Cinsel Yaşam Sürekli temas etmek isteyen sevgili sizi rahatsız eder mi? aytenliikadin Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 110 Sürekli öpmek koklaşmak dokunmak istese Nefes almanızı izin vermese jdkdjd ne yapardınız? Görsel olayyyy 🫠🩷🫂 Sürekli temas etmek isteyen sevgili sizi rahatsız eder mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Hayır beni rahatsız etmez tabi ki de. 0 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Aksine mutlu eder. Körün istediği bir göz Allah vermiş iki göz 😅😅 1 5 Yorumla aytenliikadin 1 yıl Ohhh :) Yorumla oɿƚꙅɘɒm 1 yıl Dimi 😂😂 Yorumla aytenliikadin 1 yıl Eveet.. Yorumla oɿƚꙅɘɒm 1 yıl Yaşasınnn 😂😂 Yorumla aytenliikadin 1 yıl 😄😂😂 Yorumla
Shizoo007 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Bu konuda onunla yarış haline gireriz muhtemelen 🤣🤣 1 2 Yorumla aytenliikadin 1 yıl Bfjdjdjdk senden her şey beklenir Yorumla Shizoo007 1 yıl Neymişim beeee 🤣 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% 1 yıl nefes almama izin verirse sorun yoknefessiz bırakılmak istemem :) 1 0 Yorumla
Shelby111 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı. Seviyorsam rahatsız olmam ama bazı zamanlar da darlanmak hiç hoşuma gitmez 1 0 Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Aaaa. Dengime denk geldim mi ben sarmaş dolaş olsun isterim özellikle. 1 0 Yorumla
иιℓαуу01 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl El ele tutusmak olabilir onun harici temas beni rahatsız eder. 0 0 Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 982 cevap paylaştı. Aksine bundan keyif alır, kadınımı gerektiği gibi tatmin ederim. Sakinleşir o zaman 😂 0 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Hayır rahatsız etmez çünkü bende biraz temas bağımlısıyım. 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Rahatsız etmez aksine çok hoşuma giderdi. Bende ona öyle yapardım ah be ne güzel olurdu. 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. Böyle bir sevgilim olsa yalan yok. Bayağı bir hoşuma gider. 0 0 Yorumla
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır nerede böyle kızlar 1 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Maalesef bende temas bağımlısıyım 1 0 Yorumla
HaydiGel5444 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aksıne memnun eder ne rahatsızlıgı 😀 1 0 Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı. Bi tane çarparım suratına o rahatsız olur 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı. etmez hayir 2 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. En sevdiğim 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Rahatsız etmez , bende temas severim 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Etmez 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Hayır beni rahatsız etmez tabi ki de.
Aksine mutlu eder. Körün istediği bir göz Allah vermiş iki göz 😅😅
Ohhh :)
Dimi 😂😂
Eveet..
Yaşasınnn 😂😂
😄😂😂
Bu konuda onunla yarış haline gireriz muhtemelen 🤣🤣
Bfjdjdjdk senden her şey beklenir
Neymişim beeee 🤣
nefes almama izin verirse sorun yok
nefessiz bırakılmak istemem :)
Seviyorsam rahatsız olmam ama bazı zamanlar da darlanmak hiç hoşuma gitmez
Aaaa. Dengime denk geldim mi ben sarmaş dolaş olsun isterim özellikle.
El ele tutusmak olabilir onun harici temas beni rahatsız eder.
Aksine bundan keyif alır, kadınımı gerektiği gibi tatmin ederim. Sakinleşir o zaman 😂
Hayır rahatsız etmez çünkü bende biraz temas bağımlısıyım.
Rahatsız etmez aksine çok hoşuma giderdi. Bende ona öyle yapardım ah be ne güzel olurdu.
Böyle bir sevgilim olsa yalan yok. Bayağı bir hoşuma gider.
Hayır, teması severiz
Hayır nerede böyle kızlar
Maalesef bende temas bağımlısıyım
Aksıne memnun eder ne rahatsızlıgı 😀
Hayır etmez mutlu eder
Bi tane çarparım suratına o rahatsız olur
Sevgiliden geldikten sonra sıkılmam
Evet rahatsız eder evlenmeden olmaz
Ben kadınımdan ayrı duramam
Rahatsız olmam severim çünkü
etmez hayir
evet azda olsa eder