Her köşede birileri sevişiyor. Bu kadar normalleşmesi iyi br şey değil bana göre. Herkes hiv+ olmuş.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bir söz vardır bastırdığın şeyler elinde patlar diye, bunun yansıması aslında.
Aile evinde bireylerin mastürbasyon yapması bile çok ayıp karşılanıyor, bireyi yatıştıracak bir şeyler alınması gerektiğini düşünüyorum ama tabi "ayıp".
Bu bastırılan cinsel arzular aile yönetiminden çıktığı anda bireyleri çıldırmış bir hale dönüştürüyor. Önüne gelenle seks yapmak, sürekli cinsel işlere düşmek onlara çok havalı, illegal ve cazip geliyor.
Sebebi budur büyük ihtimalle.19 Yorumla- 1 yıl
Ben bu yüzden ergenliklerinden itibaren çocuklara ailelerin cinsel bir eğitim ve sınırlı bir olanak vermesi gerektiğini savunuyorum.
Çünkü dediğin gibi genelde o ayıp bu ayıp diye büyütülen ve onca yıldır içinde olan cinsel ihtiyacı herhangi bir şekilde karşılayamamış insanlar sonunda elden bırakılmış el bombası gibi oluyorlar. - 1 yıl
Sınırlı olanak derken? Sınırlı olanaktan kastın nedır?
- 1 yıl
@aciseverim mesela aileler çocuklarının gelişimine göre ona cinsel imkanlar sunabilirler.
13 yaşındaki bir çocuğa mastürbasyonun ne olduğunu anlatırken, 15 yaşındaki çocuklarına hafif bir türden seks oyuncağı almasını sağlayabilirler (düşük vibratör, fleshlight gibi)
Söylediklerim abzürt gelebilir ama bu sonuç olarak bir ihtiyaç ve çocuk uzaklaştığı an yanlış yollara düşmesin diye bununla başa çıkmasını öğretmek bence bir ebevyn görevidir. - 1 yıl
Sen cıddı mısın ya?
- 1 yıl
Sana yazamadım buradan da soramıyorum ama gercekten şaşkınım
- 1 yıl
@aciseverim Evet gayet ciddiyim, ebevynlerin çocuklarını bilinçlendirmesi ve kontrolü tutmalarını öğretmeleri gerek.
Benim burada demeye çalıştığım ebevynler çocuklarını bu konuda eğitmeli ki birisi ileride çocuklarının bilgisizliğinden ve cinsel açlığından yararlanmaya çalışmasın
İnan daha önce bu sebeplerden yanlış yollara düşen ve aklı çelinen çok çocuk gördüm 🙁 - 1 yıl
En İyi Cevaplar
Hemen anlatalım. Bu kızlar ve erkekler kör sanılıyor anlatan yok. Yasak diyor baskı kuruyor. Bu baskı yaşayamaz hale getiriyor çocukları. Ama ilgi var merak var hormon var istek var ihtiyaç var. Onlar da üniversiteyi Bu konuşa bor kapı görüyor. Gidiyor bir yere sırf evden uzak olmak için gidiyor bazen. Bu saydığım şeylerde tecrübe ve bilgi yok. Kontrolsüz bir durum oluşuyor. Sonrası tamamen şans aslında
10 Yorumla
1 yılBilmiyorum millet cinsel ilişki peşinde beş kız ile aynı anda yatan erkek biliyorum dağlık alanda , iki erkekle grup yapan kızı biliyorum üç erkeğe oral yapan anal veren önden veren kızı biliyorum.
Bu kız nereden cesaret alıyor bilmiyorum ya da kızlar ya da erkekler00 Yorumla
1 yılMillet beynini sekse kullandığı kadar bilime kullansa şimdiye dünya devi olup ekonomi bizden sorulurdu. Ama nerde millet kafayı seksle beğenilmekle aşkla bozmuş
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılBazı üniversiteler hep rahattı bu konuda
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü herkes evinden uzak rahatım havasında gadası
30 Yorumla
1 yılÇünkü gençken azgınlık çok yüksek oluyor ve üniversite ortamında da birine yaklaşmak kolay.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende küçük çocuğun iğnesi parmağıma battı diye kafayı yedim kaç aydır millet yürek yemiş cidden
10 Yorumla
1 yılÇoğu genç ortam için gidiyor zaten rahata özgür karışan eden yok
00 Yorumla
1 yılOrtalık yerde yapılması yanlış
12 Yorumla- 1 yıl
Yani o biraz zor
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılSevişmeden ters yaptirmak gerek Antep eskiden böyle değildi şimdi Antep te öyle olmus
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBir çogu içinde ki bastırmis duygular
10 Yorumla
1 yılHala bakır olan ben
14 Yorumla- 1 yıl
Bakalım öyle biri çıkacak gibi görünmüyir
- 1 yıl
Sende durun ne
- Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı.
1 yıl10 yıl önce de öyleydi
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılGenç oldukları için olabilir🤣
10 Yorumla Üniversite rektörlerin akp atıyor da ondan
00 YorumlaGloballeşme diyebiliriz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılneresi ora yav her kosede biri mi sevisiyo
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılbende okudum universite cay bile icmedim kizla
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Şuursuz gençlik
10 Yorumla
1 yılAhır zamanı
10 YorumlaLiselerde bile var
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılne alaka olm
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılÖzgüruz diye
00 Yorumla
1 yılRahatlıktan
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem