önceden düzenli cinsel hayatımız vardı belirli sebeplerden dolayı ayrıldık bir aydır falan tekrar konuşuyoruz barışmak istediğime emin değilim (araya insanlar girdi bilmiyor onun girdi mi emin değilim) ama bugün bana geldiler ve aşırı yükseldim o zaten ava çıkmış aslan gibi bekliyodu bugün bana ona da belli ettim söyledim ama sonradan yanlış yaptığımı fark ettim şimdi yapmak istiyor napıcağımı bilmiyorum hayır da diyemiyorum ya ne yapayım sizce (ciddi soru ciddi cevap verin lütfen) tekrar eskisi gibi olamayız ve barışırsak beni üzer diye korkuyorum o yüzden barışmak istemiyorum ama şans verilir mi bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılÖncelikle, hislerini anlıyorum, gerçekten zor bir durumdasın. Eğer gerçekten barışmak istemiyorsan ve hala kafanda soru işaretleri varsa, ne olursa olsun kendini zorlamamalısın. Duygularını dinlemen ve sınırlarını net bir şekilde belirlemen önemli. Kafanda "Tekrar eskisi gibi olamayız" düşüncesi varsa ve bu seni rahatsız ediyorsa, o zaman yeniden ilişkiye girmektense, daha temkinli olman gerektiği açık.
Ayrıca, "hayır diyemiyorum" dediğinde, bu durumu kendine de kabul ettirmen gerekiyor. Hem ona hem de sana saygı göstermek adına, net bir şekilde hislerini ifade etmen önemli. Eğer hala araya giren insanlar, yanlış anlaşılmalar veya karmaşık duygular varsa, bunlar ilişkinizi daha da zorlaştırabilir. Barışmak istediğin duygusunu hissetsen bile, "Beni üzer" korkusu ile hareket ediyorsan, aslında yine o ilişkinin sağlıklı olmadığını hissediyorsun. Kendini korumaya alarak, ilerlemek daha doğru olabilir.
Öyleyse, öncelikle kendine dürüst ol ve gerçekten ne istediğine karar ver. Bunu yaparken, başka kimseyi memnun etmeye çalışma. Kendi sınırlarını koymak, hem seni hem de onu sağlıklı bir şekilde yönlendirecektir. Eğer barışmak istemiyorsan, bunu net bir şekilde belirtmen gerek. Hayır demek zor olsa da, kendini üzmemenin yolunu bulman önemli.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Zaten zamanında yapmış yapacağı kadar bir eksik mi fazla bir şey fark etmez Eğer yatak performansı iyi ise Ve gerçekten sana Kadınların hissettiriyorsa hiç gözünün yaşına bakma derim Bence zevk Gururun önüne gelir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
16Cevap
1 yılOlan olmuş bence artık eskisi gibi olmaz madem araya başkaları girdi artık sadece cinsellik olur yakınlaşorsan ve oda senle olduktan sonra tekrar gider bence artık eskiyi kapatmak lazım
10 Yorumla
1 yılMevzuyu uzun uzadıya anlatmadan bir şey demek doğru değil. İlişkiye girmen arkadaşça olabilir. Diğeri için ise düşünmek lazım.
02 Yorumla
Soran1 yılnasıl yaniii?
- 1 yıl
Yani meselenin detayını bilmiyorum, ucu çok açık
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bu konuda içinden ne geçiyorsa o sese kulak ver
00 YorumlaSende uzak tut kesinden ve reddet insansa anlayış gösterir
00 YorumlaNeden onu kullanmıyorsun. Sadece özel ihtiyaçlarını gidersin en azindan birini sevene kadar
00 Yorumla
1 yılBen kapanmış defteri bı daha açmam şansını başka kisilerde dene bence
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 795 cevap paylaştı. Azdığında sanal yap geç rahatladıktan sonra aklına gelmez zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 834 cevap paylaştı.
1 yılDuygusallık olmadan takılın
01 Yorumla
Soran1 yılo fazla duygusal
yaşlar kaç ve ne kadar zamandır ayrısınız
04 Yorumla
Soran1 yılo 26 ben 25 ve iki üç aydır ayrıyız
Soran1 yılsoruyu oku düzenli seks hayatımız vardı diyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılFb olarak takıl o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılZevkin için yapabilirsin
07 Yorumla
Soran1 yılyok öyle de yanlış anlaşılır
Cevap sahibi1 yılKim neyi yanlış anlıcak istemiyormusun zaten seks yapmayı
Soran1 yıltamam da barışmadık daha ve hani eski sevgilim sonuçta
Cevap sahibi1 yılBaşka birini bulamıyor musun
Cevap sahibi1 yılKadınlar için bu zor olmamalı
Soran1 yılo zaman da kötü hissederim çünkü aynı zamanda onla konuşuyoruz yani kısır döngü oldu bu böyle
Soran1 yılkqsar olamamak için elimden geleni yapıyorum da bir yere kadar işte
1 yılSon kez yap gitsin birdaha görüşme ama yaşlar kaç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılÜzülürsün gibi bence
00 Yorumla
1 yılBize ver illa omu olcak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılyap gitsin :D
02 Yorumla
Soran1 yılgaza getirmeyin
- 1 yıl
bir daha mı rahatlayacaksın böyle sanki ya
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Ver gitsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi