Biriyle konuşuyorum flört gibiyiz. Benden çok hoşlandığını ve küçük temaslar kurmak istediğini söyledi -bu ara sıra olan bir şey dümdüz söylemedi yani- ben de tercih etmediğimi söyledim. Her neyse bana iltifat ediyor hoş bulduğunu söylüyor fakat ben ona bazı sorunlar yüzünden (ki bu sorunlar onun psikolojik dertleri) beraber olamayacağımızı ve temas konusunda da farklı bir düşünceye sahip olduğumuzu söyledim. Zaman geçti etti bana küfürler yağdırmaya başladı. Sen zaten şusun şöyle bir kadınsın anca cinsellikten anlarsın -ki ben basit temasları bile kabul etmiyorum- git kendine bilmem neler yaptıran erkek bul. Sen anca şunları yaparsın falan dedi. Beni sev istedim ama sen şöyle bir kadın olduğun için ben de öyle davranacağım dedi ve bana nude attı. Bir süre geçti özür diledi beni sevdiğini ve sadece kıskandığı için siniri bozulup öyle davrandığını söyledi. Şiirler yazdı etti.
Bir iki gün sonra selam yazdığı mesaja sadece selam yazdığım için soğuk davrandığımı söyledi ve aynı olaylar yaşandı yine. Nude attı küfür etti baya baya. Bununla beraber numaramı farklı sitelere, telegram kanallarına dağıtacağını söyledi.
Psikolojik problemleri olduğu için çok üzülüyorum onu hoş da buluyorum ama böyle davranıyor. Ne yapacağım nasıl kurtulacağım
Bir iki gün sonra selam yazdığı mesaja sadece selam yazdığım için soğuk davrandığımı söyledi ve aynı olaylar yaşandı yine. Nude attı küfür etti baya baya. Bununla beraber numaramı farklı sitelere, telegram kanallarına dağıtacağını söyledi.
Psikolojik problemleri olduğu için çok üzülüyorum onu hoş da buluyorum ama böyle davranıyor. Ne yapacağım nasıl kurtulacağım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer