Çalışan biriyim ve bende yoruluyorum. İşten geliyoruz yemek yapıyorum yapılacak ev işleri varsa onlara bakıyorum vs derken gerçekten yoruluyorum artık eşimde yardım ediyor ama yemek yapmayı doğru düzgünce bilmiyor o da sofrayı felan hazırlıyor vs. Ev işlerinde de yardım ediyor ama yine benim yaptığım gibi olmuyor. Mesela Geçen gün ütü yapmıştı üstüne bi de ben utuledim çünkü güzel ütüleyememisti. Böyle olunca üstüne bi de seks istiyor gerçekten yoruluyorum. Reddetmemek için bazen birlikte oluyorum ama bazen de istemiyorum diyorum. Kırıldığının farkındayım ama çok yoruluyorum. Ne yapicam böyle..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yeni evliyseniz evliliğin ilk zamanlarında her gün seks durumu doğaldır. Onun haricinde bu durumdan bunalma yaşadıysanız bunu eşinize tatlı bir dille belirtin. İşte ne kadar çok yorulduğunuzu anlatın. Ev işlerinde çaba sarf etmesi sizin adınıza güzel bir şey aslında. Becerememiş olsa bile en azından çabalıyor. İkiniz de birbirinizi kırmadan ve birbirinize saygı göstererek ortak bir kararda buluşabilirsiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılBöyle yardım eden eşi bulmuşsun. En önemli şey o aslında. Asıl meseleye gelirsek de. En güzel çözüm başka bir kadın ayarla ona. Bekar, dul arkadaşlarından falan. Ya da internetten çok rahat bulursunuz. Sana zaten yardım ediyormuş, iyice minnettar kalır. Bu sayede belki bşr arkadaşınında ysşayamadığı cinsellik sorununu halletmiş olursun. O da minnettar kalır sana. Hatta o kadın ev işlerine de yardım eder. İyice ferahlarsın, çok dinlenik olursun uykunu iyi alırsın.
01 Yorumla- 1 yıl
Yeni evliyseniz cicim aylarında her gün normal bu arada. Yorucu olur ama normal. Yaşlarınız da genç olunca normal.
Gizli Üye(36-45)1 yılİşte sırf bu yüzden aldatma yoluna gidebilir. Aynı durumu bende yaşıyorum. Benim eşimin de varsa yoksa işi yorgunum diyip duruyor. Uzunca süredir ilişkiye girmiyorum. Yapmak istemiyorum ama. Daha fazla ne kadar dayanırım bilmiyorum. Gerçi seninki her gün istiyormuş. Benim nerdeyse 2 ay oldu.
013 Yorumla
Soran1 yılSenin ki bayağı fazla olmuş. Ya ben şöyle mesela dün istedi reddettim yapmadım ama bi sonraki istemesinde reddetmem ya da ben yanına giderim. Çünkü eşimi tanıyorum istekli biri. O yüzden Öyle uzun süre bekletmem
Cevap sahibi1 yılBana hak veriyor musun? Benimde isteklerim arzularım var. Bunu eşimden karşılayamıyorsam ne yapayım sen bi düşün. Haksız mıyım
Soran1 yılEşin sadece yorgun olduğu için mi böyle yapıyor bilmiyorum. Yani aranız nasıl, eşinin hormonlarinda mi sıkıntı var, libidosu mu düşük bilemem ama şu an bu dediklerine göre sana hak veriyorum. 2 ay uzun bir süre. 2 ay boyunca mesela onun nasıl canı istemiyor bunu da sorguladım acikcasi..
Cevap sahibi1 yılMenopoz dönemi mi yaklaşıyor acaba? Psikolojik sorunları da işi ile ilgili. Onu da ev ortamına sokuyor zaten. 46 yaşında büyük ihtimalle menopoz dönemi sanırım
Soran1 yılBüyük ihtimal psikolojik sorunlar yüzünden olabilir.
Esin adet oluyor mu ya da adet düzensizliği var mı?
Cevap sahibi1 yılDüzensiz doktor menopoz dönemine yakışıyorsun demişti. Bi de psikolojik sorunlar bizi bu hâle geliyor.
Cevap sahibi1 yılKonuşsam da hep o haklı. Kendimi zor tutuyorum emin ol.
Soran1 yılEvet büyük ihtimal onlardandır ama sadece kendini düşünmemesi gerekiyor. Yani 2 ay uzun süre. Empati yapması lazım isteksiz bile olsa senin için yapsa bisey kaybetmez yani
Soran1 yılKonuştuğunda kendisi nasıl bir açıklama yapıyor peki?
Cevap sahibi1 yılYorgunum diyip uzaklaşıyor. Biraz uyarayım hormonlarını temas ediyorum. Yapma diyip duruyor. Yatakta sarılıyorum beni hissediyor. Kılı bile kıpırdamıyor. Emin ol çok zor. Boşanmak da istemiyorum çocuk var çünkü.
Soran1 yılYa evet tabi ki zor bir durum. Çocuğunuz kac yaşında
Cevap sahibi1 yıl18 yaşında.
Siz kaç yaşlarında sınız?
Cevap sahibi1 yılDm'den devam edelim mi? Burası bayağı şişti. Kötü biri olmadığımı anlamışsınızdır zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
45Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 663 cevap paylaştı.
1 yılSanki saatlerce sürüyor 😂 olayı fanteziye çevirin illa yatak odasında planlı programlı yapmayın mesela sen yemek yaparken arkana geçsin 😂 ya da ütü yaparken 😂😂 çamaşırları makineye atarken 😂 yerlrri silerken 😂😂 sen kendi işlerini hallederken o da kendi işini görsün.
53 Yorumla- 1 yıl
Çok saçma buldum öneriyi. Kadın zaten sık olmasından şikayet ediyor.
Gizli Üye(18-24)1 yılona soyledin mi yapmama sebebinin gercekten yorgunluk oldugunu? hem o uzulmesin istiyorsun hem de yorulmak istemiyorsun, belki aksam daha erken saatlerde, seni yormayacak pozisyonlarda yaparsaniz sen de hemen dusunu alir uyursun, gece uyanik kalmis olmazsin bu sayede. aklima baska cozum yolu gelmedi
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hergun olmaz tabı ama konusarak cozebılırsın bunu anlayıslı olmalı senın ıstedıgınde olsa ara verılerek daha zevklı olır hem
51 Yorumla- 1 yıl
bazı adamlar anlamaz
- Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.
1 yılKonuş diyeceğim ama anlamaz. Libido denk değil. Ya o, ya sen bu duruma alışacaksınız. Başka türlü çok zor. Bir seks planı öner sende ona uy. Öyle dene birde.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılEminim aylarca yapmıyor, ben istemeden istemiyor diyen kadınların yerinde olmak istemezdin. Ber gitsin adamınki iş görürken
13 Yorumla
Soran1 yılTabi ki de istemezdim. Ya bende zaten isteksiz biri değilim ki sadece her gün değilde 3 gunde 1 felan olsun isterim
- 1 yıl
Her seferinde kaç posta atıyor
- 1 yıl
Hangi pozisyonda seni yapıyor
Bi de sen onu sik belki sikilmektwn yorulur empati yapar👍🏿
31 Yorumla- 1 yıl
😀😀😀
1 yılAtın yorgunluğunu tarak kadınının yorguluğunu yaprak alır demiş atalarımız. Yanılmış olamazlar.
12 Yorumla- 1 yıl
@celebface eğitim şart 😅 okuyun biraz 😅
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılNe guzel bir evliligin var. Bence kocani tesvik et. Yorgunlugunu alacak islerde yardim ettigi surece odullendir. Tam istedigin gibi oldugunda ver.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılEee sende söyle yoruldun bu işte yorucu kaldıramam de
00 Yorumla
1 yıldikkat et reddedilen erkek seksi başkasında ara sonra :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCinsellik istemediginde gercektan yapma ama onu oralle elinle tatmim edebilriisn. Birlesme olmasa bile. Ki seni iliskiye hazirlamiyor mu
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılbence eşin sana haz vermiyor. çünkü sanırım bencil. yarım kalıyosun.
02 Yorumla
Soran1 yılHayir yarım biraktigi felan yok. Sadece yorgun oluyorum. Her gün istemesi fazla geliyor
- 1 yıl
Lan bi her boookkaa da bu bahaneyi bulmayin
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılKadınların işi zor bu durumda erkek dışarı kaçar isteğini bastırmak için
02 Yorumla
Soran1 yılErkek dışarı kaçar isteğini bastırmak için diye genelleme yapma bence. Kişi kendinden bilir işi.
- 1 yıl
Yoo erkekler cinsellik konusunda çok dayanıksız ve isteklerini bastıramıyor
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Eğer istiyordu reddediyorsun başka arayislara yönlendirirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSiz kadınlardaki seks düşmanlığı nedir ya. Sanki taş mı taşıyosun çoğu işi zaten erkek yapıyo artı sen de rahatlıyosundur. Ki saatlerce yaptığınızı da düşünmüyorum
035 Yorumla
Soran1 yılSeks düşmanı değilim. Çoğu işi erkek mi yapıyor gerçekten? Soruda ki aciklamami okumadın sanırım..
Cevap sahibi1 yılEv işinden bahsetmiyorum, cinsellik esnasındaki iş
Soran1 yılYorgun yorgun seks yapmak istemiyorum belki.. ayrıca seksten sonra duşuydu felan her gün hergun olmuyor iste alla alla
Cevap sahibi1 yılTamam hergün biraz çok evet. 3 günde bi yapcaz de hem heyecanı da artar. Kocanın biraz hormanları fazla çalışıyo bu ara sanırım
Soran1 yılZaten bende fazla bekletmiyorum. Dün istedi istemedim mesela. Bugün istese reddetmem. Çünkü eşim istekli biri bunu biliyorum ve uzun süreli bekletmek istemiyorum
Cevap sahibi1 yılİki üç gün durulabilir ama. Neyse sen de haklısın baktığın zaman. Zorla yapacak değilya hergün isteme 2-3 günde bir yaparız diyip geç. Ne diye kırılcak. Kırılcak bi şey varsa o da sizin yatak gibi görünüyo valla
Soran1 yılAhaha güldürdün 😃
Neyse konusmam gerekecek evet
Cevap sahibi1 yılKocana da bi şey deme o hissi bilmezsin. İnsanı bazen öyle sıkıştırıyo ki biran önce yapmalıyım rahatlamalıyım kafasına giriyo insan. Kocan da muhtemelen öyle aşırı istekli
Soran1 yılYok zaten uygun bir dille onu kırmadan konuşurum. Evet gerçekten çok istekli biri
Cevap sahibi1 yılİyi bakalım. İyiki sizinle komşu falan değilim he. Yoksa her gece sesinizi dinle, zaten zor uykuya dalıyorum 😂
Soran1 yılAhaha iyi ki😂
Cevap sahibi1 yılDuvara süpürgeyle vururdum diycem ama kocanız beyin gözü dönmüş olduğu için umursamazdı gibime geliyo 😂
Soran1 yılOnun o an ruhu bile duymaz onu😂
Cevap sahibi1 yılEşiniz bildiğimiz insan demi? Boğa falan mı yoksa 😂
Soran1 yılAhahah libidosu nasıl düşer bu adamın bilmiyorum walla
Cevap sahibi1 yılBen de bilmiyorum valla. şu an bile kalkık halde gezdiğini falan düşündüm kocanın. Öyle bi anlattın ki adamı 😄 bu arada ne kadar sürüyo bi posta afedersin en kolay postayla anlatabilirdim 😂
Cevap sahibi1 yılMerhaba yarın sabah yazıp sorucam size burdan 😄
Cevap sahibi1 yılGünaydın sün gece yaptınız mı
Soran1 yılGünaydın evett
Cevap sahibi1 yılDurur mu diyosun, iyi kurtuldun iki gün rahatsın
Soran1 yılBak daha dün gece yaptık ve bu sabah yine yaptık. Diyorum deseydin dün gece duş almazdım bari diyorum. Bu adamla ne yapicam böyle ya djdjdjd
Diyorum çok seksisin ne yapayım diyor. Bunun yanında bi daha gecelik felan giymemeye karar verdim en iyisi ayicikli pjemalarimla devam😂
Cevap sahibi1 yılHem gece hem sabah ohooo. Yazık he üzüldüm sana gecelik bile giyemiyosun 😂 çiçekli çoraplar falan giy, gidip jartiyer giyme. Harbi o duş işi de ayrı gıcık
Soran1 yılJartiyer asla giymem ne yapar düşünemiyorum bile jddjd
Dediğin gibi gecelik felan giymeyecem en iyisi cicekli çoraplar 😂
Evet ya duş işi gerçekten çok gıcık bi olay.
Cevap sahibi1 yılJartiyer giysen sen, komşular polise ihbar eder sizi karısını öldürüyo heralde evden sesler geliyo diye 😂 yemeğine isteğini azaltıcı şeyler mi atsan sen bunun
Cevap sahibi1 yılBu arada ben de ilişki uzmanınız gibi oldum herşeyden haberim var 😂
Cevap sahibi1 yılGünaydıın
Soran1 yılGunaydinn
Cevap sahibi1 yılNaber bu gece dinlenmene izin verdi mi
Soran1 yılİyidir senden?
Bu gece dinlendim evet ama keşke 1 hafta felan ara versek daha iyi olur. Bu ara daha sık ilişkimiz oldu çünkü
Cevap sahibi1 yılİyiyim ben de. O durursa sinlenin yani sonuçta kaçmıyosunuzya karı kocasınız zaten. Eminim durmaz o bi hafta
Soran1 yıl
Kari kocayiz ama kendisi kaçacakmisim gibi davranıyor 😃
Ancak regl durdurabilir onu dhdhdh
Cevap sahibi1 yılAhaha yalan söyle bari regl oldun diye ikide bir ama takip ediyodur o. Bu aradaa mesajda konuşsak olur mu
Soran1 yılPeki gizliden çık yazayim
Cevap sahibi1 yılTamam
Cevap sahibi1 yılNerelerdesin
1 yılAhhh bu gizli uye sorulari ahhh 9 oldu uyan uyan ruyandan
00 Yorumlaher gün olmaz abartmasın ya
11 Yorumla
Soran1 yılBencede🤦♀️
1 yılAnlayış göstermesi gerek, üzücü 😕
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBence ver aldatmalar böyle başlıyor
02 Yorumla
Soran1 yılHemen işi aldatmaya yormayın. Sanki adam istedi vermedim diye haftalarca aylarca yapmadığım olmuyor ki. Mesela dün istedi ben istemedim ama bugün isterse reddetmem ya da ben yanına giderim.
- 1 yıl
Hah işte arayı uzatma derim
1 yılYarım saat ayır nolcak
10 Yorumla
1 yılAnlayışlı birisi zaten yorgun olduğun için yapmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Çeşme akarken küpü doldur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. durumu güzelce anlatacaksın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBaşka kadına git de ya da kendin ayarla
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. bazen de değişik şeyler yapın o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNapiyonki sanki domal o çalışsın işte arkadan
01 Yorumla
Soran1 yılÖyle olmuyor işte. Ayrıca seksten sonra duşuydu felan hergun hergun olmuyor işte
Gizli Üye(25-29)1 yılKonuş anlat derdini
02 Yorumla
Soran1 yılKonusucam ama kırılsın istemiyorum
Cevap sahibi1 yılDüzgün dille konuş
Gizli Üye(25-29)1 yılYahu tadını çıkarsanaa😅😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBence eşini geri çevirme
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKarşına alıp anlat bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. ne mutlu sana. yapmalısın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Sana yardımcı olmak şartıyla olabilir
00 Yorumlaİster tabi kaç yaşındasın ki
02 Yorumla
Soran1 yıl25 yaşındayım
1 yılher gün ev işi ne var ki ya
013 Yorumla
Soran1 yılÇamaşır bulaşık ütü yemek, Evin genel temizliği vs vs dışarıdan bakılınca sanki ne var ki gibi görünüyor ama evlenince öyle olmuyor işte. Mesela yapılacak ütü var bir sürü beni bekliyor evdee
- 1 yıl
ben tek yaşayan birisiyim ve tüm sorumlulukları farkındayım ama her gün çamaşır ve ütü olmuyor evin temizliği de aynı şekilde yemek ve bulaşık anlarım oda maks 1 saat yeterli kaç kişisiniz evde
Soran1 yılTek yaşayan biri farklı 2 kişi yaşayan biri farklı. Herkesin yaptigi temizlik vs farklidir
- 1 yıl
her gün temizlik yapılmaz abartıyorsun bence
- 1 yıl
evde başkası da yok ikinizde çalışıyorsunuz çocuk vs olsa onun arkasını toplarsın dicem oda yok :D
Soran1 yılYa ben çok titiz ve düzenli biriyim. Mesela giydiğim kıyafeti bir kere bile giymiş olsam ister ki kirli olmasın yikatmadan utulemeden dolaba asamam. Ya da evi hergun süpürmeden toz almadan duramam illa bir yerde kıl toz felan vardır yani. Her gün ter temiz olsun istiyorum.🤦♀️
- 1 yıl
hahahha sen bir manyaksıııın :D
Soran1 yılOlabilir hsjdjddh
- 1 yıl
Ne zamandır evlisin
Soran1 yıl1,5 yıl
- 1 yıl
fikrini almak istediğim bir kaç konu olabilir
Soran1 yılNe konu hakkında?
- 1 yıl
evlilik
1 yılMesleğin ne
00 Yorumla
1 yılSen istemiyorsun sanirim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılIsin zor
00 Yorumla
1 yılDarısı başıma
00 Yorumla
1 yılYap sende
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yap bence
01 YorumlaNormal degilmi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılHergün vermelisin.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı.
1 yılKaç yıllık evlisiniz
00 Yorumla
1 yılHer gün olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEşin işte yorulmuyor galiba fazla
03 Yorumla
Soran1 yılO masa başı bi işte çalışıyor. Ben hep ayaktayım
Cevap sahibi1 yılİşte ondan hep yorulmuyor bende öyle yorulmadığım zaman her gün istiyorum
Soran1 yılAnladim🤦♀️
Gizli Üye(25-29)1 yılver o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe zamandır evlisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılŞikayet etme , devam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYenimi evlisin
41 Yorumla
1 yılVer sende
00 YorumlaSen de ver gitsin
00 YorumlaDevam et eşini kırma
00 Yorumla
1 yılşap at yemeğe
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz