Sevgilim yokken arkadaşı eve kız getirmiş, moralim bozuldu. Ne yapabilirim?

Sevgilimin evine sürekli arkadasları geliyor kendisi yokken bile anahtarları ayakkabının icinde oluyor anahtar olmasa bile balkon kapısı hep acık oluyor bilen arkadasları oradan giriyordu. Üc yıllık iliskimde cok kez sahit oldum o evde sürekli erkek arkadsları geliyordu bazıları kalıyordu. Sevgilim on bes gün sehir dısına cıktı is icin döndügünde evinde bulustuk kendisiyle ben yatagın orada kırık bi küpe gibi bisey buldum bu kimin diye sordum oda bilmiyorum gecen ben yokken iki arkadasım gelmsiti dedi ben de o sinirle ara sor dedim sonra aradı arkadasına sana bisey sorucam dogruyu söyle sen tek mi geldin yoksa kız mı getirdin diye arkadası da biriyle geldim sana cekindim söylemeye dedi sevgilim cok sinirlendi neden yatak odama girdiniz diye arkadasını tamamen sildi beni cok zor durumda bıraktın diye. Kapının kilidini degistirdi ve balkon kapısına demir taktırıyor. Dört ay sonra evlenicez kendi evimize gecicez zaten ama benim ister istemez moralim bozuldu o yatakta baska kadının yatmıs olmasından. İster istemez soru isareti oldu. Sizce bu durumda ne yapabilirim
Sevgilim yokken arkadaşı eve kız getirmiş, moralim bozuldu. Ne yapabilirim?