- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılTürk kızları yorumlarda coşturmuşlar erkekler yapıyor diye s.. iktirinn oradan kendiniz yapıyonuz kendiniz ediyonuz bizler seks objesi degiliz diyip arkasina seks objeligi yapan sizler nasıl erkekler oluyor 2 3 kisi büyük meme seviyor diye bunu bütün erkeklere dayatmak niye penis konusunda da var kadınların %1i sadece büyük penis seviyorum demis erkeklerde bütün kadınlar büyük penis seviyor diye algilamis ayni o hesap büyük penisin büyük memenin hic bir anlamı degeri yok büyük meme kadınlar için zulümken kalkıp erkekler büyük meme seviyor kafası niye var bunun ameliyatına denk geldim kadın memesini küçültüyor ameliyat cok berbat bir ameliyat buna katlanması cok zor ama büyük memenin olması daha büyük sorun tabi kadınlar ne yapıyorsa kendileri yapiyor kendilerini begendirmek göstermek icin herseyi yapiyorlar sonra erkekler oluyor erkekler kadinlara kendilerini begendirmek icin ugrasmazken kadınlar kendileri yapiyor sonra üste çıkmak icinde erkekler diye çemkiriyorlarrr ben kadın olsam erkekleri etkilemeye calismam demiyorlar ki ben niye bunu yapiyorum erkekleri etkilemeye calisiyorum demiyorlar kim ne yapiyorsa görüyor onu yapmaya calisiyorlar sorgulayacak beyin yok çünkü popüler kültürün kölesi olmuş kadınlar var özellikle türk kadınları zaten yabancilar bu kadar olamıyor türk kadınlarını istedigin gibi elde oynatmak çok kolay zaten kapasite beyin yok zaten sorgulayacak yapıyor yapmaya çalışıyor oyuncak oldular ama sorsan hikaye yazarlar sana
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılHemcinsleriniz ve yarattığı algı yüzünden biraz. Hemcinslerim ve memeyi abartmaları yüzünden biraz. Sağolsun erkekler memede, memeee diye gezdiği için otomatik olarak büyük olmak zorundaymış gibi bir algı oluşuyor. her şey estetik kaygısı. Fikrimi söyleyeyim mi, büyük memeli olmak daha kötü. Normal bir fizik 100 beden meme. Acayip orantısız duruyor. Ele avuca sığmıyor ve bence rahatsız edici bir görüntü. Önemli olan kadınsı hatlardır. Birde fiziğindeki orantıdır. Örneğin hiç popo bacak yok bir sürü meme var, bence itici. ya da hiç meme yok popo arşa çıkmış, buda biraz kötü olabiliyor. Orantılı olduktan sonra ebatlara takılmak sadece özgüvensizliğe sebep olur. Yıkmamız gereken bir algı buda sadece. Kadınları rahat bırakın, vücutları yüzünden utanmamalılar..
30 Yorumla
Karşı tarafın beğenmeyeceğini düşündüğü için erkeklerin çoğu dolgun büyük göğüs istediğinden dolayı yoksa kadın her haliyle kadındır illa büyük meme gerekmiyor. Bazı kalıpları toplum oluşturuyor sürü psikolojisi gibide peşinden gitmenin manası yok.
18 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü meme bir kadında en estetik ve çekici gelen bir uzvumuzdur , kadına daha seksilik ve görsellik katar dolgun meme kıyafet üstünde daha şık durur oyuzden olabilir
55 Yorumla- 1 yıl
Ama benim düşüncemi sorarsanız beyefendi önemli olan boyutu şekli şemali değil sağlıklı olması derim
- 1 yıl
Tişikkiklir sipirkiz 💐
- 1 yıl
🙏🙏❤️🥰
- 1 yıl
@r_engarenkyollar
Ağzı öpülesi yorum görüş - 1 yıl
@İST34MLT44 teşekkür ederim 🙏❤️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Büyük memenin derdi de büyük oluyor. Sarkmaya daha çok meyilli, omuz ve sırt ağrısı ayrıca aşırı terleme de yapıyor.
63 Yorumla- 1 yıl
Büyük memeyi marifet sanıyorlar tam tersi eziyet zaten
- 1 yıl
@Opucukopucj görsellik, algı ne yazık ki bu şekilde.
- 1 yıl
Evet 🙂↕️
Gizli Üye(30-35)1 yılErkeklerin hepsi diyecem artık büyük memeye değer verdiği için bu da kadınları etkiliyor ister istemez
41 Yorumla- 1 yıl
Bütün erkekler büyük meme sever diye bir şey yok ki. Büyük meme daha çok p*rno sektörünün pompalamasıyla fetiş haline geliyor bence.
Erkek meraklısı kadınlar dert eder genelde. Öyle kadınlar da biraz kendilerini sorgulasınlar bence beyin kaybı yaşadıklarını düşünüyorum sjfkskd
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı. Bu konuda başka kızlarla kendilerini kiyasliyor farkında degiller her durumda kendilerini iyi hissedebilirler ne yazık ki farkında değiller
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılerkekler neden küçük penisli olmayı kötü değerlendiriyorsa aslında aynı sebeplerden. karşı cinsin beklentilerini abartmalarından dolayı.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı.
1 yılİyi bir şey mi ki? Göğüsler bir kadın için önemlidir.
10 Yorumla Küçük kalça ve göğüs bende her zaman + 1 değil + 3 5 falan oluyor!!!
Çünkü hantal olmuyorlar ve yoruldum, oram kasıldı buram tutuldu diyen olmuyor 😉👍00 YorumlaSence küçük pi pi li erkeklerin psikolojisi nasıldır B-):-$;-) o:-)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 301 cevap paylaştı.
1 yılKötü değiller aslında onlar kendilerini Kötü görüyor
00 Yorumla
1 yılbüyük olunca erkekleri kolay kandırdıkları için olabilir mi
00 Yorumla
1 yılDikkat çekmediğini düşündüğü için seksi yönden
00 Yorumla
1 yılKnk meme dediğin eline avucuna gelcek küçük meme olmaz 🤷
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHa A kap ha D kap. Sağlıklı olmak öncelik. Asimetrikse en fazla o zaman insan biraz takıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEbatlarınızı yazında bilelim neye göre kime göre küçük büyük :)
00 Yorumla
1 yılBazı erkekler yüzünden beğenmiyorsunuz küçük meme
26 Yorumla- 1 yıl
Ben beğenmediğime dair bir ifade kullanmadım. Bana göre insan kendini sevmeli, vücuduyla barışık olmalı.
- 1 yıl
Yorumlarda okuyoruz. Size demedim zaten ama bazı erkekler küçük göğsü aşağılıyor.
- 1 yıl
Bak oku kötü diyolar.
- 1 yıl
Bu onların düşüncesidir. Benim değil
- 1 yıl
Ben de sizin demedim ki 🙄
- 1 yıl
Sebebi bu demek istiyorum.
En güzeli kuru meme dedikleri küçük memeler Gülşen deki gibi yalanmasi ve oksanması güzel oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı.
1 yılKötü değil ama kadınsı da değil.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. çünkü öyle. bamya demeyi biliyorlar.
00 YorumlaAma çok güzel ve sevimli oluyor küçük göğüsler
00 YorumlaKadınlara sormak lazim
00 YorumlaEtkileyici olan büyük göğüs olduğu için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErkekler yani Geneli büyük meme sevdiği için...
23 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYanılıyorlar yaniliyoruz yooo geneli böyle
Gizli Üye(25-29)1 yılBence kötü değil hatta iyi
11 Yorumla- 1 yıl
Bencede
Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Bizim penis takıntımız gibi düşün.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılerkekelrin coğunluğu dolgun sever çnkü
00 Yorumla
1 yılKötü bir şey çünkü
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılGerçekten kötü olduğu için.
00 Yorumla
1 yılErkekler büyük sever
00 YorumlaHer türlü güzel yenir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı.
1 yılBazı kadınlar
00 Yorumla Mesela bana fark etmez
00 Yorumla
1 yılÇünkü kötü
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılİlgi görmez diye
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası