Cinsel Yaşam Ciddi erkek sevdiği kadınla birlikte olmak ister mi? mijkiiiiiiikiii Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Seks için zorlar mı ,? Güncellemeler1 yıl Amacı ne Güncellemeler1 yıl 😒😒😒 Ciddi erkek sevdiği kadınla birlikte olmak ister mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı. Ciddi erkek çok sevdiği için onunla ilişkiye girmek ister ama asla zorlamaz. Çünkü onu kırmayı üzmeyi hiç istemez 0 4 Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Çok üzüyor sürekli istiyor olmaz diyorum anlamıyor zorluyor falan şu an bile ağlıyorum 😭😭 Yorumla MrConfused 1 yıl Ne kadar dinlersin bilmiyorum ama bence bırak gitsin bir daha da konuşma. Demekki seninle cinsellik için birlikte. Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Çok sevdim çok 😭 Yorumla MrConfused 1 yıl Seni sevmeyen seni sadece vücudundan ibaret gören insandan hayır gelmez. Seni sen olduğun için sevecek senin kalbini sevecek biri vardır elbet sadece şu an aklınla düşünmeye ihtiyacın var Yorumla
Rami3545 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Bi düşün azmışsın ama ciddi düşündüğün erkek ile değilde başka bi erkek ile sevişiyorsun.. normal mi bu? 0 2 Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Hayır Yorumla Rami3545 1 yıl Cevabı kendin verdiğine göre konu kapandı bence 😉👍 Yorumla
gamzeliadamm Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl İnsan sevdiğini s.. kr öyle olmazsa zaten iş ihanete gider zorla diyorsun ya zorla yaptırmak istemesi sıkıntı iyi düşünceli değil 0 2 Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Zorla bişey yapamaz Yorumla gamzeliadamm 1 yıl Tamam Yorumla
ckgizlihesap Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Teklif edebilir ama kız kabul etmezse saygıyı da karşılayıp evliliği beklemelidir yani bunu bekleyeni iyidir 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Seviyorsak söyleriz partnerde isterse verir veya vermez saygı duymak gerekir 1 0 Yorumla
Sevgimelek92 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl Sadece erkek değil kadında olmak ister arzular her iki tarafta 5 17 Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Bende istiyorum ama anlamıyor halimden 8 ay oldu tanışalı çok acale ediyo evlenelim diyor Yorumla Sevgimelek92 1 yıl Neden evlenmek istiyor seks için mi anlamadım Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Önce seks istedi kabul etmedim sonra evlenelim ondan sonra olsun diyor onuda kabul etmedim çünkü daha yeniyiz benim ol diyor Yorumla Sevgimelek92 1 yıl Bakire misin sen Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Evet Yorumla Sevgimelek92 1 yıl Hmm anladım bi ilişkide 8ci ayda erkeğin seks istemesi çok normal bişey. Benim için bakirelik önemli değil o yüzden problem olmazdı benim için Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Benim için önemli tatlım sen bakire değil misin Yorumla Sevgimelek92 1 yıl Yok değilim Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl E o zaman normal verebilirsin sen ama ben yapamam Yorumla Sevgimelek92 1 yıl Evet bebeğim farkındayım Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Ne yapcam kız ben adam elinden gidiyo😒😥 Yorumla Sevgimelek92 1 yıl O da haklı kendince ama değil mi 🥲 Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Böyle kabul etmişti ama Yorumla Sevgimelek92 1 yıl Onunla konuşmayı dene kuşum Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Anlamıyor beni sevmiyosun diyo git başkalarına ver falan bile dedi canını verecek kadar seviyodun ne oldu diyor evlenmeden yapamam Yorumla Sevgimelek92 1 yıl Saygı duymuyorsa zaten yol ver gitsin Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Doğru Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. bi süre sonra evet ama zorlamaz, gerçekten seeven karşısındakininde fikirlerini önemser 0 0 Yorumla
Resahattt40 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl İster neden istemesin ki aşk sevgi tutku hepsi bir arada olur 0 0 Yorumla
MADEinGERMANY Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Babanın anana yaptığını yapar. Belki de sadece pompalamak istiyordur 0 0 Yorumla
PİSTANTROFOBİ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 551 cevap paylaştı. Ister ama zorlayamaz hakki yok 0 2 Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Zorluyor işte Yorumla PİSTANTROFOBİ 1 yıl Sapikk işte Yorumla
YezidinKizi Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı. Bunun sevgiyle ilgisi yok ki 0 1 Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Ne o zaman 😥 Yorumla
HardBDSM06 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl İki yıl sonra düşünürler ve zorlamazlar tabi 0 0 Yorumla
Inspired006 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı. Seven ister ama zorlamaz 0 0 Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Aptallık başka hiç bir şey değil 0 0 Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Zorlamaz ama olmak ister 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Zorlamaz 0 0 Yorumla
Limon_Kabuguu Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. zorlamaz 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İster knk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Ciddi erkek çok sevdiği için onunla ilişkiye girmek ister ama asla zorlamaz. Çünkü onu kırmayı üzmeyi hiç istemez
Çok üzüyor sürekli istiyor olmaz diyorum anlamıyor zorluyor falan şu an bile ağlıyorum 😭😭
Ne kadar dinlersin bilmiyorum ama bence bırak gitsin bir daha da konuşma. Demekki seninle cinsellik için birlikte.
Çok sevdim çok 😭
Seni sevmeyen seni sadece vücudundan ibaret gören insandan hayır gelmez. Seni sen olduğun için sevecek senin kalbini sevecek biri vardır elbet sadece şu an aklınla düşünmeye ihtiyacın var
Bi düşün azmışsın ama ciddi düşündüğün erkek ile değilde başka bi erkek ile sevişiyorsun.. normal mi bu?
Hayır
Cevabı kendin verdiğine göre konu kapandı bence 😉👍
İnsan sevdiğini s.. kr öyle olmazsa zaten iş ihanete gider zorla diyorsun ya zorla yaptırmak istemesi sıkıntı iyi düşünceli değil
Zorla bişey yapamaz
Tamam
Teklif edebilir ama kız kabul etmezse saygıyı da karşılayıp evliliği beklemelidir yani bunu bekleyeni iyidir
Seviyorsak söyleriz partnerde isterse verir veya vermez saygı duymak gerekir
Sadece erkek değil kadında olmak ister arzular her iki tarafta
Bende istiyorum ama anlamıyor halimden 8 ay oldu tanışalı çok acale ediyo evlenelim diyor
Neden evlenmek istiyor seks için mi anlamadım
Önce seks istedi kabul etmedim sonra evlenelim ondan sonra olsun diyor onuda kabul etmedim çünkü daha yeniyiz benim ol diyor
Bakire misin sen
Evet
Hmm anladım bi ilişkide 8ci ayda erkeğin seks istemesi çok normal bişey. Benim için bakirelik önemli değil o yüzden problem olmazdı benim için
Benim için önemli tatlım sen bakire değil misin
Yok değilim
E o zaman normal verebilirsin sen ama ben yapamam
Evet bebeğim farkındayım
Ne yapcam kız ben adam elinden gidiyo😒😥
O da haklı kendince ama değil mi 🥲
Böyle kabul etmişti ama
Onunla konuşmayı dene kuşum
Anlamıyor beni sevmiyosun diyo git başkalarına ver falan bile dedi canını verecek kadar seviyodun ne oldu diyor evlenmeden yapamam
Saygı duymuyorsa zaten yol ver gitsin
Doğru
bi süre sonra evet ama zorlamaz, gerçekten seeven karşısındakininde fikirlerini önemser
İster neden istemesin ki aşk sevgi tutku hepsi bir arada olur
Babanın anana yaptığını yapar. Belki de sadece pompalamak istiyordur
Ister ama zorlayamaz hakki yok
Zorluyor işte
Sapikk işte
Bunun sevgiyle ilgisi yok ki
Ne o zaman 😥
İki yıl sonra düşünürler ve zorlamazlar tabi
Seven ister ama zorlamaz
Aptallık başka hiç bir şey değil
Asla zorlamaz ama tabiki arzular
Zorlamaz ama olmak ister