Ben evlenince yapmayı bekliyorum tabi karşımda ki eşim olacak insan da aynı benim gibi beklemiş mi orası muamma
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Anlamadım nasıl iğrenç? Yani karşı cinsi elde etmek için uğraşmak mı iğrenç veya cinselliğin kendisi mi? Eğer ikincisiyse psikolojik sorunların vardır knkm
O dediğin tecavüze giriyor ve evet iğrenç. Aslında iğrençlikten çok değmeyecek bir eylem. Yani 2 dakikalık zevk için hayatını mahvediyorsun banka soyanı anlarımda tecavüz edeni anlayamam hadi s*ktin o kadını e ne oldu şimdi? Ya içeride şişleyecekler ya hapiste kalacaksın ya kaçak yaşayacaksın ve en önemlisi o kadının hayatını mahvetmiş olacaksın çok beyinsizce bir eylem ve yapanların da infaz edilmesi gerektiğini düşünüyorum bu ülkede yeterince aptal var zaten.
Şimdi dediğin şey iki uçlu bir durum. bir kısım bunu fetiş ve fantezi olarak sever. Bir çok kadın bu arada az bir oranı yok öyle bir kısmı da abazalıktan yapar kadın ve erkek fark etmez. cinselliğin önemiyle alakalı değil ikinci kısımdakiler ucubedir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ben evlenince yapmayı bekliyorum tabi karşımda ki eşim olacak insan da aynı benim gibi beklemiş mi orası muamma
Anlamadım nasıl iğrenç? Yani karşı cinsi elde etmek için uğraşmak mı iğrenç veya cinselliğin kendisi mi? Eğer ikincisiyse psikolojik sorunların vardır knkm
Birisiyle seks yapmak için onu zorlamak falan
O dediğin tecavüze giriyor ve evet iğrenç. Aslında iğrençlikten çok değmeyecek bir eylem. Yani 2 dakikalık zevk için hayatını mahvediyorsun banka soyanı anlarımda tecavüz edeni anlayamam hadi s*ktin o kadını e ne oldu şimdi? Ya içeride şişleyecekler ya hapiste kalacaksın ya kaçak yaşayacaksın ve en önemlisi o kadının hayatını mahvetmiş olacaksın çok beyinsizce bir eylem ve yapanların da infaz edilmesi gerektiğini düşünüyorum bu ülkede yeterince aptal var zaten.
Çok güzel dedin
Teşekkür ederim.
çünkü cinsellik 2 dakikalık bir şey değil önce bu algını değiştir.
Tamam ne kadar olursa olsun tecavüz etmeye değer mi ya da tehdit falan
lan bu bambaşka bir konu
Bir tık açıklayamamışım ondan bahsetmiştim aslında
Şimdi dediğin şey iki uçlu bir durum. bir kısım bunu fetiş ve fantezi olarak sever. Bir çok kadın bu arada az bir oranı yok öyle
bir kısmı da abazalıktan yapar kadın ve erkek fark etmez.
cinselliğin önemiyle alakalı değil ikinci kısımdakiler ucubedir.
ben daha çok kadınların cinselliğe bu kadar düşkün olmasını anlamıyorum bana iğrenç bir şey gibi geliyor
Cinsellik iğrenç değil bence ama onun uğruna iğrenç şeyler yapıyorlar tecavüz gibi
Kadınların daha çok zevk aldığını duymuştum aslında. Yanlışta olabilir tabii bilmiyorum ama sebep bu olabilir.
o iğrençlik o kadar zevkli ki.. tüm dünya bu zevkin peşinde
Bu görecelidir senin sevmedigini bir baskasi sevebilir
burada bahsettiğim şey birisiyle zorla cinsellik yaşanması zevk alabilmek için işi bu boyuta getiren bir sürü insan var
Zorla yapan insan degil o ayri konu
Cinsellik evliler için önemlidir sevgililikte önemi yokkkk
sen yasadin herhalde ben daha yasayamadim o yuzden bilmiyorum.
Daha önce hiç dediğimin olmadığı için böyle konuşuyorsun
2 dk sürüyorsa geçmiş olsun bdbdbdb
Yok la öylesine dedim
He iyi o zaman
Türk topraklarında böyle hatta orta doğuda böyle
Maalesef
Kahveci şu boşları bir alır mısın şuradan
Sendeki cinsellik olgusu Acaba nasıl bir şey gel sok çıkar git bu mu
Yok cinsellik yaşamam için tehdit edildim sadece
O haa aaaaaa
O zevk başka bisede yok ama oda var
Öyle ama yapacak bir şey yok