Cinsel Yaşam Benim sevgilim çok istekli, ne yapmam lazım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Boğa burcu olduğu için galiba, libidosu çok yüksek. Gözü dışarıda değil ama sürekli benden istiyor. Güncellemeler1 yıl İstekli değil a*gın Benim sevgilim çok istekli, ne yapmam lazım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bu saçmalığı bırakamadınız gitti istekliymiş sana basit bir gözle bakan her erkeğin seni elde etmek için uyguladığı yol 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Burç falan hikaye istekli işte adam başka gidecek kimsesi de yok demekki eskorta da para vermeyecek senden isteyecek yani 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. E sende yap ne güzel işte 0 0 Yorumla
Pronari345 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Boğa burcu olarak böyleyiz 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden böylesiniz siz Yorumla Pronari345 1 yıl Bilmiyorumki doymuyorux bi türlğ Yorumla
Pijamaterlijj Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Evet muhtemelen boğa burcu olduğu içindir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Boğa burçları öyle ya, ev arkadaşım kız arkadaşıyla odasından çıkmazdı 0 0 Yorumla
KorayGünay Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kırmızı renk bez sallamazsan bişey olmaz. 0 0 Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. İdare et 0 0 Yorumla
1berkay34 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Bende boğayım harbiden libido perişan ediyor bizi 0 0 Yorumla
Gamiyarass Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sap yalat 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bu saçmalığı bırakamadınız gitti istekliymiş sana basit bir gözle bakan her erkeğin seni elde etmek için uyguladığı yol
Burç falan hikaye istekli işte adam başka gidecek kimsesi de yok demekki eskorta da para vermeyecek senden isteyecek yani
E sende yap ne güzel işte
Boğa burcu olarak böyleyiz
Neden böylesiniz siz
Bilmiyorumki doymuyorux bi türlğ
Evet muhtemelen boğa burcu olduğu içindir
Boğa burçları öyle ya, ev arkadaşım kız arkadaşıyla odasından çıkmazdı
ne kadar zamandır birliktesiniz
Kırmızı renk bez sallamazsan bişey olmaz.
Sanki kocan yol ver gitsin
e sende veriyorsan sıkıntı yok
İdare et
Bende boğayım harbiden libido perişan ediyor bizi
Sap yalat
Burçlar yalan, saçmalık
Ben de aynıyım
Seks yapıyor musun