23 Ekim - 21 Kasım arasında doğmuş olmak libidoyu nasıl etkiliyor? Neden o günler? Jdjdks

23 Ekim - 21 Kasım arasında doğmuş olmak libidoyu nasıl etkiliyor? Neden o günler? Jdjdks
O konuları bilmem de aynı burclarin aynı karakter ozellijleri olabiliyor tabi ki tıpatıp aynı değil ama insan gozlemliyor biraz 😂 ortak noktalar cikiyor yani akrep burçları fena bence 😂 aşırı ikna edici özellikleri var tehlikeliler ya siyah ya beyazlar pek ortası olmuyor bu burçların tabi bu benim gözlemlerim daha sayarim
Aslında üşenmezsen sayabilirsin çünkü bu konuda öyle olduğuna dair bir şeyler okumak güzel olur jdjdk
Sevdiklerini çok severler ama sevmediklerinin ağzına edebilirler dedim ya ortası yok bir de duygusallık var bence onlarda manipülatif olduklarını söyleyenler var onu bilmiyorum 😅 koruyucu olabilirler sen ne burcusun
Eril burç bir de prenses gibi takilmiyolar
Ama birini ikna etmede üstlerine yok birşeyi jstemiyorum diyorsun abi allem diyor kallem ediyor ikna oluyon zeki bir burç konuşması iyi yani iletişimi
Bunlar benim gozlemlediklerim
Hepsi tamam.
Peki uzaydaki gezegenler bunu nasıl sağlıyor yani etkiliyor? Jsjs
Onu bilmem ben
Üsttekileri not ettim ama bana bu kısım lazımdı jdjdk
Sen akrep misin
Değilim, olmak da istemem.
Birden çok neredeyse aseksüel akrep tanıyorum jdkdk
Sen ne burcusun
Özel bilgi vermiyoruz jsjsk
Ne şimdi merak ederim ama
Aslında insanın burcundan ziyade önemli olan yıldızname 🙃 doğduğu gün ve saatteki güneş, gezegen ve yıldızların konumuna bakılarak o kişiye etkileri üzerine yorum yapılıyor.
Çünkü beyin tam o anda öğrenmeye başladığı için ilk sinyal anı önemli gibi bir şey işte. Bunu bir arkadaşım çok güzel açıklıyordu da sanırım benim beyin onu arkalara göndermiş, toparlayamıyorum 😂😂
Bütün gün şöyle bir açıklama bekledim yaaa jdjsj
Peki o konumlar o kişinin vücudundaki hormonları yani libidosunu nasıl etkiliyor acaba böyle bir bilgi var mı? Jdjsk
Libidodan ziyade düşünce biçimini etkiliyor aslında. Dediğim gibi tam detay hatırlamıyorum ama sırf senin merakın için arkadaşımı yarın arayıp öğreneceğim detayları 😂
Çook naziksin teşekkürler.
Bir de şöyle bir bilgi vereyim o zaman.
Doğduğumuz anda beynimiz öğrenmeye başlamaz, daha anne karnında iken başlarız.
Bununla alakalı bir ara meraklanarak birkaç makale incelediğimde öğrenme kısmı ile ilgili net bir bilgi görmemiştim. Bebeğin dış etkenlere tepki verdiği görülüyor evet ama makalelerde öğrenmeye dair bilgi yok beynin gelişimi, duyma veya görme yetisi kazanmaya başladığı yazıyor. "Bebeğin verdiği tepkiler kaynaklı şu şekilde düşünüldüğü için" tarzı ibareler var sürekli.
Ben bebeğin verdiği tepkilerin annenin sinyallerinden kaynaklı olduğuna inanıyorum. Çünkü bebeğin kan akış hızı dahi annenin duygu durumuna göre şekilleniyor. Bu aslında annenin ona gönderdiği bir beyin sinyali yani. Tıpkı diğer organlarda olduğu gibi aldığı mesajı yerine getiren bir varlık bana göre bebek doğana kadar.
Diyelim ki öğrenme anne karnında başlasa bile yine annenin beyninin gönderdiği sinyaller bebeği kontrol etmeye devam ettiği için tam öğrenme bana göre anne ile bebeğin iletişiminin kesilmesiyle başlıyor.
