Cinsel Yaşam Beni geceleri birden uyandıran şeyin adı ne? Sanseba Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Güncellemeler1 yıl Niye cinsel yaşam da bu kategori? Değiştirin şunu Güncellemeler1 yıl Gene uyandım Beni geceleri birden uyandıran şeyin adı ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. stres olabilir 0 0 Yorumla
Creptics Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Öyle bir soru ki masumane de cevaplayabilirim fesatça şeyler de canlanabilir. 0 16 Yorumla Sanseba 1 yıl Herkes içindeki niyetle cevap vermiş işte 🙄 Yorumla Creptics 1 yıl Benim içimdeki niyet belirsiz o zaman :D Yorumla Sanseba 1 yıl Öyle oldu ahahah Yorumla Creptics 1 yıl Gece uyandıran neymiş merak ettim. Bulduğun zaman söyler misin bana da Yorumla Sanseba 1 yıl Bir anlasam birden uyanıyorum her gece sebepsiz boş yere Yorumla Creptics 1 yıl Başka bir şikayet olmuyor mu? Yorumla Sanseba 1 yıl Hayır hayır hiçbir şey yok sadece geceleri birden uyanıyorum Yorumla Creptics 1 yıl Peki rüyalar nasıl oluyor uyanma zamanlarında Yorumla Sanseba 1 yıl Yani şöyle hep rüya görmüyorum zaten. Ruyasiz da gece birden uyanabiliyorum çok rahatsız ediyor bu mevzu beni artık. Bu arada sorumdaki busraydi galiba naptınız 😂 Yorumla Creptics 1 yıl Tek yaşıyorsanız beyin kendini rahatsız hissettiğinde sizi uyarmak istiyor olabilir. Büşra yazmıyor daha ya. Küstü galiba :D Yorumla Sanseba 1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla Creptics 1 yıl O kadar kombin çıkardı kızcağız. Deneyebildiniz mi :D Yorumla Sanseba 1 yıl Denemedim giymeyecegim galiba ayakkabıyı Yorumla Creptics 1 yıl Haydaa niye ki? Çok güzel durmuştu oysa ki Yorumla Sanseba 1 yıl Beğenmedi kimse ama okumadın mi 😂 Yorumla Creptics 1 yıl Millet zevksizse bu ayakkabının suçu mu :D Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Neden uyandin. Bence senin istedigin seyler var 0 0 Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Merhaba,Sen seni bilmez isen den seni nasıl bilebiliriz biz seni! 0 0 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl susamış olabilirsintuvalete de kalkmak isteyebilirsin 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Hangi terbiyesiz uyandırıyor 0 1 Yorumla Sanseba 1 yıl Bir bilsem zaten rjeje Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Libido yükselmesini acabaa 0 0 Yorumla
Chihuahuan Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 657 cevap paylaştı. Soru kategorisine bakılırsa libido 0 0 Yorumla
Dedective Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Bunu sen söylicen biz nerden bilelim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Uyku felci 6 7 Yorumla Uslanmaz070770 1 yıl O ne Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Uslanmaz070770 Google a yaz ayrıntılı oku makaleleri Yorumla Uslanmaz070770 1 yıl Tamamdır eyvallah Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Uslanmaz070770 kısacası halk dilinde karabasan derler uyku halinde yarı uykulu yarı uyanık hareket edememe halı Yorumla Uslanmaz070770 1 yıl Sırt üstü uzandığım zamanlar hep olur öbür şekil asla olmaz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Uslanmaz070770 stres uyurken kendini kasma dişleri sıkma ondan oluyormus değindiğim gibi Google daha ayrıntılı bilgi sunar geçmiş olsun Yorumla Uslanmaz070770 1 yıl Teşekkürler ne iş yapion sen Yorumla
ʙɪʀᴀsᴋᴍᴇʟᴇɢɪ Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Mart ayı 3 4 Yorumla Sanseba 1 yıl Mart ayı? Yorumla ʙɪʀᴀsᴋᴍᴇʟᴇɢɪ 1 yıl Kızışkan karı 🤣 Yorumla Sanseba 1 yıl Çok komik Yorumla ʙɪʀᴀsᴋᴍᴇʟᴇɢɪ 1 yıl Haykırdım 🤣🤣🤣 Yorumla
Mr-Wednesday Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 321 cevap paylaştı. Dürtüler? 1 1 Yorumla Mr-Wednesday 1 yıl Günaydın tekrardan 😅 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Libido? 0 0 Yorumla
cptprice15 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 80% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı. Sexting isteği 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Karabasan? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Siyah anakonda? 0 2 Yorumla Sanseba 1 yıl O ne Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anakonda Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kara basan 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Libido 😜 0 1 Yorumla ManyakBaron31 1 yıl Hazır uyandıran var madem kalk ta 2 rekat teeccüt namazı kıl Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı. Karnın açtır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
stres olabilir
Öyle bir soru ki masumane de cevaplayabilirim fesatça şeyler de canlanabilir.
Herkes içindeki niyetle cevap vermiş işte 🙄
Benim içimdeki niyet belirsiz o zaman :D
Öyle oldu ahahah
Gece uyandıran neymiş merak ettim. Bulduğun zaman söyler misin bana da
Bir anlasam birden uyanıyorum her gece sebepsiz boş yere
Başka bir şikayet olmuyor mu?
Hayır hayır hiçbir şey yok sadece geceleri birden uyanıyorum
Peki rüyalar nasıl oluyor uyanma zamanlarında
Yani şöyle hep rüya görmüyorum zaten. Ruyasiz da gece birden uyanabiliyorum çok rahatsız ediyor bu mevzu beni artık. Bu arada sorumdaki busraydi galiba naptınız 😂
Tek yaşıyorsanız beyin kendini rahatsız hissettiğinde sizi uyarmak istiyor olabilir. Büşra yazmıyor daha ya. Küstü galiba :D
😂😂😂😂
O kadar kombin çıkardı kızcağız. Deneyebildiniz mi :D
Denemedim giymeyecegim galiba ayakkabıyı
Haydaa niye ki? Çok güzel durmuştu oysa ki
Beğenmedi kimse ama okumadın mi 😂
Millet zevksizse bu ayakkabının suçu mu :D
Neden uyandin. Bence senin istedigin seyler var
Merhaba,
Sen seni bilmez isen den seni nasıl bilebiliriz biz seni!
susamış olabilirsin
tuvalete de kalkmak isteyebilirsin
Hangi terbiyesiz uyandırıyor
Bir bilsem zaten rjeje
Libido yükselmesini acabaa
Ben olmadığım kesin😂
Sana kabaran bir şey vardır
Soru kategorisine bakılırsa libido
Bunu sen söylicen biz nerden bilelim
Uyku felci
O ne
@Uslanmaz070770 Google a yaz ayrıntılı oku makaleleri
Tamamdır eyvallah
@Uslanmaz070770 kısacası halk dilinde karabasan derler uyku halinde yarı uykulu yarı uyanık hareket edememe halı
Sırt üstü uzandığım zamanlar hep olur öbür şekil asla olmaz
@Uslanmaz070770 stres uyurken kendini kasma dişleri sıkma ondan oluyormus değindiğim gibi Google daha ayrıntılı bilgi sunar geçmiş olsun
Teşekkürler ne iş yapion sen
Mart ayı
Mart ayı?
Kızışkan karı 🤣
Çok komik
Haykırdım 🤣🤣🤣
Karabasan
Dürtüler?
Günaydın tekrardan 😅
İnsani duygular
Stres
Libido?