5 farkli gun bulustuk her birinde saatlerce sevistik. Sizce bana asik mi
Bir erkek 5 kere görüşüp sıkılmadıysa daha da sıkılmaz mı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
11
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Emin ol o saymıyordur bile kaç kez olduğunu. Hormonları azınca başka seçenek de yoksa seninle yatıp gider yine Kullanılıyorsun farkında değil misin bunun? Değerin yok mu senin hiç Oyuncak etme kendini
Seni kapının önüne koydugu gün ☺️erkekleri Bi anlasanız emin olun çok mutlu olacaksınız ama yaptığınız şeyin çok iyi bişry oldugunu sanıyorsunuz ama şunu unutmayın erkek kolay aldığı şeyin kıymetini bilmez
5 gün mü :D:D:D 2 ci ayda buna karar ver şu an anlamazsın :))
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Genel olarak begenmese bence ikinci üçüncü bulusmalar olmazdı direk konuşmayı keserdi bence. Ama yavaş yavaş tanıyorsunuz birbirinizi o yüzden illa 5 kere görüştük bırakmaz beni diye düşünme bence
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
Ayyy Allah kahretmesin seviştik yazısını şimdi farkettim Allah belanı vermesin.
Yani hemen istedıgını vermıssın kendini ağırdan almalısın hiçbir erkekle fazla ileriye gitmem ben evlenmeden sende böyle devam edersen kolay görürler bence adında çıkabilir yani bunu düşünerek hareket et
Sen erkeklerle ileri gitmiyorsun onlar gidiyor ama genelde sen ileriye gitmis bir erkegi sen ileriye gitsen seni begenmeyecegini bile bile istiyor musun gercekten? Bana gelince ben kendisi ileriye gitmis bu sebeple karsi tarafi da anlayan bir erkekle evlencem insallah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Emin ol o saymıyordur bile kaç kez olduğunu.
Hormonları azınca başka seçenek de yoksa seninle yatıp gider yine
Kullanılıyorsun farkında değil misin bunun?
Değerin yok mu senin hiç
Oyuncak etme kendini
Hı aynen bu soruyu silme o gün geldiğin de yazarsın bana burdan
Hangi gun
Seni kapının önüne koydugu gün ☺️erkekleri Bi anlasanız emin olun çok mutlu olacaksınız ama yaptığınız şeyin çok iyi bişry oldugunu sanıyorsunuz ama şunu unutmayın erkek kolay aldığı şeyin kıymetini bilmez
Her bir bulusmada sevismek asik oldugunu göstermez tam tersi iyi kullaniyor seni
5 gün mü :D:D:D 2 ci ayda buna karar ver şu an anlamazsın :))
Genel olarak begenmese bence ikinci üçüncü bulusmalar olmazdı direk konuşmayı keserdi bence. Ama yavaş yavaş tanıyorsunuz birbirinizi o yüzden illa 5 kere görüştük bırakmaz beni diye düşünme bence
Ayyy Allah kahretmesin seviştik yazısını şimdi farkettim Allah belanı vermesin.
Kesinlikle aşkından yanıp tutuştuğuna emin olabilirsin yoksa niye saatlerce sevişsin
Sohbette sıkılıp sıkılmamsı önemli
İçine kadar islemissin demek ki
Sencede gerçekten aşktanmı
Sevişmek istemediğin gün kıçına vurur tekmeyi
Neden ki
Zamanı gelince anlarsın
İyi de disarda da gorustuk gezdik ettik yani
Bence sadece sevişmek amaci
Seni kullanıyor bunu anlamayacak kadar seymısın
Evet şey
Neden boyle dusunuyorsun
Yani hemen istedıgını vermıssın kendini ağırdan almalısın hiçbir erkekle fazla ileriye gitmem ben evlenmeden sende böyle devam edersen kolay görürler bence adında çıkabilir yani bunu düşünerek hareket et
Sen erkeklerle ileri gitmiyorsun onlar gidiyor ama genelde sen ileriye gitmis bir erkegi sen ileriye gitsen seni begenmeyecegini bile bile istiyor musun gercekten? Bana gelince ben kendisi ileriye gitmis bu sebeple karsi tarafi da anlayan bir erkekle evlencem insallah
Evlencem*
Evlendin bak şusn iki cocugunuz var
Yazdıgın seyı pek anlamadım ama karsı tarafta ileriye gitse istedıgı seyi vermem yanı
Sevişme varsa belki zevki için buluşuyor
Hayır sadece seks istiyor.
Sen ona istediğini vermişsin
istekli bence çok