Cinsel Yaşam Sevgilimin cinsellik çok istediğini biliyorum neden olabilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Bir kez yaşadık ama devamını da istiyor böyle sürekli neden böyle Sevgilimin cinsellik çok istediğini biliyorum neden olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. seni cinsellik için kullanıyor 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. istemesi normal senle istmeesin kimle istesin... olduğu için gerisinin gelmesini istiyor hakkı birmiydi yani :D 0 0 Yorumla
cenkulu Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yaşadım artık istemiyorum diyorsan ona belirtmelisin yoksa istemesi doğal 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Beni arzulamiyorsun yok opmuyorsun bilmem ne diyor arzulamak sevgi degilki Yorumla cenkulu 1 yıl Cinsellik yaşanmışsa ve sen onun bu şekilde dediği gibiysen demek ki cinsel anlamda bir çekim hissetmemissin ona Yorumla Soran 1 yıl İstemiyorum istek gelmiyor ona karşı Yorumla Soran 1 yıl Ne yapabilirim bu konuda Yorumla cenkulu 1 yıl Bu konuda özel olarak yapacağın bir şey yok partnerin sonuçta ve cinsel anlamda seni etkilemiyor cinsellikte ilk şey ten uyumu o uyum yakalanmamis Yorumla cenkulu 1 yıl Ama senin zevk alman için sana tek başına mastürbasyon yaptığın zaman veya hayal ettiğin zaman kurduğun fanteziler vb düşünceler varsa onları uygulayarak yaşayabilirsin onunla bir nebze aldığın zevki arttirabilir Yorumla Soran 1 yıl Ona sordum bunu bana dedi arzuluyorum seni kötü mü diye bende şimdi dedim sence arzullamak sevgi mi bana dedi sonra konuşalım mi Yorumla Soran 1 yıl Hayir bu erkeklerin aklı hep bel altı mi birde sevgiden bahsediyor ya ona üzülüyorum Yorumla cenkulu 1 yıl Yani bel altı olunca sevgi olmayacak diye bir durum yok elbette ama dediğim şeyleri deneyebilirsin Yorumla
lyxnx Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 91% 1 yıl Ne kadar bir birlikte bahsediyorsun bunu rutinleştirmek istemek sana kalmış. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Bir ekz yaşadık Yorumla Soran 1 yıl 2 sendir birlikteyiz Yorumla lyxnx 1 yıl Tanımak için yeterli bir zaman olduğunu düşünüyorum. Bunu istemiyorsan belirtmelisin evlendiğimizde sürekli yaparız gibi gibi. Yorumla
SecretCoupling Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Vücudu sürekli sperm ürettiği için olabilir mi 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bu iş devamlı olmasını herkes ister 0 0 Yorumla
mies94 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. E ihtiyaç işte haftada 1-2. 0 0 Yorumla
SymanN Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Arzulu biri büyük ihtimalle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Elde etmiş seni zaten neden devamını istemesin? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Niye iliskide bir kere olunca devami olmazsa ayrılık mı oluyo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok ayrılık olur demedim ama devamını getirmek istemeside normal değil mi diyorum Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bir kere yapınca devamı gelir işte 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Devamını isteyecek tabiki 0 0 Yorumla
Seyyarravukatt Takip Et Xper 5 Yaş: 38 1 yıl Ne zaman en son yaşadınız? 0 3 Yorumla Soran 1 yıl 5 ay oldu Yorumla Soran 1 yıl Ama bir kere yaşadık diye devamı olması mı lazım. boyle bir kural mı var anlamadim Yorumla Seyyarravukatt 1 yıl Seks mi yaptınız yiyişme mi? Bi kere olduysa bir daha ister tabi Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. abaza aşkommmm 0 0 Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Demek çok güzel sin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
seni cinsellik için kullanıyor
istemesi normal senle istmeesin kimle istesin... olduğu için gerisinin gelmesini istiyor hakkı birmiydi yani :D
Yaşadım artık istemiyorum diyorsan ona belirtmelisin yoksa istemesi doğal
Beni arzulamiyorsun yok opmuyorsun bilmem ne diyor arzulamak sevgi degilki
Cinsellik yaşanmışsa ve sen onun bu şekilde dediği gibiysen demek ki cinsel anlamda bir çekim hissetmemissin ona
İstemiyorum istek gelmiyor ona karşı
Ne yapabilirim bu konuda
Bu konuda özel olarak yapacağın bir şey yok partnerin sonuçta ve cinsel anlamda seni etkilemiyor cinsellikte ilk şey ten uyumu o uyum yakalanmamis
Ama senin zevk alman için sana tek başına mastürbasyon yaptığın zaman veya hayal ettiğin zaman kurduğun fanteziler vb düşünceler varsa onları uygulayarak yaşayabilirsin onunla bir nebze aldığın zevki arttirabilir
Ona sordum bunu bana dedi arzuluyorum seni kötü mü diye bende şimdi dedim sence arzullamak sevgi mi bana dedi sonra konuşalım mi
Hayir bu erkeklerin aklı hep bel altı mi birde sevgiden bahsediyor ya ona üzülüyorum
Yani bel altı olunca sevgi olmayacak diye bir durum yok elbette ama dediğim şeyleri deneyebilirsin
Ne kadar bir birlikte bahsediyorsun bunu rutinleştirmek istemek sana kalmış.
Bir ekz yaşadık
2 sendir birlikteyiz
Tanımak için yeterli bir zaman olduğunu düşünüyorum. Bunu istemiyorsan belirtmelisin evlendiğimizde sürekli yaparız gibi gibi.
Vücudu sürekli sperm ürettiği için olabilir mi
Bu iş devamlı olmasını herkes ister
seviyor seni arzuluyor normal
E ihtiyaç işte haftada 1-2.
Arzulu biri büyük ihtimalle
Bu isler boyledr yavrum
Elde etmiş seni zaten neden devamını istemesin?
Niye iliskide bir kere olunca devami olmazsa ayrılık mı oluyo
Yok ayrılık olur demedim ama devamını getirmek istemeside normal değil mi diyorum
Tatlı gelıyo sen ıstemıyonmu
Sende bir kere yasayip bir daha yasamaman neden
Bir kere tadına bakmış, bırakamaz
Bir kere yapınca devamı gelir işte
Devamını isteyecek tabiki
Ne zaman en son yaşadınız?
5 ay oldu
Ama bir kere yaşadık diye devamı olması mı lazım. boyle bir kural mı var anlamadim
Seks mi yaptınız yiyişme mi? Bi kere olduysa bir daha ister tabi
abaza aşkommmm
Sürekli derken baya bildiğin sürekli mi
Libidosu yüksektir
Her erkek ister
Demek çok güzel sin
İlkin onunla miydi
Slk her erkek ister
Yaşadık dan kastın yüzeysel mi
Tadını aldı
Sen istemiyor musun