Dış dünya etkilerini annenin sinyalleri kadar algılayan bebek anne karnından çıktığında birebir öğrenmeye başlıyor.
Benim bununlanilgili canlı örneğim var.
Arkadaşım hız ve adrenalin tutkunu. Hamileyken eşine yapma demesine rağmen hız yapıyor, anne adrenalin delisi olmasına rağmen bebek o hızdan rahatsız olmuş ve çocuk şu anda aşırı hızdan korkuyor.
Yani öğrenme kesin olarak başlıyor.
İlgili sitelere kaynak gönderebilirim jdjsk
Bir anne normalde çokça yaptığı şeyi hamileyken yapmaktan korkmadığını mı sanıyorsunuz.
Karnındakini koruma iç güdüsü otomatik devreye giriyor yine sinyal işliyor yani 😂
Hımmm giden sinyal o anki sinyaller de olabilir diyorsun.
Yani o manyak pek korkmaz ama olabilir bu jdjdk
Fakat yine de bu geçiş de bir öğrenme aslında bence.
Zaten olay korku değil, koruma içgüdüsü... Anne normalde çok rahat sekerek de hareket eder ama hamileyken bundan bile çekinir. Bu bilinçli olmayan bir şey...
Öğrenmeden ziyade anneden alınmış bir durum. O an annenin beyni geçmiş tüm sağlık travmalarıyla beraber bunu da geçiriyor. Öğrenmeden ziyade kodlama gibi yani 🙃😂
Tamam pes ikna oldum ama araştırıp gelicem djjsks
(Abileri, amca ve dayıları toplayım gelicem gibi oldu ahahah)
Bu arada ilk kez araştırmaya gerek duyuyorum ona göre.
Saygılar efenim.
Eğer dediğimin aksine net bir dille öğrenmenin anne karnında başladığına dair bir şeyler bulursan link bekleriz efenim 🙃😂
Bundan emin olabilirsin jdjsks
Teşekkürler eic için 🌸
Ricalar
Kadınlar bu burç olaylarına daha çok inanır diye bilinir ama burada hep erkeklerin ağzında sakız ssj
Kadınları kandırmak için erkeklerin uydurduğu hurafelerden bence.
Onu da geçip burçla vajina şeklini kategorize eden bir soru gördüm şimdi ahaha
Aştılar iyice kendilerini😂
Erkeklerin sadece bu sebeple ağzında jdks
Akrep yazınca 20 üzeri yazmakla aynı şey gibi hissediyorlar ahahah
Bak ben onu görmedim denk gelirim gece fazla soru birikmiş djjdk
Kıskacı katıştırma jdksk
Ahaahha
Soruyu gördüm jsjsksk
Adam az daha uğraşırsa kitap yazavak hakkında ahahah
Burçları nasıl tavlamaya yönelik kullanıyorlar yaz bakim, karambole gitmeyelim jdjdk
Ahahaha sonra beni niye kullandı, beni niye aldattı, beni niye sevmedi jdjdk
Her etiket aşk ilişkileri aslında jdjddk
Bazen evlilik programlarına davet edilmiş yorumcu gibi hissediyorum kendimi djjdks
Ahahah tereciye tere satma etiketin ismi o diye öyle yazdım jdjdj
Yooo etiket ismi o ben bir şey yapmadım. KS ye yaz Gönül İlişkileri yapsın etiketi jdkdk
Nasıl yani? Jdjdj
Gördüm jgjhh
Ya varya bence hiç ilgisi yok terazi burçları da acaip yüksek oluyor yükseleni kova olanlar mesela :) yani hiç ilgisi yok ya bence burçla vs. Akrep burcuna bi takmışlar
Ben de etkisi yok, yani bunun doğrudan bir açıklaması olamaz.
Reklam yapma aracı gibi olmuş akrep jdjsk
Cevap
10Cevap
Hiç alakası yok ya bunun burçlarla 😄 ummadığımız burçlar akrebe beş basabilir mesela.
Tamamen aymı fikirdeyim.
Geçen günlerde bir pembeli sorusu vardı, akrep diye evlendim bu nasıl akrep diye kahkaha attım okurken jdjdk
🤣🤣 akrep sokar diye evlenirse olacağı o ahaha
Hay ağzına sağlık hahhaha jdjsjkd
burçların hiç bir şeye etkisi yoktur.
İkizler libido daha yüksek bir de yengeç bir de terazi
Başka bir de var mı? Jdjsk
Cevabı alaksızdan alayım mı? Ahahaha
Nasıl bir etkisi oluyor peki açıklama da alalım?
Neresi alakasız hüÿ😪
Etkisi filan olmuyo alakası yok
Burçların libidosu yoktur insanların libidosu vardır
Madem alakasız yok cevaptakileri nasıl yazabildin jdjdjdj
Senin kafa yine gidik, daha sonra tekrar deneyiniz jdjsk
Nxnxnsnsns
Konuyla alakasız olarak sayın nick sahibi Schrodinger'in Kedisini bir de sizden dinlemek isterim
Müsait olunca yazıcam😇
if i available ons yani 🤞🏻 okey
Geldim geldim xnxjjd
Shrödingerin kedisi bir düşünce deneyi
Kutu içerisinde bulunan bir kedidir bu kedi
Aynı zamanda kutuda bir şişe zehir de vardır
Şişeyi kırmak üzere sensörlenmiş bir kırıcı alet de vardır kutuda
Bu kırıcı alet radyoaktif bir elementin ışıma yapması sonucu harekete gecip camı kırabilir ve zehir yayılabilir, kedi ölür.
Radyoaktif element ışıma yapmazsa kırıcı alet harekete geçmez, cam kırılmaz. Zehir şişe de kalır ve kedi kurtulur. Kedi hayatına devam eder
Bu sebeple kedi yaşıyor da olabilir, ölü de. İkisi de son derece olası.
Ama benim için daha özel bir anlamı vardır kedinin yaşıyor veya ölüyor olmasının
Yıllardır bir çok insan bu konu hakkında tartışıp fikirler sunmuş. Kendisi de bir quantum fizikçisi olmasına rağmen yaptığı bu düşünce deneyi ile quantum mekaniğine bir eleştiride bulunmuştur.
Nasıl ki kedi hem canlı hem ölü aynı anda bir arada olamaz, atomun da aynı anda birden fazla halde bulunmasının mümkün olmadığı eğer mümkün olsaydı kedinin de hem ölü hem canlı olması gerektiği anlatılmaya çalışılmış.
Kariyer yapmalarında etken rolü olan daha başka ünlü isimler de var;
Pavlov'un köpeği
Newton'un elması
Arşimed'in kasesi
Fanklin'in uçurtması
Darwin'in Maymunu
Tayyip'in seçmenleri gibi
Ohaa çok iyi nxksjsj sondakine patladim 🤣🤣
Pavlovun köpeğini newtonun elmasın darwinin maymununu duydum ama diğerlerini duymadım araştırayım ben bi ara😇
Çok güzel açıklamışsınız
Biri kuyuya bi taş atmış herkes de bu düzeni sürdürüyo başka bişiy değil bana göre
Güzel cevap olmuş.
Çok fazla kuyuya atılan taş var yaa bitmez bunlar djjdk
Ama taşlar nasıl güzel hjk
Ahahaha
Hepsi mi güzel yaa?
ah değiliz ki akrep! gelemedik ki bir akrep burcuna denk! bilemedik velhasıl etkisini tepkisini 😀
Ahahah umarım gelirsin mi desem ne desem jdjs
Bütün burçlar cinsellik konusunda bir odaya toplansa ouww Akrep buradaymış der ve hepsi geri döner o derece.
Heh işte o nasıl oluyor açıklayabilir misin? Jdjsj
Esasen ben bu burçlara yüklenmiş birtakım özelliklere pek de inanmıyorum.
Mesela ben Aslan yükselen Kovayım ama cinselliğe gelirsek iddia edilen bir Akrepten çok daha ileri seviyede bir libidoya sahibim.
Ülke feth eder gibi, savaş alanında talan eder gibi, barajlardan akan tonajlı suların coşkusu gibiyim.
Mesela benim erkek kardeşim Akreptir ama şimdiye kadar ne azgınlığını gördüm nede Akrep insanına yüklenmiş o sinsi kinci zor insandır imajını.
Hayatıma giren istekli kadınların hiçbiri Akrep değildi mesela. Hatta cinselliğe hiç düşkün olmayan Akrep'te tanıdım.
Şöyle bir durum da var;
Hiç kimse tam olarak bir burcun özelliğine sahip değil. Bunun yükseleni var, ay burcu var, burç odaları var, burç derecesi var.
Ve bu sayılanların hepsinin içinde farklı farklı burç etkileri var.
Sonuç olarak hiç kimse tam olarak bir burca ait değil. Diğer burçlarla oluşmuş bir karmanın türevleriyiz.
He bana pek mantıklı gelmiyor o ayrı.
Ama o iddia edilen Akrep olmayıp da Akrep'ten daha istekli bir burç kategorisinde bir ödül verirlerse onu da almaya hazırım🤞🏻 😎
Ahahah reklamla karışık güzel bir yorum olmuş teşekkürler.
Rica ederim 🤞🏻
Senin bileceğini düşünüyorum. O yüzden sana sormak istedim. Benim verdiğim her cevap çok süper olarak seçiliyor.
Yanıtınız bir bot tarafından süper cvp seçildi diye her gün bildirim geliyor.
Benim cvplarımı kim seçiyor?
Moderatörler mi?
Hayır.
EİC seçiliyorsa benim yaptığım gibi, o kullanıcı seçiyor.
Eğer ÇSC seçiliyorsa yani etrafında mor renklendirmeli onu @bibot seçiyor.
Yani sistem otomatik jdjd
teşekkür ederim. Demek ki botlar beni seviyor alskdj
Ahahha cevapları onun profilindeki gibi yazarsan çok sevmeye devam eder jdjdj
Onun profilini göremiyorum ki.
Bot dediğimiz şey tam olarak yapay zekâ oluyor dimi
O mavili etiketten bakabilirsin etiketlerde ama şöyle de paylaşayım kendisini jdjsk
Evet sitedeki ilk yapay zeka, basit sürüm jdk
https://www.kizlarsoruyor.com/fenomen/bibot
teşekkür ederim samimiyetin için
Rica ederim
Akrep burcunu en iyi özetleyen hasan can kaya konuşanlar ektedir😂
https//www. instagram. com/reel/DBCMGoFoai7/? igsh=OGR6MjRmdXVzMHBq
Link tanınmayacak hâle gelmiş jdjdk
Öyle oldu kral djdjdj
Bende akrebim ama ne bilim sanırım bizde bu yönelim çok fazla var libido yüksekliğinde mi kaynaklanıyor olabilirde
Hayır seninki burçtan değil jsjs
Seninki hem genetik, hem kültürel hem de karakteristik.
Bilmiyorum ama akrep olarak biraz fazlaymışız öyle diyorlar
O da güzel jdjdk
Alakası bile yok akrep burcu kız ilişki yaşamaktan bile korkan bir tip bence
Benim denk geldiğim erkek de kadın da var öyle ama gidiyor bir akrep furyası jdjdk
Jdjks
Benim tanıdığım akrepler muhteşem, size denk gelmemiş demek ki😉
Neleri muhteşem mesela?
Libido, çılgınlık, verdiği haz v. s v. s
Hımm iddialı.
Peki gezegenler bunu nasıl etkilemiş olabilir doğduğu anlarda?
Neden tek buna takıldınız, karakteristik özellikleri nasıl etkiliyorsa bunu da öyle. Atıyorum bütün ikizler dengesiz mesela, bunun gibi. Ayrıca astrolog değilim bu soruya sağlıklı yanıt veremem.
Sorunun kendisi oydu zaten.
Hatta açıklayabilir mi diye sormuştum. Çünkü bunu merak ettim burada çok fazla yazıldığı için ki sen de aynı fikirdeymişsin.
Astrolog değilim açıklayamam dediysen tamamdır.
Yani istediğim cevap zaten gezegenlerin cinselliğe etkisiydi.
Yengeç burcum yükselenim akrep Allah libido vermiş gerisini koyvermiş
Ahahah farkındalık güzel de sen en zıt iki burç da olsan aynısı olurmuş gibi jsjsj
Uymayanlarda ne oluyor?
Kaç boğa kadını ayak uydurdu peki sana
Akrepler daha çok istekli oluyorlar..
Niye öyle peki?
Akrep burcu değilim ama öyleler..
Hepsi mi? Jdjd
Olabilir..
Madem bunlar o kadar yüksek biz neyiz ula kuru sıkımı 😂
Ahahaha bilemiyeceğim hepsi Sins jdjdj
Akrep burcu arkadaşlarımın birinin bile yüksek seksüel isteği yoktu. Klasik yalanlardan bu da.
Moderasyon yaparken denk geliyorum artık kahkaha atmaya başladım jgjhj
O yüzden cidden bir şey varsa bize de anlatsınlar.
Benim de iki tane neredeyse aseksüel tanıdığım var jdjsk
Ya klasik burç üstünden kendini haklı çıkartma çabası. Varları yokları burçları. Yok yaymış beyefendi çocuğuna bakamazmış, yok aslanmış hanımefendi geri basamazmış. Ya he he de geç.
Sence neden burçlara bu kadar ilgi var peki?
Çünkü kendi adlarına sesleri çıkmıyor. Herkesin farklı olduğunu, kendine has kombinasyonlardan oluştuğumuzu başkalarına idrak ettirmektense, hazır pakete dahil olup sürünün bir parçası olmayı tercih ediyorlar. Bu onlara recognition sağlıyor, yandaşları ve onları tek kelimeyle anlayan kişilerin olmasının verdiği bir zevk de var. Kimisinin de hayal gücü, tanımlama becerisi vs. ancak buna yetiyor.
Sosyal ihtiyaç ve sebepler diyorsun, mantıklı.
Bakarsan annem astrolojist, zamanında uyarılarını önemsemedim ama haklı çıktı. Sonuçta çıkarımım şu; Dünya 12 tip insana ayrılmıyor ve astroloji tamamen boş iş değil.
Kesinlikle boş değil. Gezegenlerin mutlaka bir etkisi var, evrende her şey iç içe ve etkileşim halinde fakat bu akrep mevzusu olacak iş değil jdjdj
Annenin haklı çıktığı bir konuyu sorsam özel olmayanlardan varsa, normal bir örnek?
Tabi. Bana trafiğe dikkat et dedi ben etmedim araba çarpıyordu az kalsın. Elektronik cihazlarla sıkıntı yaşayabilirsin dedi 3 cihazım birden arızalandı cok kötüydü. Çevrendekilerle gereksiz yere girilebilirsin birkaç gün sonra (geçen gün bahsettiğim dolunay olayı gibi) diye mesaj atmış ben görmedim bunu ve tanıdığım herkesle kavga ettim o sıra sonra dedim dedi dedim ne zaman mesajı gösterdi görmemişim vs.
Güzel örnekler teşekkürler.
O elektronik cihaz mevzusunu önemli elektrik cihazlarda yaşadım, ciddi para çıkınca unutmuyorum ahahah sjsjjs
O zaman anne uyarılarına dikkat ediyorsun bak lazımsın. Ona da saygılar efenim.
Evet arada şuna dikkat et diyor, ediyorum. Ben de fal bakıyorum o da benimkini dinliyor. Ana-kız spiritüeliz 😂
Fal ve tarot vs. hakkında ne diyorsun peki?
Senin de bakıyor olmanı es geçerek cevapla jsjdks
Annem tarot da bakıyor 😂 Yaptığım deney şuydu: Bakmayı bitirdiğinde (ki çok isabetliler) destede kalan tüm kartları açıyorum, benimle alakası olmayan tonla kart varken, benimle tamamen alakalı olanları çekmiş olmak çok ilginçti.
Falsa kimin baktığına bağlı doğrusu. Misal görmediği halde karşıyı etkilemek için veri kullananlar var, onları sevmiyorum. Ben falına baktığım kişi gördüğüm şeyi alakasız bulacak olsa bile söylerim, ki zaten o bir noktada çıkar.
Bu işin de etiği var diyorsun ki normal jgjh
Tabii var.
Hiçbir etkisi yok. Burç diye bir şey de yok 😀
Oooo son cümle ile umarım şimşekleri üzerine çekmezsin jdjdk
Her taraf şimşek olsa nolur Mjolnir benim elimde 😀
Vaaaay işte budur jdjdj
Pembelilerin böyle olmasına hayranım, umarım sayınız çooook artar.
Hahaha benim de temennim bu 😀
maalesef burada açıklayamam 😊
Ahahah neden?
Bam bam bam diye biliyorum.
Niye öyle peki?
cinselik hayatın en uç noktası merkezi
Doğru.
Saçmalık hocam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?