1 yılKlişe gelebilir ama gerçek de şu ki sen istemiyorsan sana saygı duymayan biri ile olmaz kendini daha fazla boş yere üzme ayrılmalısın bence çünkü tek mesele cinsellik değil senin düşüncene saygı duymaması yarın bir gün her konuda saygı duymayacak düşüncelerine iyi düşün taşın kararını ver önemli olan senin düşüncen
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yaşın gerçekten 19 ise, acilen ayrılmalısın.
Senden istediğini alana kadar vazgeçmeyecek, bir tık ilerisi de ters ilişki isteyebilir. Son ihtimal ise bildiğin takıntı yapabilir.
30 yaşında biri 19 yaşında biriyle konuşuyorsa amacı %90 seks’tir, net.05 Yorumla- 1 yıl
Ben 26 yaşındayım o 30
- 1 yıl
Takıntılı baya evet
- 1 yıl
Tamam işte, takıntılı ise ayrılması da zor olur, nasıl biri bilemem ama dikkat et.
30una gelmiş bir adam evlilik arasa bunu teklif etmez, güzellikle işi ciddiye döker evlenir yapar, amacı evlilik olmayıp hayatı gençken yaşayamayan adamlar böyle onu düdükleyeyim bunu düdükleyeyim ama bunları yaparken sevgili olayım ki kullandığım hissedilmesin gibi davranırlar. Özet olarak verirsen kendini düdükletmiş sayılırsın pek gelecek göremedim - 1 yıl
Doğru söylüyorsun haklısın sevmemiş demekki
- 1 yıl
Takıntılı ruh hastası
1 yılBir yol düşün iki kapı var doğru ve yanlış, sen diyorsun ki doğru yoldan devam ama diyor ki gel buraya da bakalım , hayatın bir kereden bir şey olmaz dediğin yerde kalabilir ve son o yolu yarı da bırakabilirsin, seçim senin.
02 Yorumla- 1 yıl
Yanlış bişey mi yani anlamadım 😥
- 1 yıl
Kırmadan demeye çalıştığım şey, kalbin kırılabilir, yarı yolda kalabilirsin, bu benim düşüncem tabi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılCidden anlayamadın mı seni sevip sevmediğini? Seni seven biri seni zor durumda birakmaz hele ki istemediğin bisey için zorlamaz bu vok ciddi bi konu. Amacı sadece cinsellik yaşasan seni de bırakır gider
Baksana istemeyince ayrılıp gidiyomus ne sacma111 Yorumla- 1 yıl
Doğru 😥😥😥
Cevap sahibi1 yılBenim de 3 yıllık ilişkim var mesela iliskiye girelim demiyo bilr bana beni düşündüğü için istemiyor ben yapalım desem de yapmaz
- 1 yıl
Ben nasıl bir kadınım hiç sevilmemişim:)?
Cevap sahibi1 yılSenin yaşın 19 onunda 30 mu
Cevap sahibi1 yılSen önce hayatından o adamı çıkar o yaş farkı ne öyle kocaman adam
Cevap sahibi1 yılSevilmedim diye dusunme sadece hayatına doğru kişi girmemiş önce yanlış olan kişiyi çıkar ki doğru biri girsin hayatına
- 1 yıl
26 yaşındayım o 30
- 1 yıl
Bilmiyorum çok sevmişim ki beni sevmediğini bile anlayamadım
Cevap sahibi1 yılNe kadar süredir berabersiniz ya
- 1 yıl
10 ay
Cevap sahibi1 yıl
Naptin devam ediyo mu ilişkiniz
Gizli Üye(25-29)1 yılSakın yapma bulaşıcı hastalık falan kaparsan pişman olursun ısrar etmesi de sana saygısı olmadığıni gösterir şutla
213 Yorumla- 1 yıl
Oda bakir hiç yapmadı
Cevap sahibi1 yılNe biliyorsun kan testi yaptırmadan kimsenin ne halt olduğunu bilemezsin
Cevap sahibi1 yılBir kız vardı hasta sevgilisine güvenmis sonra kız kan testi verdi ne görsün hiv pozitif sevgilisind3n kapmış sözde o da ilişki falan yaşamadi diyordu
- 1 yıl
Yaptırmadigimi nerden biliyosun 🤣
Cevap sahibi1 yılKuluçka dönemi var hanımefendi hivin hepatitin
- 1 yıl
O ne kız
Cevap sahibi1 yılYa cinsel yolla bulaşan hastalıklar özellikle hivde ömür boyu ilaca muhtaç oluyorsun
- 1 yıl
Hastalık olduğunu nasıl anlayabiliriz fiziksel olarak belli olur mu peki
Cevap sahibi1 yılKan testi yaptırmadan kimsenin sağlık durumunu bilemezsiniz
- 1 yıl
Hayır onu demiyorum
Cevap sahibi1 yılNeyi diyorsunuz
- 1 yıl
Fikizel görünüşünden belli olur mu hastalık bulaşınca falan anlayabilir miyiz
Cevap sahibi1 yılHayır diyorum ya kan testiyle belli olur korumasız ilişki yaşadıysan o temastan en erken 1 ay ve 3. ayda test yaptırman gerek
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Onun amacı seninle cinsellik yaşamak sakın verme yapar sonra araki bulasın prensiplerinin taviz verme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 839 cevap paylaştı.
1 yılAmacı şu ki seni kullanacak bir süre beraber olacak sonra da senden ayrılacak bu hikaye asla sapmaz
00 Yorumla Sorun bakireliğinse bakireliğini elletmeden takılın.. oral anal vs…
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılSeni ikna etmeye çalışıyor ayrılma bahane kullanıp bırakacak bence kanma sakin
00 Yorumla
1 yılHmm yasin kac küçüksün sanırım evet bence kocana sakla ya da anal yap
00 Yorumla
1 yılamacına ulaşıncaya kadar devame decek
11 Yorumla- 1 yıl
Ulaşamıcak
1 yılSana Çakıp gidecek Emin ol
00 YorumlaCanın istemiyorsa sevişme. Zorunda değilsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKlasik ergen velet. Ayrıl ondan çocuk bu daha
01 Yorumla- 1 yıl
30 yaşında
Gizli Üye(18-24)1 yılİçime girme de tek derdin bakirelikse
00 Yorumla
1 yılAnal diye bişey var
02 Yorumla- 1 yıl
Onu yapamam
- 1 yıl
Oral diye bişey var
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılherkes ieter
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Seni kullanacak
00 Yorumla
1 yılAyrıl
00 YorumlaAmacı sadece seks
00 Yorumla
1 yılAyrıl
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılYap ozaman
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılLa ni gidin ya
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne