Merak ediyorum, seks konusunda niye bu kadar vizyonsuzsunuz? Çoğunuz, her kadına güzel diyerek yükseliyorsunuz. Güzellik yeterli mi bunun için, çok saçma sapan davranmıyor musunuz? Yani ne bileyim, bir ilişkide milyon tane dinamik varken cinsellik akla geldiğinde neden mesela erkekler çoğu kadına yeşil ışık yakabiliyor? Bir insanın fiziğinin düzgün olması bile, iyi bir ilişki için yeterli değilken üstelik. Zaten duygular konusuna hiç girmiyorum onda daha da beter, hisleri resmen geçiştirerek yaşıyoruz.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
1 yılDış görünüş, fizik güzelliği öncelikli kriter değil ki bir kadını arzulamak için... Ben belki de "üfff taş gibi hatun" diyerek yürüyemediğim, hoşlanabilmek için başka şeylere ihtiyaç duyduğum için hayatımda uzun süreler yalnız kaldım... Sırf çok güzel diye bir kadına yürümek bana göre değil... Benim oturup konuşmam lazım... Enerjisini hissetmem lazım... Bana olan ilgisini görmem lazım...
112 Yorumla
Soran1 yılEvet işte bunu diyorum yaa valla tebrik ederim seni kardeşim. Enerji, sohbet, kafa uyumu... İnsanlar hayatı çok geçiştirerek yaşayıp, sırf yeterli olmayı başkalarıyla birmiş gibi davranarak geçirmek zannediyor. Ama enerjiden kastın ne?
- 1 yıl
Yaşam enerjisi... Neşe... Kendisiyle barışık olmak... Dişil enerji... Gülüşü, bakışı, konuşması... Söyleyecek sözü, anlatacak hikayesi olması...
Soran1 yılYa kendini kandırıyorsan?
- 1 yıl
Yok... 49 yaşıma gelmişim, ne istediğimi bilmiyor olabilir miyim?
- 1 yıl
Üfff taş gibiymiş dediğim kadın konuşmaya başladığında oradan ışık hızıyla uzaklaşmayı istemem de çok mümkün...
Soran1 yılKendisini bir ömür kandıran insanlar var. Bak çevrene, hatta direkt senden bir nesil öncesine bak. Annene babana bak, sence onlar ne istediklerini bilerek mi yaşadılar, yoksa öyle gerektiği için bunu mu zannettiler? Senin ebeveynlerinin neslindeki kadınlar ve erkekler ilişki konusunda ne biliyordu mesela? Aşktan ziyade görev paylaşımı vardı. Kadın ev işi yapsın, adam tarlada ya da başka yerlerde çalışsın. Kendi çocuklarını bile övmeye çekinen bir nesilden söz ediyorum. Bu neslin de çok farkı yok, benim de yok, senin de yok. Hepimiz başka şekillerde zihnimizi uyuşturuyoruz.
- 1 yıl
Sıradan, ortalama tipi olan bir erkek olarak zaten çok güzel diyeceğin bir kadının radarına girmem şaşırtıcı olurdu...
Soran1 yılHadi diyelim ki girdin, aklına kim geliyor bilmiyorum, böyle çok üst sıralarda bir kadının dikkatini çektin. Aşırı güzel ama insan bakmaya kıyamıyor. Yaşam enerjisi, neşe, özgüven, dişillik, gülüşmeleri, bakışları, konuşması, donanımlı ve hayat konusunda deneyimli bir kadın olması diye sıralıyorsun... Hepsi olsa diyelim, peki gerçekten de aşık olur muydun? Evet diyeceksin muhtemelen. Ben aşka inanmıyorum. Kendinizi kandırıyorsunuz. İdeal bir insan bile olsa, aşk çok yapay ve koşullandırılmış duygu.
- 1 yıl
Ben "sadece fiziksel güzellikle, bedensel cazibeyle tatmin olamam" diyorum işte... Bunlar yoksa da zihinsel uyum olsun diyorum, hayata aynı pencereden bakalım diyorum...
- 1 yıl
Saatlerce konuşamadığım bir kadınla saatlerce sevişmeyi isteyemiyorum... Bu da benim arızam, ya da lanetim işte...
- 1 yıl
Aşk diye bir şey yok ki... Yanılsamadan ibaret...
Soran1 yılLanet ya da arıza değil, aksine çok güzel bir bakış açısı. Ama yani yine çok koşullanmış geliyor bana, sanırım asıl mesele bir şeyler beklemek, anlamak değil. Sadece bekliyoruz, bekledikçe daha fazla anlamamız gerekiyor. Ki aşka her ne kadar inanmasam da, bu onun varlığını yok saymaz. Sadece henüz aradığım, beklediğim şekilde göremiyorum demektir. Birisiyle kafa uyuşması bile yeterli bir vizyon değil. Mükemmelik de değil. Kusurlar da değil.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılBebeğim erkek olmadıgın için kadın hormonları ile konuşuyosun. Aseksüel olmadığı sürece her erkek her kadını s ker. He eşine sevgilisine aşıktır yapmaz ama her a ma kalkar yani o ya rak. Bu hormonal bşy. Kadınlarda böyle değil miş. Yani çok öznel düşüncelere sahipsin
02 Yorumla
Soran1 yılPeki sence istediği her kadınla birlikte olan adam için de öyle midir?
