Yoksa erkeğin terlemesinin kadınla alakası yok mudur? Bence vardır ya. Erkek arzuladığı bir kadında daha çok efor sarf eder diye düşünüyorum. Hele bir de kadın işi biliyosa, arzuluysa..
İşi bilmeyi terletmek olarak tanımlayabilir miyiz bilmiyorum.
Erkeğin terlemesinin normalde kadınla ilgisi yok evet aynı kadının da erkekle ilgisi olmadığı gibi ama bu sorduğun şekilde ayrıca etkisi olabilir.
İşi bilmekten olmayabilir ama çünkü mesela kadın erkeği yeterince tahrik edemiyorsa veya eekeğin geç boşalma problemi varsa her iki durumda da erkek uğraşır durur sonucunda terler ama kadin işi biliyor demek değildir.
Bir diğer durum da doyamaması ve devam etmesi burada da erkeğin kendi abazalığı sebep olabilir.
Fakat kadın sebepli de onu sürekli istemesi de olabilir. Sorduğun sorunun tek şekli bu, üsttekilerde değil.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Bende sandımkine erkek terliyorsa kadınına çok yükselip çok efor ettiği içindir sadece kine😒
Terlemek kisinin metobolizmasi ile alakalidir. Is bilmekle alakasi yok. Birde havanin sicakligi ile. Kadin erkegini degil en fazla kendini terletebilir. Erkekte kendini. Hareket eden vucut isinir ve terler. Ha ben biraz ayi gibiyim kadini sarmaladim mi kan ter icinde kalir orasi ayri tabiki. 😂
Boşa terletmiyor konsantre olup bir türlü oegazm yasayamadigi için terletiyorsa eyvah eyvah. Kendiside hep mutsuz kalkar yataktan ve başka arayışlara girer