Bence de. Bide kadınların en sevdigi pozisyon sanırım misyoner olmalı. Çünkü o zaman erkek tamamen kadına hükmediyor. Kadın altta ezilirken erkeğin sürekli memelerini emmesi boynunu yalaması kadını deli eder. Kadın bacaklarını açmış erkeğinin beline dolamis ve kendinden geçmiş
Aynen öyle , biz kadınların doğası geregi sahiplenilmek hukmedilmek hoşumuza gider , bunda hormonların etkisi de var tabiki Ama bazı kadınlar da hukmetmeyi daha çok severler , bu da yine onlara ait erkeklik hormonlarının etkisiyledir. Şahsen benim erkeğim bana sahip çıkmalı korumalı dış dunyadan Yatakta da bunun mükafatı olarak bana tamamen sahip olabilmeli böylece kendimi güvende hissederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Teslim olmak tabiki kadın kendini erkeğe teslim etmeli 😉
Bence de.. Can yakmak lazım biraz hafif sert ve küfürlü
@Burcusvndk harika
Kesinlikle inlete inlete teslim almalı titreterek :)
Polis değilim ama tedavi edebilirim ;)
Yani hangisi?
Tedavi etmekte iyi misin
Teslim olmak
Madem esirsin o zaman teslim alan ger türlü eziyeti yapar sana ;
Sonuçta yatakta öyle olması lazım 😶
Bence de sert küfürlü ve can yakıcı olmalı ben ondan yanayım
Teslim alırım ama arada teslim olmak da güzel oluyor
Kadının ellerini bağlayın ve olanları seyredin :)
Teslim almak ve inletmek dibine dibine
Bana teslim olmalı ama arada roller değişmeli
Domine ederim
2 duyguyu da yaşamak isterim
Teslim olmak
Teslim olmak
Teslim almak tabii.
Teslim olmak
Demek ki kadınlar becerilirken teslim olunca daha büyük haz duyuyorlar
Aynen oyle
Bende kadın olsam ben teslim olurdum 😂😂😂
Tanrı boyle uygun görmüş yapacak bir şey yok 😂😂
Bence de. Bide kadınların en sevdigi pozisyon sanırım misyoner olmalı. Çünkü o zaman erkek tamamen kadına hükmediyor. Kadın altta ezilirken erkeğin sürekli memelerini emmesi boynunu yalaması kadını deli eder. Kadın bacaklarını açmış erkeğinin beline dolamis ve kendinden geçmiş
Aynen öyle , biz kadınların doğası geregi sahiplenilmek hukmedilmek hoşumuza gider , bunda hormonların etkisi de var tabiki
Ama bazı kadınlar da hukmetmeyi daha çok severler , bu da yine onlara ait erkeklik hormonlarının etkisiyledir.
Şahsen benim erkeğim bana sahip çıkmalı korumalı dış dunyadan
Yatakta da bunun mükafatı olarak bana tamamen sahip olabilmeli böylece kendimi güvende hissederim
En çok nerenden tahrik oluyorsun
teslim olmak