Cevap sahibi1 yılVizyon konusunda şuna katılabilirim bakımsız ya da karakter olarak iğreniyosa kalkmaz otomatik olarak. Ama genel olarak düşüncelerinde bilimsel hormonal şeyleri düşünmemişsin. Ben mesela libidosu yüksek biriyim ama karakter olarak utangacım. Bakımlı oldugu sürece her kadını s kerim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
12Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılsapık olanlardır onlar
00 Yorumla
1 yılBöyle baktığımızı kim söyledi? Karakter karakter karakter
010 Yorumla
Soran1 yılKarakterde aradıklarınızın da bir farkı yok ki. Bir insanı sadece iyi birisi olduğu için sevemezsin. Bu da düz mantık bana kalırsa.
- 1 yıl
Ya bu yanında şartlar var tabi ama. Şunlar aşk için yeterli bende.
1- sevgi
2- saygı
3- anlayış
4- empati yeteneği
Gibi
Soran1 yılBilmiyorum aşk için bunlar yeterli olmamalı, zaten herkeste olması gereken şeyler zaten. Birisini hırsızlık yapmadığı için tebrik etmeye benziyor. Stockholm sendromlular gibisin, bir kadın kafana silah dayasa sırf seni öldürmediği için ona abayı yakacaksın sanki. Bu da vizyonsuzluk, evet belki kötü bir vizyonsuzluk değil ya da iğrenç gelmiyor, aksine çok saf. Yine de... Bilmiyorum ya.
- 1 yıl
Kızım cinsel mevzudan dolayı dedim ben.
Soran1 yılCinsellik için yeterli olan bu mu yani?
- 1 yıl
Hayırrrr onu demiyorum. Bak şimdi her kız ile cinsel illişki yaşanır. Ama yukarıda saydıklarım ile arkadaş da olunur.
Sevgili olmaya bir adım olur. Yukarıda özelliklere sahip olmayan biri ile sadece seks yaparım , arkadaş sevgili falan olmaz. Sevgili olmayı düşünmem bile. Ama olan ile de arkadaş olurum. Sevgili olabilirim isterse.
Soran1 yılSevgili olabilir misin isterse? Yani, fark ettiysen ölüp biterim diye bahsetmedin. Benim için arkadaşlık konusunda önemli bir yeri olur, ondan harika bir hayat yoldaşı olur, ten uyumu da varsa bizden olur diyorsun o kişi adına. Bana bu da çok saçma geliyor dkhdkdb ya valla insanlar niye bu kadar koşullu yaşıyor ben anlamıyorum. Kendini bir yere ait kıldığında o yeri tanımış olmuyorsun, sadece o yere alışmış ve güvenmiş oluyorsun. Güven zaten çok sorunlu bir duygu, insanı kısıtlar. Zaten aşkı böyle kısıtlamamızdan belli.
- 1 yıl
Yav ilk başta arkadaş olursun. Sonra baktın kız istiyor sen de seviyorsun devam edersin. Sevgili olursun. Yani sevgili olarak benim de bakmam lazım tabi.
Soran1 yılİşte böyle sevgi bana saçma geliyor. Ya da sevgiyi birisinde bulmak saçma geliyor. O kadar kalıplaşmış ki, zaten milyonlarca insan bunu yaptı, aşkın daha fazla böyle tanımlanmaya ihtiyacı var mı?
- 1 yıl
Neyse kuzum iyi geceler sana 👌
👋👋👋
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılseks duygu işi değil daha çok zevk işi olduğu için orada arzulata bakılıyor
01 Yorumla
Soran1 yılArzu dediğimiz bu değil ki, sadece hayvansal bir dürtü. Zevk bile belirli bir inceliğe dayanır, zeka işidir. Bu ise sanki sadece zamanı geçirmeye yönelikmiş gibi.
Gizli Üye(18-24)1 yılLibido olmasa karşı cins birbiri için hiçtir bütün temel buna bağlı
04 Yorumla
Soran1 yılLibidonun temel olduğuna mı inanıyorsun? O da diğer her şey kadar kırılgan. Mantık devre dışı kalıyor çünkü biraz olsun düşünce girince işin içine, ne kadar saçma davrandığını anlıyor insan.
Cevap sahibi1 yılZaten böyle şeylerde mantık aramak çok saçma değilmi aşkda sevgide mantık aranması garip bence birisini seviyorsan sebepleri vardır bu kadar sadece
Soran1 yılAslında haklısın. Mantık aramak saçma... Böyle bir dünyada neden aldatmaların fazla olduğunu daha iyi anladım sayende. İnsanlar mantık arıyorlar.
Cevap sahibi1 yılEvlilik insan doğasına pek uygun değil o yüzden aldatmalar ve boşanmalar olabilir
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok haklısın diyecek lafım yok bu konuda kadiblar gibi değiliz çok daha duzuz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Her kadın değildir zayıf olan kadın ve ne istediğini bile
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı.
1 yılgenelleme yapmasan bu konuda :)
03 Yorumla
Soran1 yılÖzür dilerim, yazarken aklıma gelmişti ama daha iyi anlaşılsın diye bu şekilde yazdım.
- 1 yıl
iletişimin kötü olduğu hiçbir ilişki yürümez bence
Soran1 yılTabii, iletişim konusunda daha dikkatli olmalıydım ama erkekler konusunda geneli böyle, yorumlara da bakabilirsin. Hatta sadece erkekler için de demiyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılSeçici olmak gerek bence bi anlamı yok bence
00 Yorumla
1 yılAzginlik ve muamele hepsinden onemli
00 YorumlaÖnce Duygu sonra ten uyumu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErkeğin doğasında çok eşlilik var
00 Yorumla
1 yılDar * yeterli
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı