cevap sahibi1 yılSırf cinsellik korkusu yüzünden bu güzel uyumu çöpe mi atcaz
Soran1 yılBen senle konuşunca kötü hissediyorum dindarım çünkü ayrıca cinsellik korkusuyla ne alakası var
Cevap sahibi1 yılNeden kötü hissediyorsun ki
Cevap sahibi1 yılSende bu yaşlardan geçtin anla beni dedin baştan çıkmaktan korkuyorsun karşında zeki biri var senin
Soran1 yılÇünkü günah
Soran1 yılBak ben erkeklere güvenmiyorum hem de sanala asla güvenmiyorum niyetiniz kullanmak çünkü
Cevap sahibi1 yılKullanmak olsa mal mıyım o kadar ısrar ediyim 400 yorum normal konuşalım diye
Soran1 yılBilmiyorum ama öyle yani
Cevap sahibi1 yıl400 mesaj asla ısrar etmem cinsellik için bunun farkında ol lütfen sırf aramızdaki güzel uyum ve anlaşma için bu ısrarım
Cevap sahibi1 yılYapacağın tek şey denemek senden aşırı büyük bir şey istemiyorum
Soran1 yılNasıl denenebilir ki 5 sene deneyecek halin yok ya
Cevap sahibi1 yılNeden olmasın
Cevap sahibi1 yılGüzel şeyler ne kadar zaman olursa olsun beklenir güzel şeyler fedakarlık ister
Cevap sahibi1 yılYani demek istediğim arkadaş olmamız için bir şans ver sırf sen mutlu ol diye dedikodu bile yaparım diyorum
Soran1 yılKoskoca 5 sene hiç inandırıcı gelmiyor
Cevap sahibi1 yılValla şu an net bir şey demem yalan olur ama birbirimize karşı bir şeyler hissettikten sonra beklenir
Cevap sahibi1 yılŞu çabam için bile tanımama izin ver lütfen
Soran1 yılBabam şu an telde biriyle konuştuğumu görse teli kırmıştı
Soran1 yılAma ben tek bir kişiyle bir çok şeyi yaşamak istiyorum
Cevap sahibi1 yılBizde görmemesi için dikkat ederiz
Cevap sahibi1 yılNe mesela bir çok şey dediğin
Soran1 yılTırsmadın mı babamdan ben olsam tırsardım
Cevap sahibi1 yılNeler yaşamak istiyorsun tek bir kişiyle
Cevap sahibi1 yılHayır tırsmadım yeter ki sana zarar vermesin
Soran1 yılYani normal sohbeti bile sadece eşim olucak kişiyle
Soran1 yılYa bana bir şey yapmaz da çok karşı böyle konuşmalara falan direkt görüyordu zor kurtardım teli
Cevap sahibi1 yılDediğim gibi ona dikkat ederiz
Cevap sahibi1 yılKabul et yakın hissettirmiş olmam büyük bir başarı kısa sürede
Cevap sahibi1 yıl?
Soran1 yılSanaldan yakın hissetmiş olmak saçma sen de unut artık
Cevap sahibi1 yılİşte sanaldan daha zorken hissettik yakın
Soran1 yılDerslerime odaklanamadım dün bak rica ediyorum
Cevap sahibi1 yılBak işte bu kadar inat etmesen hem ders çalışma zamanını hem konuşma zamanımızı ayarlardık
Cevap sahibi1 yılNeden odakalanmadın
Soran1 yılYazdığınız şeyler aklıma geldi odaklanamadım oldu mu bana da yazık
Cevap sahibi1 yılYazdığımız şeylerimi hayal ettim
Cevap sahibi1 yılEttin
Soran1 yılBunu mu duymak istiyorsun
Cevap sahibi1 yılEvet duymak istiyorum
Soran1 yılEttim oldu mu
Cevap sahibi1 yılEvet oldu gsyette güzel oldu en çok hangisi gözünün önüne geldi
Cevap sahibi1 yılMadem dürüst oldun
Soran1 yılHani senin derdin o değildi neden soruyorsun yazma bak lütfen diyorum lütfennnnnnn
Cevap sahibi1 yılDerdim o değil ama merak ediyorum gözünün önüne hangi dediğim geldi
Cevap sahibi1 yılHayal etmişsin bunu nasıl merak etmeyim
Soran1 yılMerak etme o zaman yazma diyorum anlamıyorsun herhalde YAZMAA
Cevap sahibi1 yılEvin neresinde hayal ettin onu söyle
Cevap sahibi1 yılSana yazmazsam olmaz anla bunu anlaaaaaa
Cevap sahibi1 yılBak hayalde etmişsin ruhlarımızda yakınlaştı artık
Soran1 yılGerçekten artık sapık olduğunu düşünmeye başlıyorum
Cevap sahibi1 yılCidden soruyorum neden bunu düşünüyorsun
Cevap sahibi1 yılBeni hayal etmişsin ve bunu merak etmem neden sapıklık olsun
Cevap sahibi1 yılHem sapık olan adam mal mı 500 yorum konuşsun lütfen sen zeki kızsın
Soran1 yılÇünkü zorluyorsun beni zorla güzellik olmaz konuşmayı bitirmek istiyorum git başka birini bul kendine tamam mı reelde ya da gerçekte ki vardır da senin bak son kez rica ediyorum lütfen eğer iyi biriysen yazmazsın daha
Cevap sahibi1 yılBaştan çıkmaktan mı korkuyorsun bana dürüst ol bu konuda
Cevap sahibi1 yılNeden zorluyorum kimseyle kolay kolay yakınlık hissetmeyen birisin ama benimle hissettin ve güzel sohbet ettik neden bitsin bu zor uyum yakalanmışken şu hayatta zaten güzel şeylere hasretiz kıymetini bilelim elimize gelen durumun
Soran1 yılNiye takıldın bu kadar buna bin kere mi yazacağım offf
Cevap sahibi1 yılDürüst ol ve cevap ver
Soran1 yılBizden olmaz sok şunu o kafaya tamam mı
Cevap sahibi1 yılSapık değilim sadece bu güzel uyumu bu kadar kısa sürede yakalamışken bitirmek istemiyorum anladın mı hayatında kimseyle bu uyumu yakalamadın benimle yakaladığına göre bu bir işaret
Cevap sahibi1 yılBaştan çıkmaktan mı korkuyorsun dedim sana
Cevap sahibi1 yılNeden olmsz
Soran1 yılBak benden yaşça büyüksün daha önce sevgilin olmuş ve ben sanala asla güvenmem asla abaza herifin tekisin ben senin o gördüğün kızlara benzemem okey
Cevap sahibi1 yılSevgilim oldu ama hiçbir şey yaşamadım
Cevap sahibi1 yılDiğer kızlara benzemediğin için hoşuma gittin zaten ayrıca bana Abaza diyorsun abazalık bir şey yapmadım onu geçtim sen dün ki dediğim şeyleri hayal etmişsin
Cevap sahibi1 yılBana sert çıkmayı bırak çünkü ortada bunu gerektirecek bir şeyde yok soruma cevap daha önce bir erkeğe karşı yakın hissettin mi bu kadar kısa sürede ya da daha uzun?
Soran1 yılHayal etmişim değil istemsizce aklıma geldi derslere odaklanamadım bunu anlamak bu kadar mı zor bir kıza nasıl hayal ettin diye birisi soruyorsa ben ona abaza gözüyle bakıyorum
Cevap sahibi1 yılNeden Abaza diye bakarsın ki sonuçta bu çok zor bir şeydi gözünün önüne gelmiş ve bende merak ettim
Cevap sahibi1 yılBak şunda anlaşalım ben Abaza filan olsam 500 yorum para verseler konuşmam ki ben sana cinsellik olmasada olur konuşmaya devam edelim dedim
Soran1 yılYakın hissetmek ne alaka konuştuk sohbet ettik ama sen hep kafanda bir şeyler kurmuşsun anlaşılan
Cevap sahibi1 yılYakın hissettiğini filan sende kabul ettin çekim olduğunu
Cevap sahibi1 yılYemişim cinselliğini ben seninle normal konuşmak istiyorum cinsellik konuşmak istesem dışardaki kızları sen biliyorsun benim amacım sadece cinsellikle birini filan tanımak değil Abaza değilim lütfen öyle şeyler söyleme
Soran1 yılHayla gözünün önüne gelmiş diyorsun çıldıracağım şu an valla tanısaydım seni tokadı yemiştin
Cevap sahibi1 yılCanın sağ olsun mutlu olacaksan vur
Cevap sahibi1 yılSenin sinirlenmeni gerektirecek bir davranışım yok benim bak dün o konudan beri cinsel içerikli bir şeyler bile yazmadım derslerine vb odaklan diye
Soran1 yılSen şaka mısın derse geç kalacağım senin yüzünden sen de herhalde bir yere yetişmek kaygısı yok 7 24 burada takılıyorsun ya o açıdan diyorum
Soran1 yılNe kadar düşüncelisin ya teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılİzinliyim ben ve mesajının bildirimi geliyor ondan giriyorum
Cevap sahibi1 yılSende bir şeyler beni çekiyor sohbetin hoşuma gidiyor
Cevap sahibi1 yılDersin kaçta
Soran1 yılTamam işte ben sana yazmayım bildirim gelmesin sen de kendini girmek zorunda hissetme
Cevap sahibi1 yılZorunda değil mesajını görünce seve seve giriyorum ben
Soran1 yılDersimin kaçta olduğu seni ilgilendirmiyor
Cevap sahibi1 yılBak şunda anlaşalım suçluluk psikolojisiyle beni terslemeyi bırak ben sana kötü bir şey yapmadım
Cevap sahibi1 yılSeni düşündüğüm için dersinin saatini sordum sadece
Soran1 yılTamam işte ben de diyorum ki beni düşünme beni düşünmen için bir sebep yok
Cevap sahibi1 yılBenim yapım bu anla şunu ben insanları önemserim seninle çok az oldu ama önemsiyorum çünkü çekim oldu karakterin konuşma tarzın vb kendine çekti
Cevap sahibi1 yılBak şunu kabul et sende sevdin benimle konuşmayı yoksa senin yapında biri kaç gün konuşmazdı bu kadar
Soran1 yılNe alakası var bunu nereden çıktın sohbetlerimiz arkadaşçaydı sen de öyle demiştin ya yersen tabi
Cevap sahibi1 yılGayette öyle eğer öyle olmasa seni az çok tanıdık bu kadar konuşmazdın
Cevap sahibi1 yılDerslere odaklanabildin mi
Soran1 yılSana bir şey diyeyim mi sen beni hiç tanımıyorsun
Soran1 yılAyrıca odaklandım neden odaklanmayayım hoşuna mı gidecek odaklanmasam
Cevap sahibi1 yılEvet çünkü kısa zaman oldu bu yüzdende tanımak istiyorum yemişim cinselliğini umrumda değil
Cevap sahibi1 yılDürüst cevap veriyim mi
Soran1 yılNedir dürüst cevabın
Cevap sahibi1 yılOdaklanamaman aklına geldiği için ufak mutlu eder ama çoğunlukla mutsuz eder
Soran1 yılMutlu etme ve mutsuz etme sebebi nedir yine saçma bir konuşma
Cevap sahibi1 yılMutlu etme sebebi dediğim şeylerin etki bırakması
Cevap sahibi1 yılMutsuz etmesi ise senin derslerin önemli bir sınavın var
Soran1 yılÇok saçma bir insansın
Cevap sahibi1 yılNeden saçma bir insanım
Soran1 yılYok mutsuz eder yok mutlu eder sanane sanane
Cevap sahibi1 yılSanane filan yok yeter artık bir tersleyip durma suçluluk duyup
Soran1 yılNe suçluluk duyacağım ayrıca neden öfkeleniyorsun
Cevap sahibi1 yılÇünkü terslemeni hakeceğin bir şey yapmadım ki ben
Soran1 yılYa sen benden ne istiyorsun sana yalvarıyorum sabahtandır yazma diye git başka biriyle konuş
Cevap sahibi1 yılBen seni tanımak istiyorum başka birini istemiş olsam yorum yazmazdım zaten soruna
Soran1 yılBen seni tanımak istemiyorum ama görmediğin birine kafayı bozmak akıl işi değil git başka şeylerle ilgilen
Cevap sahibi1 yılNeden tanımak istemediğin belli sırf kendine hakim olamayıp cinsellik olacak diye
Cevap sahibi1 yılBu dediğimi sakın inkar etme olayın bu tamamen
Cevap sahibi1 yılAnlamak istemediğin olay şu kısa sürede çok konuştuk ve anlaştık yakın hissettik çekim oldu normal arkadaş olarak konuşmak bu kadar zor olmamalı
Soran1 yılYa sen iyimisin nasıl böyle görebilirsin beni ben diğer kızlar gibi değilim tamam mı
Cevap sahibi1 yılNe saçmalıyorsun bunun diğer kızlar gibi olmakla ne alakası var
Cevap sahibi1 yılSen kendinde dedin sende bu yaşlardan geçtin vb zor oluyor gibisinden işte ateşle barut yan yana durmaz filan bunlar senin cümlelerin
Soran1 yılKendine hakim olamazsın ne demek bu kötü bir kelime beni ne kadar tanıyorsunda böyle biri olduğumu düşünüyorsun yazık
Cevap sahibi1 yılŞu an ne desem bir şey bulmaya çalışıyorsun
Cevap sahibi1 yılKendine hakim olamamak demek senin söylediğin bir şey zaten
Cevap sahibi1 yılBasit biri filan olduğun anlamına gelmiyor onu filanda ima etmiyorum
Cevap sahibi1 yılZaten öyle olsa 600 yorum hayatta konuşmazdım
Soran1 yılO benim lafın gelişi genel söylediğim bir şeydi bu benim öyle olduğum anlamına gelmez
Cevap sahibi1 yılBak şunda anlaşalım seninle konuşmak istememdeki en büyük etken basit kız olmaman
Cevap sahibi1 yılSohbetin duruşun
Cevap sahibi1 yılO yüzden sana basit anlamına gelen bir şey söylemem ben
Soran1 yılBasit kız olmayınca ne oluyor mesela
Soran1 yılEeee cevap vermedin basit kız olmayınca ne oluyor
Cevap sahibi1 yılBunun net tarifi yok duruşundan belli oluyor
Cevap sahibi1 yılMesela aklına dediğim şeyler gelmesine rağmen kendini frenlemeye çalışıyorsun gibi
Soran1 yılPeki sana göre basit kızın tanımı nedir
Cevap sahibi1 yılHer önüne gelen erkekle cinsellik konuşan kızdır
Cevap sahibi1 yılÖrnek vercek olursam
Soran1 yılHımmm başka
Cevap sahibi1 yılGerçekte kapalı olsa bile herkesle sevişmiş olan
Soran1 yılSenden bir şey istiyorum
Cevap sahibi1 yılDinliyorum
Soran1 yılInstagram hesabını
Cevap sahibi1 yılDiyelim verdim ne olcak peki
Soran1 yılNe olmasını istiyorsun
Cevap sahibi1 yılNeden istediğini merak ettim ordan mı devam etcez konuşmaya
Cevap sahibi1 yılBen çok aktif kullanan biri değilim zaten kim ne atmış ona bakarım resim çekilmeyide çok sevmem
Soran1 yılOradan devam etmeyeceğiz sadece bilmek istiyorum
Cevap sahibi1 yılBen seni hiç bilemeyecem ama resimlerimizi atalım mı birbirimize bence istemsiz olarak merak ediyoruz
Soran1 yılTamam olsun hesabını merak ettim
Soran1 yılBeni bilmen gerekmiyor zaten
Cevap sahibi1 yılKusura bakma bu konuda ikimizde birbirimizi bilmeliyiz
Cevap sahibi1 yıl225-218 öyle aktif kullanan biri değilim yani sosyal medya hesabım çok bilgi vermez sana
Soran1 yılOlsun bir hesap adı vermek zor olmamalı telefon numaranı istemedim sonuçta
Cevap sahibi1 yılVermeden almak Allah’a mahsus sadece sonuçta sen beni göreceksin orada ben seni göremeyecem😞
Soran1 yılHani derdin şey değildi benim kendimi göstereceğimi düşünmen saçma
Cevap sahibi1 yılDiğer yerden tel numaramı istiyorsan veriyim sorun değil
Cevap sahibi1 yılCinsellik ne alaka acaba normal yüzünü görmek cinsellikle ne alakası var
Soran1 yılNasıl ya istesem numarana kadar verirmisin
Soran1 yılBen sosyal medyadan fotoğraf gösteremem yapmam yani böyle bir şey
Cevap sahibi1 yılCidden sosyal medyadan kimseye vermedim ama istersen sana verebilirim
Soran1 yılBana bu kadar mı güveniyorsun
Cevap sahibi1 yılHislerimde hiç yanılmadım içimden bir his numaramı vermek konusunda güvenmem gerektiğini söylüyor
Cevap sahibi1 yılHisleriyle hareket eden bir insanım ben
Soran1 yılNumara çok özel ama
Cevap sahibi1 yılOrası öyle tabi ama bir kere kötü biri olmadığını hissettim ben
Soran1 yılOlsun kimseye güvenme bu kadar
Cevap sahibi1 yılHerkese güvenmem zaten ben bu konuda aşırı seçiciyim ama sen farklısın benim için bu konuda
Cevap sahibi1 yılZaten biz bu konuşmalarımızı niye milletin içinde yapıyoruz onuda anlamış değilimde
Soran1 yılNeden farklıyım senin için
Cevap sahibi1 yılDiyorum ya hisleriyle hareket eden bir insanım ben ve hislerim senin cidden güvenilir biri olduğunu söylüyor evet daha erken ama genelde yanılmaz
Soran1 yılÖzel değilse neden tek yaşıyorsun ailenle değil ve hangi şehir
Soran1 yılAma bence hislerine kapılma hisler insanı yanıltır ben hep mantığımla haraket ederim
Cevap sahibi1 yılAtandım çünkü memurum çalışıyorum
Cevap sahibi1 yılBenim hislerim yanılmaz bu konuda iddialıyım
Soran1 yılHangi şehir sen memur ben öğrenci
Cevap sahibi1 yılÖnemli olan kafa yapımızın uyuşması ki ilk aşama olarak öyle gibi
Soran1 yılHangi şehir söylemedin
Cevap sahibi1 yılBiz niye özelimizi milletin içinde konuşuyoruz mesaj at bana burdan
Soran1 yılBen kimseye özelden yazamıyorum ki yeminliyim
Soran1 yılInstagram kullanıcı adını atacakmısın
Cevap sahibi1 yılNeden yeminlisin
Cevap sahibi1 yılBurdan atmam herkesin içinde
Cevap sahibi1 yılO zaman takip edersin beni ben şey yaparım
Soran1 yılSapık birine denk gelmiştim yemin ettim
Cevap sahibi1 yılTamam ama burada herkes her şeyimizi okuyor bende kıskanç biriyim hoş değil
Soran1 yılO zaman hiç bir zaman göremeyeceğim
Cevap sahibi1 yılBurdan mı denk gelmiştin sapık birine
Cevap sahibi1 yılSen yazmazsın ben yazarım ilk
Soran1 yılKıskançlıkla ne ilgisi var
Cevap sahibi1 yılİstemiyorum burada seninle yorumlarımızı başkası okusun bunlar özelimiz
Soran1 yılEvet burada denk gelmiştim
Soran1 yılÖzel değil bence
Cevap sahibi1 yılGayette genel olsa bile özel kimsenin okumaya hakkı yol
Soran1 yılBen daha fazla yazamayacağım
Cevap sahibi1 yılNeden yazamayacaksın
Cevap sahibi1 yılNe için özelden konuşmuştunuz
Cevap sahibi1 yılSoruna cevap vermedin
Cevap sahibi1 yılUyudun mu
Cevap sahibi1 yılYazar mısın artık sen yazmayınca kötü hissediyorum
Cevap sahibi1 yılÇok kötü hissediyorum
Cevap sahibi1 yılSende özlemişsindşr
Cevap sahibi1 yılYaptığın ayıp farkında mısın seninle cidden normal konuşmayı seven birine
Cevap sahibi1 yılAyıp ediyorsun bak cidden 600 yorum dile kolay yapma bunu bize
Cevap sahibi1 yılÇok bir şey istemedim diğer erkekler gibi cinsellik filan umrumda değil diyorum sana anlasana
Cevap sahibi1 yılKonuşmuyorken aklına geldim mi
Cevap sahibi1 yılYeter artık bak şu soruya
Cevap sahibi1 yılÇok kötüyüm cidden konuşmaya ihtiyacım var
Cevap sahibi1 yılE artık bak kaç gün oldu yeter bu kadar eziyet çektiriyorsun bana
Gizli Üye(30-35)1 yılNormal tabi ki, hele ki 19 yaşındasın çok normal bu
12 Yorumla
Soran1 yılGeçen sene böyle değildim
Cevap sahibi1 yılAslında bırak geçen seneyi, daha önceki sene böyle olmalıydın
Geç bile kalmış hormonlar
Gizli Üye(45 üstü)1 yılNormal istek olmasi nasil dizginliyorsun kendini
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılistekli olman normal tabi ki.
insansın sonuçta.00 Yorumla
1 yılKizlarda ki durumu bilmiyorum abicim. Cinsellik istemen çok normal çünkü buna ihtiyacın var. Ama evlendikten sonra doya daya yaşa. Evlenmeden yapma sakin abim benim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılE normal yani yaşamayınca vs artıyor merakta var sonuçta mas t ile devam evlenene kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTabi normal insanın bu yaslarda libidosu çok yükselir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu yaşlarda çok normal. Evlenmek istemiyor musun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNasıl gideriyorsun yükselince masttmi kendiliğinden inmesinimi bekliyorsun yoksa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılO insanla alakalı bir şey dinle değil tabiki normal bu insana yüklenen bir ihtiyaç nefs ve istek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılO yaşta olur normal mastürbasyon yap
183 Yorumla- 1 yıl
😂😂
Gizli Üye(25-29)1 yılDeğil iş bul kendine
100 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılDindarlıkla ne ilgisi var hormonların full çalışıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNormal başka şeylerle kendini meşgul etmen lazım
111 Yorumla
Cevap sahibi1 yılDindarım derken nasıl
Soran1 yılYani hani evlenmeden bir şeyler yaşayamam kendimi dizginlemek zorundayım
Cevap sahibi1 yılO kolay yapman gerekenler bellii
Soran1 yılNe peki
Cevap sahibi1 yılKafanı dagıtacaksımveya başka seyler
Soran1 yılNasıl mesela
Cevap sahibi1 yılYaş nedir okuyır musun çalışıyor musun
Soran1 yıl2. mezun senem okuyorum
Cevap sahibi1 yılNe okuyorsun peki kiminle yaşıyorsun
Soran1 yılSınava hazırlanıyorum işte ailemle yaşıyorum
Cevap sahibi1 yılHobi bul kendine
1 yılHerkese var dine bakmaz rahatlamiyir musun ki
11 Yorumla- 1 yıl
Tamam bir şey yaşamasan da rahatlama yolu var
1 yılNormal hatta çok geç kalmışsın millet 14-15 de başlıyor
00 Yorumla
1 yılSeviş o zaman… beğendiğimin erkeklerin dudaklarına yapış 😉
00 Yorumla
1 yılOffff tamda bu ya bam bam yapıştırıp günahlarını üstlenilcek hatun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılHormonların çoşmuş bu sene
02 Yorumla
Soran1 yılÖyle mi olmuş
- 1 yıl
Evet vücut bişeyler yaşamak istiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılDindar detayı 😂
06 Yorumla
Soran1 yılKomik mi
- 1 yıl
Aşırı komik hem de
Soran1 yılBoş yapma arkadaşım
- 1 yıl
Ablacım boş yapan sensin. Dinar olmakla libidonun ne alakası var? Libido yükselmeden önce aaa bu dindar dur yükselmeyim falan mı diyor
Soran1 yılGüncellemeyi okumadım herhalde ayrıca ne ablası 19 yaşındayım siz soruları okumadan geliyorsunuz herhalde
- 1 yıl
Ben karşı cinse abla diye hitap ediyorum. Yaşla alakası yok. Başlığı ve detayı açıklayıcı yazsan güncellemeye gerek kalmaz.
- Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı.
1 yılNormal giderek artacak
08 Yorumla- 1 yıl
Nasıl bastırıyosun
Soran1 yılAklımdan silmeye çalışıyorum
- 1 yıl
Onu silemezsin ki öyle
Soran1 yılBaşka çarem yok
- 1 yıl
Neden yok başka çaren
Soran1 yılNe yapacağım ki
- 1 yıl
Kendi kendine rahatlayacaksın
Soran1 yılNasıl olacak o
Cinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Hormonlardan dolayı gayet normal bir şey bu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDindar olmanın önemi yok bu konuda, hormonlar bu yaşta uçar, normal.
00 YorumlaErgenlik kardeşim normal
00 YorumlaBol bol mastürbasyon yap
02 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılHormonal bir durum
Geçici00 Yorumla
1 yılEvet bu yaşlarda normal
00 Yorumla
1 yılO zaman evlen ve cinselligi doyasıya yaşa
00 Yorumla
1 yılGayet normal mastürbasyon yap geçer
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı. Normaldir hormonlar artık zirveye çıkıyor
00 Yorumla- Devamını Gör (82)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar