Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Cinsellik harici konuşmalarınız akıcı mı? Sizi anlatırken sadece fiziksel mi anlatıyor yoksa duygusal yönlerinize de yer veriyor mu? En çok beğendiği özellikleriniz neler? Bu soruların cevapları ilişkinizin boyutunu belirler aslında.
043 Yorumla
Soran1 yılCinsellik konuşmasına izin vermiyorum ama yüzeysel konuşuyoruz genelde mesajlarda aradığında da işte özledim konuşamadık falan gibi günü anlatıyoruz konuşuyoruz ama mesajlarda yüzeysel davranıyor bana kendini tamamen kaptirmadi geçmişte sorunlu ilişkisi vardi ondan sebep mi korkuyor bilmiyorum genelde beni istediğini belli edecek şeyler söylüyor üstü kapalı o da korkuyor benden çünkü aklıma şüphe düştü ya o niyetle konuşuyorsa diye
Soran1 yılAma ailemle ailesiyle tanıştım
Soran1 yılKorkuyor benden soyleyemiyor cinsellik
Soran1 yılSürekli bana bu konuları açmıyor ben kizmasam açardi büyük ihtimal benimle bir şeyler yaşamak istiyor ama ben o toplarda işi olan biri değilim hem yaşarsam bana saygısı azalabilir
Soran1 yılAileleri devreye sokmaya çalışıyor
Soran1 yılBen tanıştım onlarla o da tanışacakk işte
Soran1 yılHe ama bazen tabi aklıma geliyor acaba beni sadece arzu ediyor mu diye güzel şeyler söylüyor ama yüzeysel böyle hani siirsel konuşmalar olur insanın ruhuna dokunan şeyler pek demiyor
Soran1 yılAslında baglanmis hoşlanmış olabilir aceleci de yapısı var 2 aydır beraberiz 2 ayda erkek sever mi
Soran1 yılİkimizin de amacı evlilik zaten de
Soran1 yılYok tabiki evlilik değil evliliğe daha var da şu an tanisma sevgililik aşaması
Soran1 yılYok ben tanıştım o da şans eseri sadece akrabalarından birisiyle çok yakın oldugu daha tam tanisma gerçekleşmedi
Soran1 yılşu an için erken zaten
Soran1 yılYok yaa o denk geldi ona da tam tanisma denmez aslında biz bulusmadayken denkleştik kararlastirip yaptığımız birsey değildi
Soran1 yılİlişki yapmak çok zor yaa bunu anladım kafa yoran türden
Soran1 yılEvet yaa cidden zor ilerisini düşünmek aileleri kabul edecekler mi derken stres altında kalıyor beynimiz evlenene kadar sıkıntı bence bu işler kim ne derde desin
Soran1 yılNasil gidilmeli peki
Soran1 yılYaa sürekli buluşamıyoruz onun işi oluyor ben ailemden sürekli izin alamıyorum 1 haftada 1 kere veya 2 haftada 1 kere bulusabiliyoruz
Soran1 yılBen birde tamamen kendim gibi olamıyorum rahat olamıyorum bunu da aşmaya çalışıyorum ama
Soran1 yılOha nede 3 Y
Soran1 yıl3 ay
Soran1 yılBirbirinizi tanıyın dedin ya ben suna inanıyorum insanlar birbirleriyle heme anlasamazlar ama zaman gecirdikce tanıdıkça iki tarafta birbirini tanıyıp ona göre hareket ediyor bence ben böyle düşünüyorum şahsen yanlış mıyım
Soran1 yılEvet alisamadik tabi biraz daha zaman geçince tamamen alışılır bence
Soran1 yılHaftada 1 kere iyi midir
Soran1 yılVe hafta içinde ara ara görüntülü konuşmak
Soran1 yılBen bir şey farkettim erkekler kaybedeceklerini anladıklarında araya o mesafe girdiğinde acaba sevip sevmediklerini mi anlıyorlar
Soran1 yılHee doğru söylüyorsun o zaman hafta içi görüntülü az konuşmamız lazım uzatmamamuz lazım
Soran1 yılÖzelden yazıp soru sorsam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yıleğer cinsellik konuşursa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılgizli hesaptan ona sexting yaptir iki kere 31 cektir sonra kendi hesabindan yaz bak ne kadar senle ilgileniyo nasi taktik super bence
03 Yorumla
Soran1 yılBu ne demek ya
Cevap sahibi1 yılarzulayan erkek kisa surede iki kere bosaldiktan sonra tek istegi buysa senden sogur
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılSeks yapana kadar ilgili seksten sonra soğuk yapıyorsa
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı.
1 yılSevmese ciddiyete binmezdi
02 Yorumla
Soran1 yılDemi erkekler istemese aileleriyle tanıştırmaz
- 1 yıl
Evet
Yaptiktan sonra soguk davranir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılElletme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok kolay
00 Yorumla
Detaylı bilgi