Sevgilimin evine sürekli arkadasları geliyor kendisi yokken bile anahtarları ayakkabının icinde oluyor anahtar olmasa bile balkon kapısı hep acık oluyor bilen arkadasları oradan giriyordu. Üc yıllık iliskimde cok kez sahit oldum o evde sürekli erkek arkadsları geliyordu bazıları kalıyordu. Sevgilim on bes gün sehir dısına cıktı is icin döndügünde evinde bulustuk kendisiyle ben yatagın orada kırık bi küpe gibi bisey buldum bu kimin diye sordum oda bilmiyorum gecen ben yokken iki arkadasım gelmsiti dedi ben de o sinirle ara sor dedim sonra aradı arkadasına sana bisey sorucam dogruyu söyle sen tek mi geldin yoksa kız mı getirdin diye arkadası da biriyle geldim sana cekindim söylemeye dedi sevgilim cok sinirlendi neden yatak odama girdiniz diye arkadasını tamamen sildi beni cok zor durumda bıraktın diye. Kapının kilidini degistirdi ve balkon kapısına demir taktırıyor. Dört ay sonra evlenicez kendi evimize gecicez zaten ama benim ister istemez moralim bozuldu o yatakta baska kadının yatmıs olmasından. İster istemez soru isareti oldu. Sizce bu durumda ne yapabilirim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yani sevgilin cevabı vermiş yatak fiyatları da az değil ben olsam yenisini alırım da maddi imkan yoksa unut geç sonuçta alez var çarşaf var birsürü yeni kat geliyo
Kafamda süphe olusması gerekir mi sizce bu konuda? Gercekten o arkadası yapmıstır dimi kac gündür fenalasıyorum
Bence şeytan böyle zamanlarda evlilik arefelerinde çifltleri çok dürter. O arkadaşı ile olan konuşmasında bi pause var mıydı arkadaşında veya ilk küpeyi bulduğunuzda çok fazla tedirgin miydi vs bunları bi kere değerlendirirdim ben olsam. Bir kere ikna olduysan tekrar kurma bunları çünkü yok yere yıpratırsın kendini de ilişkini de
Konsumasında pause var mıydı ne demek anlayamadım da tabi ben sorunca bu kimin diye benim ne kadar kıskanc oldugumu bildiginden biraz tedirgin olmus gibiydi ayrılırız diye
Yani arkadaşına doğruyu söyle sen tek miydin yanında KIZ var mıydı derken amacı yönlendirmek gibi miydi sorgulamak gibi mi ve arkadaşı cevaplarken duraksadı mı hani çünkü olayı anlayıp cevap uydurma duraksaması farklıdır uzundur . Beden dilini analizleyeceksin mecburen veya kesin kanıt istiyorsan da o arkadaşı stalklayıp kızı bulup küpe araştırması da yapabilirsin ama içindeki bu manyaklığa fırsat verdikçe büyür
Yani şöyle sana birsey sorucam benden cekinme korkma dogruyu söyle o gün bende kaldıgında tek miydin dedi oda yanımda misafirm vardı söylemedim sana dedi sevgilimde ben yatak odasında küpe buldum benim yatak odamda ne isiniz vardı o zaman dedi arkadası da ayna vardı orada o yüzden dedi yani fantezi gibi anlattı sevgilim direksyonu yumrukladı bunu konusucaz seninle dedi kapattı telefonu yanında benim oldugumu söylemedi hoparloru actı duydum ben
E bildiğin çocuk tamamen PÜRÜ PAK bacım yanında senin olduğunu demeden konuşmuş yanında kız var mıydı dememiş ilk arkadaşı söylemiş ayna olayı zaten her seyin mantıklı makul açıklaması gönlün tamamen ferah olsun. Ben böyle bir sey duysam ben de arkadaşlığı bitiririm adam gibi adam davranmış sevgilin. Helal olsun
Gerçekten mi biraz da olsa içimi rahatlattın bacım kac gündür burnum kanıyor fenalasıyorum kendim aldatılmıs gibi kafamda kuruyorum kalp carpıntım oldu
Kurdukça büyür çünkü şüphe insanı delirtir bile yapma bunu kendine. Bu anlattığın olayda tamamen dıştan bakınca çok düzgün olması gereken tepkileri vermiş sevgilin. Bu saatten sonra düşünüp kafanda kurman aşırı sağlıksız zaten burun kanaman çarpıntın olmuş bunlar ne demek yani yazık sana. Obsesyon geliştirirsin kurtulamazsın sonra teyzemde var bu ve tüm aile yardım etmek istiyoruz edemiyoruz kendi kurgusundan çıkamadığı için. O yüzden sen kendine gel toparlan tertemiz çocuk birbirinizin canını sıkmayın mutlu mesut olun 😂🫶🏻
Tesekkür ederim
Sevgilin tepkisini koymuş bence takılma bu kadar. Nevresimi değiş yatağı buharla temizle oh mis
Ama gercekten o arkadası mı yaptı yoksa sevgilim mi yaptı ister istemez kafam karıstı
Seni şüphelendirecek bir olay yaşadınız mı?
Yani küpe olayı işte gercekten arkadasının olayı mı bu yoksa arkadası üstlendi mi ister istemez insanın kafası karısıyor süphe duyuyorum
Bu olaydan önce hiç aldattığına dair şüpheyerin olmuş muydu güzelim
Daha önce olmadı
Hmm bilemedim. Bence sıkı takipte ol telefonuna sosyal medya hesaplarına bak ama çaktırma. Gizli hesapları da olabilir
Merhaba, yapacağın bir şey yok aslında senin, ama umarım dediği gibi arkadaşı getirmistir birini
Nisanlina soyle de kaçıp kurtarsın kendini senden...
Ne alaka
Adama sen hayatı zehir edersin.
Neden ki bu yasadıgım normal bisey mi kafamı. karısması gayet normal
Yaa kırk tane arkadaşı gelip gidiyormuş. Ne olmasını bekliyorsun.
İnanmalı mıyım sizce gercekten kendi kafamda kuruyorum aldatılmısım gibi burnum kanıyor kac gündür fenalasıyorum arkadası telefonda itiraf etti bende hoparlorden duydum yanında oldugumu söylemedi hatta utandım Şu an falan dedi
Sevgilinde varmış grup yapmışlar. ...
Ne duymak istiyorsun
Duymak istedigim sey gercek neyse o
Tamam grup yapmışlar.
Boş yapma
Senin psikolojin bozuk
Ya yatak odasında küpe bulmusum tabi sorucam süphelenicem ya
O evi kac arkadaşı kullanıyormuş. Kullanılmış prezervatif de bulabilirdin.
İgrenc
Niye siz yapmiyormusunuz
Başkasının evinde yapmıyoruz
Otelde yapmadınız mı hiç. Yapmayacakmisiniz?
Senin sevgilin var mı ya da eşin böyle bir küpe bulsa araştırmaz mıydı süphelenmez miydi
Orasi senin evin değil. Evlendiğinde yatak odanda bulursan o ayrı. Bekar evi ora. Neyini anlamıyorsun.
Sevgilinin evi olmasaydı nerede sevisecektiniz
Anlıyorum ama işte emin olmak istiyorum sevgilimin arkadasının yaptıgından tek derdim bu
Sen herseyi böyle kafana takarsan yandın. Adamına yakarsın.
Olay yeri inceleme çağır da testi fakan yaptır o zaman.
Dna testi yaptır
Olay açığa çıkmış zaten. Bence daha fazla düşünüp canını sıkma
Arkadası üstlenmis olabilir mi sizce? Ama ev yol gecen hanı gibi bütün arkadasları girip cıkıyordu zaten
Sanmam. Bundan sonra rahat olursunuz
Bişey yapma sanane ondan
Ama gercekten o mu yaptı yoksa sevgilim mi yaptı
Sevgilin de kaçamak yapmış olabilir
Temizlik sonra devâm ne olacak
Hmm garip.