Cinsel Yaşam Neden istediğim erkeklerle seks yapamıyorum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Neden istediğim erkeklerle seks yapamıyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. gidip yapın 0 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı. Ondan kolay ne var. Adam dindar değilse çirkin olsan bile yaparsın 2 1 Yorumla Mrbrawn 1 yıl Aynen Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kadının koruduğu edebi namusu varken erkeğin yok mu sandın 2 8 Yorumla Sekiz 1 yıl Botlaradamı cevap vermeye başladınız.. Yorumla u inciitanesiii 1 yıl Niye soru fake mi Yorumla Sekiz 1 yıl Hahahaha tamam içinden geldigi gibi devam et.. Yorumla u inciitanesiii 1 yıl Ben sizin kadar zeki değilim sorular fake mi degilmi bilmiyorum Yorumla Sekiz 1 yıl Oysa ömrün burada geçiyor çözmen gerekirdi.. Yorumla u inciitanesiii 1 yıl Benle sorunun varsa halledelim eğer yoksa yorumlarima yazma rica ederim.. Yorumla Sekiz 1 yıl Kolay gelsin inci hanim.. Yorumla u inciitanesiii 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
lyxnx Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 91% 1 yıl Herkesin herkesi kabul ediceğini mi düşünüyorsun. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl bu sürekli oluyor.. Yorumla lyxnx 1 yıl Benim istediğim beni sevmez ben isteyeni ben beğenmem. Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Seni arzulayan isteyenle yap bakarsın iyi sevişir her ama her yerini yalar 0 2 Yorumla Soran 1 yıl istemediğim erkeklee yapmam Cevap sahibi 1 yıl Bazı şeyleri sana seni isteyen arzulayan biri yapar
Mertcan3433 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Yani bu kadar istekli misin yoksa ihtiyaç mi istek mi anlamadim 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İstediğinle kadınların çoğu yapar 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Yapabilirsin. Kim diyor yapamazsın diye? 0 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bizde istediklerimizle yapamıyoruz 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. nasıl bir erkek istedin de ulaşamadın. biraz detay 0 0 Yorumla
BforBaretta Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı. Bu ülkede? Yokluk çekiyorsun? 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. yaparsın neden yapmaayasn ki 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Her istek gercek olsa oo 0 2 Yorumla Soran 1 yıl nasıl? Yorumla HoşafAğızlı 1 yıl Istedigim erkekle yapamiyom diyon ya Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Demekki onlar seni istemiyor 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gerçi seks istemeyen erkek de yok gibi ya Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Yaparsın 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Yap tutan ne 0 0 Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. neden acaba 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Cirkinsindir 0 0 Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yap sen bilirsin 0 0 Yorumla
məmùrbəýý Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Yaparsın 0 0 Yorumla
chace Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Engel olan ne 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. İstersen yaparsin 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. yap kım tutyo 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
gidip yapın
Ondan kolay ne var. Adam dindar değilse çirkin olsan bile yaparsın
Aynen
Kadının koruduğu edebi namusu varken erkeğin yok mu sandın
Botlaradamı cevap vermeye başladınız..
Niye soru fake mi
Hahahaha tamam içinden geldigi gibi devam et..
Ben sizin kadar zeki değilim sorular fake mi degilmi bilmiyorum
Oysa ömrün burada geçiyor çözmen gerekirdi..
Benle sorunun varsa halledelim eğer yoksa yorumlarima yazma rica ederim..
Kolay gelsin inci hanim..
Teşekkür ederim
Herkesin herkesi kabul ediceğini mi düşünüyorsun.
bu sürekli oluyor..
Benim istediğim beni sevmez ben isteyeni ben beğenmem.
Seni arzulayan isteyenle yap bakarsın iyi sevişir her ama her yerini yalar
istemediğim erkeklee yapmam
Bazı şeyleri sana seni isteyen arzulayan biri yapar
Yani bu kadar istekli misin yoksa ihtiyaç mi istek mi anlamadim
İstediğinle kadınların çoğu yapar
Yapabilirsin. Kim diyor yapamazsın diye?
yanaş konuş samimi ol
Nasil bi erkek istiyorsun
Bizde istediklerimizle yapamıyoruz
Nasıl bir erkek istiyorsun
Ne arıyorsun ki çağatay ulusoy mu
nasıl bir erkek istedin de ulaşamadın. biraz detay
Nasıl birini istiyormussun
Bu ülkede? Yokluk çekiyorsun?
Engel olan ne çirkin misin
yaparsın neden yapmaayasn ki
Her istek gercek olsa oo
nasıl?