Birbirine yakın ve birleşik duran mı, yoksa arası biraz açık olan, ayrık duran mı?

Birbirine yakın ve birleşik duran mı, yoksa arası biraz açık olan, ayrık duran mı?

Meme dediğin, 69 derece yukarı, 21 derece iki yana doğru açılı tepe noktasından gögüs kafesine yüksekliği ise tam olarak 12.5 cm olmalıdır...
Uçlar hafif belirgin ve sıkı dış kabuğu darbelere ve dışardan gelecek olan baskılara karşı koyacak kadar sert olmalıdır..
Tövbest bana şu yorumu yazdırdınız 😂😂😂
😀
Cevap
39Cevap
Bana da yakın olan 😀 yakın ve 85 gibiyse en iyisidir
Hiç fark etmiyor bana.
Seninle aynı fikirdeyim ya, oley yaşasın ayrık göğüsler 🤭
Bence de ☺️
Orta büyüklükte. Mümkünse dik olsun. Uçların belirgin olmalı. Frekans ayarı yaparken güzel oluyor.
Nasıl frekans ayarı yaparsın
Kuralları yeniden yazsak olmuyor mu :)
Birbirine birleşik olanlar çok daha seksi görünüyor olacak ki bunu sağlamaya yönelik sütyenler bayağı bayağı satıyor
Ayrı olmalı limon büyüklüğünde dik ama
Kıyafetlerin dekoltesine göre şekil verilebilinir😂 bazı kadınlarda kıyafet seçimlerine göre ayrık iyi duruyor bazılarında da tam tersi.
Yabışık
Arası birbirine yakın olan meme şekilleri herzaman daha güzel ve çekici olur 👍
arasi acik olanlari hic begenemiyorum... arasinin yakin durmasi icin de buyuk olmasi gerekiyor. rabbim nasil yaratmissa onu seviyorum hahaha
Bende öyle ayrım yok. Herkese göre değişir ve yakışır. Görsellik daha çok önemli. Örng ayrı ise ona göre giyinilmeli.
Arasında güzel bir git gel yapmaya en uygunu en sevdiğimdir
Dolgun, belirgin halka ve uçlu. Ayrık olmayan doğal bir göğüs her zaman ilgi çeker
Ne fark eder ki büyük olsun yeterli ve yumuşak olsun
Hahahhaa😂 temiz delirdik maalesef büyük büyük olsun yeter kanka şaka yapıyorum 😂
Edameda burada begendigim hatublardan birisin lütfen gözlerimin önünden çek kendini karıştırma kafamı😂
Şaka yapıyorum sen ksnin gullerinden birisin sensiz olmaz 😉👍
Bitanesin kaka bebek gibisin😂azıcık da yürüyüm has fırsat yakalamışken kusura bakma iltifatlarla saygı seviyesini asmissam☺️
Çok fena batırdım kanka kusura bakma😂bebek gibi kıza da bu laf denir mi hiç... dusun karşında doğru yazamıyorum bile ne kadar tatliysan karsinda eriyorum 😂
Hahahahhaha😂tamam kanka kusura bakma seni görünce böyle oluyorum 😂
Anladığım kadarıyla kızlar iltifatta a abartı sevmiyor 😂
Daha da yazmıyorum kanka o zaman
Benimki 80 dimdik duruyor ama biri sağa biri sola bakıyor 😂😂
Teşekkür ederim canımm
Büyük olmasın altına kalem koyduğunda durmayan olsun yeter
benım favorım 80b (kalıp olark pentı alınmıstır :D )
Minicik olmaması yeterlidir. Ha bir de kıl tüy, bu çok önemli..
Memede kıl mı oluyormuş
Olan var.
Pek sarkik durmayan orta beyaz tenliler bence
Ayrık ve pembe uclu severler erkolar
Her kadının hayali yakın meme ama bu çok nadir bir şey. Hatta biz meme ameliyatında bile yakınlaştırmak için baya uğraşırız ama bu her zaman mümkün olamıyor
hafif açık olacak çok değil
Güzel bu şekil dik ve başı yukarıda olmali
Meme olsun her turlu guzeldirr
Bilemedim. Pek anlamiyorum kirmizigül 🖤
Erkeklere fark etmiyor 😂
Fazla ayrık olmayan bi de beyaz ten olacak 👌
Bir tık yakın olması daha seksi :)
Limon büyüklüğünde dik olmalı
Biri doğuya biri batıya bakıyor baya kötü.
uzgunum ama butun memelerde az da olsa farklilik, yon degisikligi vardir. sonucta insan bedeni sag ve sol taraf olmak uzere ikiye ayrılıyor ve iki tarafta da farkli kemik yapısı var. tipki kaslarimizin, gozlerimizin, burun deliklerimizin farkli olmasi gibi memelerimiz de farkli 🤷🏻♀️ memeler ikiz kardes degil kiz kardestir hahaha
@celebface haklısın da benim kardeşlerim değil yani :D kardeşlere sahip çıkınız farklı yerlere bakmasın :D
Yakın ve birleşik duran daha seksi
O kadar da ayrı takılmasınlar ama olur mu?
Sarkık olmasın yeter.
Bi tik acik olmasi guzel
Biraz açık olacak
Dik duran en güzeli dik 80 veya 85 beden
Birbirine yakın olan
Birleşik duran
Böyle ayrık olanına kurban olurum
Portakal
@Mrbrawn her şeye neden atliyirsunuz bu kadar mı bitiksiniz
Ayrı duran dik ve sıkı
Görseldeki en itici bulduğum diyebilirim
küçük ve üçgen görünümlü olan bence daha güzel 😍