Tam fb de değiliz sevgili de değiliz senelerdir birbirimizi tanıyoruz yoğun beğeni ve minik minik duygular var ama seks dışında da hiç görüşmüyoruz anlamadim herneyse.. bugün ikinciyi istedim ilk de gelmedim çünkü beni beklemedi. Keşke deseydin , gelseydin tüh falan yaptı.. ikinciye kaldiramam şimdi dedi reddetti.. Yani isteseydi ben kaldirirdim bir şekilde ama direkt reddetti öylece kaldim.. bidaha gorusmucem diyorum her defasında görüşüyorum kendime de kızıyorum ama onun tenini özlüyorum işte:(
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Hem bencillik yaptığının bilincinde olup hem tekrar tekrar buluşmak nasıl bir kafadır anlamadım.
Çok israr ediyor gonlumualiyor Bi şekilde kırıyorsun görüşmek istemiyorum diyorum özürler diliyor falan
Siz kadınlar neden sizi tamamlamayan, değersiz hissettiren, sizi önemsemeyen bencil öküzler ile görüşmeye devam ediyorsunuz
Cidden kendinize saygınız yok mu
Erkek kıtlığı mı var nasıl bir ruh hastasisiniz
Daha iyisini buldugunda bu aklina bile gelmicek. Bencil kişilerle seks yapmayin.
Farklı kişilerle de oldum o da olmuştur ama eninde sonunda birbirimize geliyoruz
Hayırlısı
Nedendir
Ten uyumudur
Herkesle yakalanmazmi
Yo yakalanir.
E ben buluşmayı kabul etmeyince o yakaladiklarina gitsin bana niye yalvariyo
Denk gelmiyordur. Onlar gelse zaten sana gelmez ya. Kendini fazla önemseme bence?
Niye gelmesin
Çok soru soruyosun ya. Kafana göre takıl
Yaw arkadaş bu fbn kaslı sporcu falan dimi la
Alakası yok ama yakışıklı. ve çok zengin lüks aracı lüks ev falan
Sana yenisi lazım bu gün lazım. Onun da ben olmam lazım.
Bence sen kendini düşünmüyorsun ve kendinden ödün veriyorsun bu yüzden kaybeden sen oluyorsun
Bidahaki aylarda yazarsa ne diyim
Bu noktada karar vermelisin öncelikle knk. Noktayı koymalısın bence kendine değer ver ve sana değer veren insanlarla vakit geçirerek hayatını olumlu etkileyen insanlar oldukça hayatın daha iyi olacaktır.
Ne diyim ona
Konuşmak istemediğini söyle ve gerekirse her şeyi anlat ama net olarak ona bir daha yazma
Herxeyi biliyo özür diliyo sonra yine ayni
Sen kendinden ödün verdikçe hep böyle olur knk. Yaşadığın hayat senin sonuç olarak yorumlamak bana düşmez ama seni düşünmeyen biriyle kaybettiğin her dakika senin ilerleyen hayatın için derin yaralara sebebiyet verecektir
Daha gorusmucem zaten
Kendin bilirsin knk kısa sürede vazgeçip hayatına odaklan onunla kaybettiğin her dakikayı başka şeylere ayırdığın zaman enerjin yükselecektir bunu fark ettikten sonra zaten onu unutmuş olursun çoktan
Sistem nasıl işliyor anlamıyorum azınca sana mı yazıyor veya sen aziyon ona mı yazıyon
O adam değil neyiyle görüşüyorsun?
Bu sefer gorusmek istemedim 1 gün boyunca ısrar etti özür dilemeler falan
Umarım ilerde piişman olmazsın
Hatayı kendinde ara, karşındaki bencil çünkü
En temizi getirmeden girmenek
Bence kendini değersizleştiriyorsun
Ama istemeyince çok ısrar ediyor özürler falan Bi şekilde kandırıyor benj
Edecek zaten. Amacı seks yapmak. Tek amacı kendisini tatmin etmek. Sen kaç yaşındasın
Ben kabul etmeyince başkasını bulamiuomu
Bulabilir tabiki ama sen işte kabul etmeme lazım
Bidahaki aylarda yazarsa ne diyim
Bi yazar mısın bana
Bizim kızların s. laklıkları bitmiyor ya
Çok ısrar ediyor kabul etmeyince özürler diliyor
Hangi sehirdesin
Tam olarak böyle işte
Ney
Senin hissettiklerin sadece cinsellik değil ama onda ki sen FB sin
Çok azdiysa başkasına gitsin ama yakışıklı çocuk niye gün boyu yalvariyor
Ama vazgeçemeyenin sen olduğunu söyledin
O işin naz kısmı
Önemsemiyor olsan buraya yazma gereği bile duymazsın birbirimizi kandırmayalım lütfen 😉
duygusal anlamda hıc sevgılın oldumu?
Soyle kızlara yazık. ediyorlar
Başka fb bak kendine geçmiş olsun
İşini bitirip dönüyo mu
Apar topar kalkıp hadi gidelim seni bırakayım diyor off ona da diyorum çok değersiz hissettiriyorsun falan diye , bulusmayincada çok ısrar ediyor
Seni yalamıyo mu
Yazık
Nie
Öyle
Sen aşıksın
Yok degilim ama hafif ten duygum var gibi senelerdir iletişimi kesemedik bazen hafif tartışıyoruz sonu yine yatak
Ben her zaman kendimden önce partnerimi boşaltırım
İlacı bir başka fb
Baskasini da dene
Aaaaa hayırlısı olsun başka fblere hemen