Cinsel Yaşam Mastürbasyon yapmam 40 dakika sürüyor normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 İlişki içinde öyle Mastürbasyon yapmam 40 dakika sürüyor normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Bunun bir standardı yok. Notmal veya değil diyen için kime göre neye göre diye sormak gerekir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Neden bu kadar uzun süre mastürbasyon yapıyorsun ki 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Gelmiyor bir türlü Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben getiririm Yorumla Soran 1 yıl Kız misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ellerim dudaklarım ve ağzım var. Olmaz mı Yorumla
smerfus Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Bence bu iyi bişi 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet ama bir türlü p*rno seçemiyorum artık yetmiyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bunun bir standardı yok. Notmal veya değil diyen için kime göre neye göre diye sormak gerekir.
Neden bu kadar uzun süre mastürbasyon yapıyorsun ki
Gelmiyor bir türlü
Ben getiririm
Kız misin
Hayır
Ellerim dudaklarım ve ağzım var. Olmaz mı
Benim 3 saat suruyor knk
Bence bu iyi bişi
Evet ama bir türlü p*rno seçemiyorum artık yetmiyor
Bi doktora görün
süper
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve