Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yani sevişmiyorsa sevgilim olamaz, zatena ramızda bir ilişki yoktur. Öyle kızın hesabını da ödemem sevgilim olmadığı için. Ha yeni bir ilişki başlangıcıdır, her şey netleşene kadar jestler yapılır tabi ki, ama ilişki olsun seks olmasın diyorsa zaten orada ayrılırım ve sevgilim de olmaz artık, hesap da ödemek zorunda kalmam ne yazık ki...
Vermeyecek kız gitsin beş taş oynasın çocuklarla...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u 1 yılSevişirse mi, hesabını ödemeli erkek? O zaman eskort bulsun erkekler amaç sevişmekse... Bu nasıl bir düşünce biçimi?
Böyle düşünen erkek kimseyle sevgili olmasın ve evlenmesin bir zahmet...
Ben herkesin kendi hesabını ödemesi taraftarıyım bunun seksle sevişmeyle alakası yok.
10 Yorumla
ilk 2 3 bulusmada hep erkek ödemeli. sonra sirayla odenmeli, "bu sefer sen odedin, sonraki sefer ben odeyecegim" denmeli. hesabi direkt ikiye bolmek veya ben sunu yedim, bu kadardı diye yenilen seyin parasini hesaplamak beni asiri sogutuyor
17 Yorumla- 1 yıl
Hesabı erkek adam ödemeli, soru biraz tahrik içerir 😅
- 1 yıl
Aniden fırlayıp bir kahve alıp gelse kâfi 🙏
- 1 yıl
Küçük sürprizler, büyük anlamlar 😅
- 1 yıl
Odunların da ruhu var 😅
1 yılHerkes kendi hesabını kendi ödesin. Ve ne alaka sevişmek kafayı mı yediniz ya karşınızda ki bir arkadaşiniz bir sevgiliniz olabilir her şey bel altı mi ya. çıkın su kafadan tek düşündüğünüz şey cinsellik. Yuh ya şaka olmalı bu millet
019 Yorumla- 1 yıl
Siz ne düşünüyorsunuz? Arkadaştan bahsetmiyorum ben.
- 1 yıl
Erkeklere para odetme gibi bir şey yok zaten. Onun doğrusu herkesin kendi hesabını ödemesidir. Ama senin şu düşünce yapın çok iğrenç. Sevismiyor diye para mı ödeyelim diyorsun. Eskortla takılıyorsun sanki ayıp ya
- 1 yıl
Bir de şöyle düşün, suya sabuna dokunmadan her istediği oluyor ama erkeğin istediği bir türlü olmuyor.
- 1 yıl
Hiç bir şey senin o görüşünü masumlaştiramaz
- 1 yıl
Nedenmiş o?
- 1 yıl
Karşındaki kadınlara eskort muamelesi gösteriyorsun
- 1 yıl
Hiç alakası yok. Neden biz erkekler elimizden gelen her şeyi seferber etmek zorunda oluyoruz da kızlar bir şey vermeleri gerektiğinde onu bile vermiyorlar?
- 1 yıl
Ne veriyorsun mesela hesap ödemek mi hediye almak mı? Belkide hayatına aldığın kadınlar seni paran için kullanıyor. Onlar seni cüzdan niyetine kullanıyor demek ki ve sende müsade ediyorsun. Dikkat et o zaman sende hayatına alacağın kişiyi böylelikle hesap ödemek zorunda kalmazsin.
- 1 yıl
Zamanımı veriyorum, hediyeler, ödemeler, özel günler hep benden sorulur.
- 1 yıl
Karşındaki de yapmıyor mu
- 1 yıl
Özel günlerde kaç kez çiçek aldın sevgiline, kaç kez sevgilin senden hediye beklentisine girdi?
- 1 yıl
Sana soruyorum ben karşındaki sana özel günlerde hediyeler almıyor mu tek sen mi yapıyorsun
- 1 yıl
Genelde ben alıyorum, benim hediye beklentim yok. Genel olarak kızlar kutlama ve hediye beklentisi içine girerler. Beklenti karşılanmazsa tripkolik olurlar.
- 1 yıl
Demek ki senin tek beklentin cinsellik. Ve saçma bir beklenti.
- 1 yıl
Ne beklemem lazım, kar küresi mi?
- 1 yıl
Sevgi bekleyebilirsin saygı bekleyebilirsin. Sohbetler edebilirsiniz. Bizi hayvanlardan ayıran da şey budur zaten. Hayvanlar gibi çiftleş git bu ne gereksiz bir şey. Sen aşk değil cinsellik istiyorsun. Hayatında bı kadın varsa üzüldüm ona.
- 1 yıl
Sevgi, saygı tüm canlılara gösterilmesi gereken davranış şekli.
Seviştikten sonra uyuyorum. Hemen gitmiyorum. - 1 yıl
Anladım iyi akşamlar
- 1 yıl
İyi akşamlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılhayır erkek öder
10 Yorumla
1 yılHayır hepsini erkek ödemeli. Kız sevişmediyse buluştuğu adamı beğenmemiştir ve ceza olarak hesabı adama kilitlemelidir.
02 Yorumla- 1 yıl
İlk buluşma için kabul edilebilir bu seçenek.
- 1 yıl
Bende ona binaen yazdım zaten
1 yılSevişmeye mi bagliyorsun bunu da eyvah ki ne eyvah
11 Yorumla- 1 yıl
Sevişmeyecekse ne diye para harcayalım?
Abi bu kaçıncı level oluyo ahahaha
10 Yorumla
1 yılerkegin de hesabinu odemeli
10 YorumlaNe olursa olsun ortak ödenmeli zaten
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı.
1 yılNe alaka ya
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Direk kendi ödemeli
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat