hiçbir şey yapmıyoruz oturup yanyana konuşuyoruz arada yanağımdan öpüyor, bende normal bir kızım öyle bir güzelliğim yok, birlikte dolaşırken benim yanımda her zaman kalktığını söyledi başka kızlar dibime girse olmaz ama seninle sadece konuşsak kalkıyor dedi, kötü hissettim bir şey diyemedim, eve gitmek için ayrılırken sarıldı biraz uzak durdum o şeyi temas etmesin diye, rahatsız oldum, bence bu taciz gibi bir şey. 2 aylık sevgiliyiz bir kere öpüştük sonrasında hep yapabilirmiş gibi istemediğim halde devamlı insanların içinde veya insanların olmadığı yerde öpmeye çalışıyor, artık midem bulanmaya başladı, kaç kere belirttim rahatsız olduğumu paylaştım buna rağmen devam ediyor, taciz ediliyormuş gibi hissediyorum ayrılmak istiyorum. Sizce nasıl bir durumun içindeyim, sorum kızlara, sapıklar yazmasın onlara geri dönüş yapmayacağım zaten
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılBence bi kadının ayrılması gereken zamanda bu tiksintiyi hissediyor. Belli ki ters giden bir şeyler var. Belki sen daha saf bir aşk istiyorsun onun kendini ifade ediş biçimi kalkıyor vs demesi sert hayvani gelmiştir.
11 Yorumla
Soran1 yılSürekli mıç miç yaklaşması midemi bulandırdı, kaç kere uyardım onu, bir kere öpüştük diye her fırsatta hatta fırsat olmayan zamanda bile yaklaşıyor sanki taciz edilueyormuşm gibi hissediyorum midem çok bulanıyor artık gerçekten
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılSen rolün ünvanın gereği sevdiğini sanıyorsun. Gerçekten sevsen her şeyini severdin. Sadece sende kalkması ve sadece seni böyle arzulamasını bile severdin. Ayrılmak için ve içine sinmediği için bahane bulup kesip atmışsın. Çocuğa yazık sana değil
01 Yorumla
Soran1 yılBu sevgi değil.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılsapıktır ayrıl direk
01 Yorumla
Soran1 yılAyrıldım ama seviyordum üzgünm
Gizli Üye(18-24)1 yılSeni mikmek için bahane inanmiyosan böyle konuştuğu zaman kendimi irrispu gibi hissediyorum konuşma bi daha öyle şeyler de gör
01 Yorumla
Soran1 yılİlişkinin başında ben söyledim böyle yakınlaşmalar istemediğimi, o zaman hoşuna gitmişti kabul etmişti, evlenene kadar sabrederim diyordu, şimdi böyle yapıyor çok rahatsız oldum
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yani kullanmak amacı ise sıkıntı haklısın
10 Yorumla
1 yılArkadasın amacı başka
04 Yorumla
Soran1 yılSevmiyor mu
- 1 yıl
Sevgi emaresi görmedim
Soran1 yılAyrıldım ama seviyordum bilmiyorm
- 1 yıl
Boş sevgi
Duygusal anlam da doyurmaz
Kalkmıştır seni istiyorsa gayet normal
00 Yorumla
1 yılAzdryorsun vücudun güzel
00 Yorumlademekki senden çok hoşlanıyor
07 Yorumla
Soran1 yılO da ben seni sevdiğim için böyleyim başka kızlara neden böyle değilim çünkü sevmekten, tabiiki olcak böyle şeyler olmasa sıkıntı asıl dedi, ben baştan belirtmiştim böyle bir ilişki içinde olmak istemediğimi
Soran1 yılÖyle bir dünya yok, zina denen bir şey var, evlilik şart keşke hiç sevgili olmasaydm
Soran1 yılErkeklerin çoğunun zihniyeti iğrenç
Soran1 yılBen ona sevgililik olmadan daha arkadaşken dedim ki, evlilik olmadan asla bir yakınlaşma istemiyorum, geleceksen buna göre gel, o da bunu kabul ederek geldi başladı bu ilişkiye
Bunu çözmenin yolu var
01 Yorumla
Soran1 yılAyrıldım
Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Abaza demek ki
00 Yorumla
1 yılOha ya
01 Yorumla- 1 yıl
Bişey sorcam kız
Aynen faruk
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz