Gerginliği geçirmek için sevişme yöntemine başvurulmalı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Gerginliği geçirmek için sevişme yöntemine başvurulmalı?
Evet, sevişme fiziksel ve duygusal açıdan rahatlama sağlayabilir. Cinsel birliktelik sırasında vücut endorfin ve oksitosin gibi rahatlatıcı hormonlar salgılar; bu da stresin azalmasına, rahatlama hissinin artmasına yol açabilir. Yani, sevişmek birçok insan için gerginliği azaltan bir aktivite olabilir.
Ancak bu tamamen kişisel bir tercih ve duruma bağlıdır. Gerginliği gidermenin tek yolu bu değil; egzersiz, meditasyon, yürüyüş yapmak veya sevdiğin bir aktiviteye zaman ayırmak da stres atmaya yardımcı olabilir. Eğer arada güçlü bir duygusal bağ varsa, cinsellik, hem iletişimi hem de bağlanmayı güçlendirebilir, ama duygusal bir çözüm yolu olarak tek başına yeterli olmayabilir. Gerginliği kalıcı şekilde çözmek için kaynağına inmek ve başka sağlıklı başa çıkma yöntemlerini de düşünmek iyi bir fikir olabilir.
Giderir ve evet başvurulmalı.
Çünkü hem sevişirken hem de sevişme sonrasında yani orgazm olunca salgılanan hormonlar bu yönde etki eden hormonlardır.
Hatta kadınların efsaneleşmiş baş ağrısının ilacı aslında cinselliktir. Çünkü vücut rahatlayınca oradaki gerginlik de azalır fakat bu nasıl olduysa bahane olarak popülerleşti.
Kadınlar genelde düşündüklerinin tersini söyler ya, belki de bunu ilk söyleyen kadın cinsellik yaşamak istediği için söyledi ama karşısindaki odun olduğundan anlamadı ve öylece kaldı jdjdk
kesinlikle işe yarıyor fakat hayvan gibi seks yapılmalı.
hele ki partnerinin spermle ilgili bir sorunu yoksa dibine kadar soktuktan sonra son damlasına kadar boşalmak çok rahatlatıyor insanı :)
Pamuk gibi yapar
Teşekkür ederim 💐
Cevap
64Cevap
giderir
Evet ya anında yumuşuyorum stres sinir anında gidiyor
Kadın yokluğu var
🙄🙄🙄
Gerginligi i anlık alacak. ama. sorunlar. ortada kalacak soruan çözüm değil ki
evet gerginliğe yi gelir. Boşalmış adam başka akdına bakmaz ki. o adamı boşltmadıysan bakar etrafa süt dokmuş kedi gibidir mantıklı düşünür. kadın için de terapi erkeğe gol atmış olursun
Eeee tabi, şu güzel fotoğrafı bile görünce pozitif oldum bir an da ☺️😝
Yaşadığı olaya bağlı her zaman için geçerli olmaz
İyi bir sevişme olmazsa o da işe yaramaz. Hatta daha da gerer.
Alkol gibi düşün. Çakır keyfi geçene kadar giderir lakin ertesi gün tekrar devam eder.
Şöyle saatlerce sevişip yalamak aşırı gevşetirdi.
Anlık alır tabiki iyi geçmişse ve gerçekten arzuladığın hussetigin biriyle yaparsan ömürlük bir anı olarak kalır içinde
Sevişmenin gerginlik ve stresi azalttığı kesin, ama bir yöntem olmamalı.
Hemde nasıl giderir bu şekilde gevşemek isterdim.. 😏
Elbette gerginliği sıfırın altına eksilere düşürür sevişmek
Ancak kiminle olduğuna bağlı, daha çok gerilmek istemeyiz saçma sapan birisiyle
Dopamin hormonunu arttırdığı için evet gerginliği giderir ama uzun soluklu bir giderici olur mu orası tartışılır.
Her sevişme gidermez o an ki tutku ve karşı cinsin olaya çekimi giderir
Sırılsıklam aşık olduğum adamla sevişiyorsam evet
Kiminle seviştiğin önemli.
Hemde nasıl ben seks yapmadığımda çok asabi oluyorum
Tabii ki insanın sinirli olması gergin olması sevişince gidiyor rahatlıyor
Boşalmak Bile yetiyor bazen
Yumusacik pamuk gibi yapar😂
Noluyo ya bı yorum yaptım diye 😂
Ah Kadın yokluğuna
Pamuğa saracaklar senı 😃
😂😂😂😂
Evet giderir amasyada
Rahatlatir bir süre için
Kadın yokluğuna
Bilmem hiç yaşamadım
Abaza
Ah ah ben bir kaç kere girdim paralı ve beni de hadi ordan
Para olsun neler yapıyor bu hayatta gördü gözle.
@birKarasevdali zenginlikleri övünme çünkü o para bir gün bitebilir bu günde yarında bende zenginim mesela 800 milyon TL net servetim 600 milyon TL lik mal varlığım var ama isterse dünyanın en zengin insanı olsam bile asla zenginliğimle övünmem bu bana ya da başka bir insana insan olan birine yakışmaz hayvana bile yakışmaz her şey para değil para herşeyi satın alamaz bunu bil
Evlenmedim ben de. Parasızlıktan
Bir saatten sonra anlamı yok hiç bir şeyin ki... zengin olmak evliliği hızlandırır. Neden bulamadın ki? Para için kadının ihtiyacı yok erkeğin parası lazım zaten. erkekte olmali
Yani neden? Aile ile de. Bende yemedim baban 2009 da annemi 2019 da kaybettim. Yani sebebi bu. Ben evlenmedim diye kadınlık hormonu aldım kaç defa intiharı planadim düşündüm. Bazı günler boşlukta yaşamaktan bıktım diyebilirik
Ha ha ha... sen de parasiz gideydin. Mantık sende birazcık.
Senin derdin ne kuzum
@birKarasevdali ben fakirliğin en dibinide gördüm 1 hafta aç kaldığımı hatırlıyorum daha 14 yaşındayken zar zor okula gidebilirdim sonrada gecenin yarılarına kadar çalışırdım gecenin köründe tek başıma eve giderdim bu 20 yaşıma kadar devam etti 20 yaşımda şans eseri lüks bir otelde yarı zamanlı iş buldum orada hüseyin adında zengin bir adamla tanıştım onunla sevgili olduk hatta herkes varoş bir kızla sevgili oldun diye laf söylerdi 3 yıl birlikte olduk sonra onun gayrimeşru çocuğu olduğu ortaya çıktı bana durumu anlattı ayrılmak zorunda kaldık ayrılmadan önce beni bankaya götürdü özel bir hesap açtı bana 150 milyon TL verdi bu parayı al ve hayatını kurtar dedi kabul etmesemde bana bu parayı verdi onun sayesinde fakirlikten kurtulduk ona minnettarım 8 yıldır çok rahatım akıllı şekilde kullandığım için toplam neredeyse 10 katına katladım
Eşim olsana benim tek derdim eşim olmamış olamsi
Sen kadınım olur musun? Eşin
Hayirlisin
Gerginm ya her koşulda
seviş o zaman
Evet iyi gelir.
Pamuk gibi yaptığı kesin
Giderir tabii ki, insan pamuk gibi olur.
Orgazm olursan elbette
Sevişmek güzeldir bol bol sevişmek lazım 😬
Kesinlikle ama doğru kişi olursa
İyi önsevişmede kesinlikle
Evet kesinlikle giderir
Beni rahatlatıyor
Sevismek her derde devadir sifadir sifa
Giderir ölüm hariç her derde deva diyorlar
Kuş gibi hafifletir yük alır 😂
Yapar ama sevişme yok maalesef
Evet gideriyor denendi onaylandı.
Giderir fakat sorunu çözmez
Evet tüm gerginlikler giderir
Kesin çözüm. Tüm dünya dertlerine care
Giderir diye düşünüyorum daha sevişmedik ama :D
Giderir sevişmenin rahatlatma özeliği var.
Evet kesinlikle azaltır
gidermek ne kelime pammık gibi olursun 😂😂
KEsinlikle
Giderir 😬
Yokluk
Strese iyi gelir
Kötü olan her şeye iyi gelir 😄
Evet giderir
Bilmem hiç denemediğin bir yöntem kesinlikle😊
en güzel seks kavga sırasında ya da hemen sonrasında derler inandım
Hemde nasıl rahatlıyorum
Evet gerginlik gider heycan baslar