mesela narin sempatikmi, romantik slow mu, yoksa hırçın vahsi olmasimi, sizi daha cok cezbeder?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
mesela narin sempatikmi, romantik slow mu, yoksa hırçın vahsi olmasimi, sizi daha cok cezbeder?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
mutlu olsun yeter
G tunu dönüp uyumasin yeterli
Basim ağrıyor muhabbeti😂😁
Yerine göre soft yerine göre sert olsun isterim
%50/50 diyorsun😉😊
Evet
tecrübe konuşuyor sanirim😉😊
Hayır deneyimli değilim sadece düşüncem bu şekilde o kadar
bn deneyim yaşadın sandim bian nerden bu arada😋
Sorun değil
Boşverin gitsin Allah'ın bir kuluyum işte
Sen ne divanesin, nede delisin sen ne bir berdussun, ne serserisin, Yüce Rabbimizın bir eserisin, Allahın yarattığı bir kulsun iste😉😊
Vahşiii
yatircan yere verecen sertce cemleyine diyorsun😂🤣😁
Aynen öyle. Bide benim biraz kalın koca kafalı bişi boyda iyi. Çanak çatlatmayı seviyorum 😁 özellikle ilk defa yapan kızlar da 😅
aynen kaliniz bro o yuzden bi adim öndeyiz 😉😂
Kızları ilk başta yani daha önce yapmadıysa korkuyorlar ama daha sonrasındalar alışıyorlar.
Mesela ben şey yapardım kızın vajinasını yalardım mesela kız basardı sonradan derdim ben Arkadan yapacağım kızda azdı yükseldi zorunlu yapacak arkadan .
Vermem diyen kızları böyle arkadan çok yaptım . Ve hiç yapmayın ya da uzun süre ara veren kızlar cidden bir hafta oturamıyor belki daha uzun. Kızın birini anal yapmıştım kız bir ay gel yanıma usjdjdjd
aynen bro geçen gün yaşadım bnde inledi zorlandı kivrandirdim valla hakkını verdim sertce
Öyle olacak. Ben de denk gelmişti kızı 20-30 dk yaptım sonra yok ben arkadaşıma ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum falan yaptı kızı bırakmadım ya. İlk başta insan gibi yapıyorum sonrasında böyle deyince hem sıktım hem de sert sert yaptım kızın popo boş her yer dağıldı
oyle bizimki birde kafasi iyiydi, bn geç geliyom kıvrandırdım, onu 6 kez boşalttım onu titreyerek inlettim
Yatakta öyle olacaksın bir de ben yatakta tokat falan da atarım öyle Özellikle sevgilisi falan varsa bazı bölgelerini vakumların iz yaparım memelerine falan . Özellikle kızla çocuk birlikte olamadın diye😬
Bazen evli olan kadınlara bile yapardım sevgili olanlar hadi bir şekilde yırtardı tabi aktif cinsel hayatı olan kadınlarda bayağı kızardı bana. bazıları vardı ben laf yapacak diye bakardım ya zaten derdi cinsel hayatımız yok bizim adam haftada bir anca yapıyor derdi sorun etmezler adam yatağa girdim kıçını dönüp yatıyormuş kadın da taş gibi * koyayım kızardım adama böyle kadın boş bırakılır mı diye içimde
yatakta sert olacan duvardan duvara vuracanki mutlu edesin, iz birakacaksin ki izin kalsın bro,,
Benimki itlik olsun diye ya. mesela bir gün kızın sevgilisi şehir dışından gelecek ama çok da gelemiyor ayda yılda bir.
Bende kızı çatır çıtır çakdım. En son da baya vakumladım göğüs boyun ayak tarafı suratına tokat falan. Erkek arkadaşı geldi onunla yatamadı. Hatta çocuk vermedi diye baya bozulmuş buna.
Regl falan demiş. Sevişelim demiş göğüs falan sadece kız yok çekiyor memeler de vakumlanmış iz var. Boynunda flar falan.
Baya mesajlaşmalar falan vardı efsane. Bide bi gün yanındayken sevgilisi aramıştı. orada bile
Yok efendim ayda yılda bir geliyorum bana vermiyorsun falan yapmıştı jsjdjd
Romantik de olsun vahşi de
Samimi olmasi amasyada