Seks soft olur. Sert diyen kadın yalan konuluyor. Ha içerisinde sert olman gereken anlar var tabi. Ama sürekli serte hiç bir kadın dyanamaz. Belki kısa penislilere dayanabilirler ama uzunlara asla. Bşr de vurdukça iç organları çelpeşiyor, konsantre olamıyorlar ve odaklanamıyorlar. Ama orgazma ulaşmadan önce sertlik isterler bir miktar ama can acıtmayacak dozunda...
Kadınlar sert seksten ziyade güçlü seksten zevk alırlar. Erkeğin gücünü hissettikleri, baskı uygulanan seksi... Ha buna sert seks diyorlarsa onu bilemem tabi...
Sevmeyen kadını garipserim zaten. Eğer bir hassaslığı vs yoksa 😅
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Sevmesek kaç yazar ki? Sert seks seven erkek zaten bize bunu sormaz. Hayır da desek, yavaş da desek, dur da desek para etmiyor inadına inadına yapıyorlar...
Fiziksel direnişe kalkmak daha beter tahrik ediyor ayı gibi kuvvetliler bizi origami kağıdı gibi katlayıp oyun hamuru gibi eğip büküp istedikleri şekle sokup istediklerini yapabiliyorlar...
İşim en kötüsü de bu yenilgi sonrası zapt edilmiş bedenlerimize yaptıklarıyla "zevk almayacağım işte" desek bile zevklendirip bu kararımızı bile ezip geçebiliyorlar.
@GEZGİN5334 Bir düşün ve kendini bizim yerimize koy... seni "hayır" demene rağmen domaltmış ellerini arkanda birleştirmiş bileklerini tek eliyle kavramış çırpınsan da kurtatamıyorsun. Tek eliyle de istediği her yerine dokunuyor seni adeta kurcalıyor... Sen zevk almaya başlıyorsun ama o vaziyette zevk almaktan utanıyorsun gururuna yediremiyorsun ve zevk almamaya çalışıyorsun.. Baktın olmuyor hiç olmazsa belli etmemeye çalışıyorsun.. Ama bir süre sonra belli ediyorsun ve partnerin de diyor ki benim verdiğim zevki almamak senin ne haddine! Bunu anlamadın mı? Düşün hele bunları yapan seks partnerini över misin söver misin?
@Maskiba41 o yine rıza ile oluyor erkeklerin yaptıkları hiç izin filan istenmeden yapılan şeyler. El mecbur katlanmak zorunda kalıyoruz. Yapılabilecek bir şey olmuyor
Niyeyse bunda ısrarcı olan nadir kadınlardansin. Genelde kadınlar sert isterken erkeklerin lafta sert oldugundan icraatte sertligi hissetmediklerinden yakıyorlar. Söz hakkı verip vermemek sertlikle alakalı değil bence. Seni önemseyen Söz hakki verir karsilikli zevk almayi odaklayan senin zevklerini görmezden gelmez
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
83
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Sürekli olması sıkıcı olabilir. Softun tadı baskadir. Okşuyarak severek gözlerinin içine bakarak yapanın da ayrı tadı var. Sonlara doğru yani kadının da erkeğin da finala yarıştığın da yapılması en güzeli ilişkinin başından sonuna kadar zor olur ya can yakar. Zevkten çok acı çekersin. Herşeyin ortası iyidir.
Erkeğin kadınına değer vermesi lazım, bunun serti softu olmaz. İlişkide karşılıklı zevk ve saygı önemlidir. Kadına tecavüz eder gibi seks yapmanın anlamı yoktur.
p*rno filmlerden izleyip yetişen bir nesle ne anlatıyorum o da ayrı bir konu.
İlişki bittiği zaman kadının yüzünde çaresizlikten alınan zevk izlenimi değil gerçekçi zevki yaşatmak daha iyi olanı diye düşünüyorum.
Kadınlar daha sert seviyor ama belli etmiyorlar. Ayrıca uç fanteziler konusunda da erkeklerden çok daha fazla istekliler sadece fırsat kolluyorlar. Erkekler bu konularda aşırı utangaç ve çekingen kadınlara göre.
Tabiki hoşlanırlar ama direkt çatır çutur giriş olmamalı ön sevişme olmalı kadın zevke iyice gelmeli ki vajina hem ıslak olsun hem gevşesin böylece sürtünme ve acı olmasın zevk yerine acı çekmesin
Diğer kadınları bilmem ama benimki duruma bağlı. bazen seviyorum bazen sevmiyorum. genelde sevnemde zaten.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Sürekli sert olması iyi değil seks içinde yerine göre hareket edilmeli.. Kimi zaman soft kimi zaman sert olmalı.. Ama cinselliği tadına vararak yaşamak çok daha keyifli iyice ısınarak ve sevişerek..
elbette severler.. üzelikle kendilerini teslim edince.. ilk kucakta spnra dogyde inanılmaz bir uyum olur
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Güzel becersin orgazm olayım. Tüm kadınların derdi bu.
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
sevenleri yoğunlukta bence, ayrıca en son seks yaptığım kızlardan birisine böyle yaptığımda çığlıklar ata ata boşaldı, benim de içinden çıkmama izin vermeyip üstüne de bağırarak içime, içimeee diyerek beni de boşalttı.