Belli ki cinsel uyumsuzluk var bunu zorlamanın bir anlamı olmaz.
Beğenmemek veya garipsemek neyse herkes hsr fanteziyi beğemecek diye bir şey yok ama eleştirmek saçma. Çünkü bu kişilerin tercihi ve onlara özel. Sen beğenmeyebilirsin ama eleştirmek doğru değil. Beğenmiyorsan yapmazsın.
Cinsellikte kalıpları olan, bu tür yargıları olan kişilerle tatmin edici cinsellik yaşanamaz. Bugün bunu eleştiren yarın başka bir şeyi eleştirir.
bu konu Türkiye’de maalesef tam olarak bilinmiyor ve oryargi ile elestiriliyor. Ben bir bireyim ve birey olarak tercihlerim, zevklerim, inanclarim, fikirlerim beni ben yapan şeyler. Bunlari eleştiren veya saygı duymayan insanin kendine saygısı yoktur cunku eleştirdigin doğru bulmadığın bir hayat tarzindaki insanin etrafında olman hele hele birlikte olmaya çalışmasi tam bir eziklik. Ben oyüzden genelde fetish topluluklarin eventlerine katilyorum partner bulmak için. Eğer vanilla bir partner ile takılacaksam da takilirim tabikide eğer kimya tutarsa. Bence bu arada herkes fetish, oral seks bile bir fetish katagorisi. Limitlerim var demek, başkasının fantezilerini elestirmekten daha doğru bir yol.
eğer fantezilerimi eleştiriyorsa bu fantezimden hoşlanmadığı anlamına gelir bu durumda eleştiriye saygı duyar olağan karşılarım birdaha bahsetmem bir talepte bulunmam partnerinim incinmemeli çünkü bir noktada zorla güzellik olmaz ben iyice diretirsem dayatırsam zorlarsam bu kabalık olur
Fanteziler insanların zevk noktalarıdır, karşı taraf bunu kabul etmeyebilir o zaman saygı duyarsın ama "öyle şey mi olur" "o kadar da değil" vs gibi gereksiz eleştiriler beni karşımdaki insandan tamamen uzaklaştırır. Uzaklaştığım insanla da haliyle hiçbir şekilde seks yapmayı bırak sohbet dahi etmem...
Hayır, yaşamam.. Cinsellikte çiftlerin birbirlerinin fantezilerini önemsemesi ve kabul etmesi elzem gibi bir şeydir. Eğer ortada eleştiri varsa o kişi sizin için doğru cinsel partner olmayabilir..
Kimse kimsenin hayallerini, fantazilerini yargılamasın. Ben üçlü, hatta dörtlü, eş değişmeli seks yapmak istiyorum. Bu yüzden bana sapık diyecek kadın benden uzak dursun.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Garipsiyorsa onda bı özgüven eksikliği olduğunu düşünürüm ya da sabit fikirli birdir
Seviyorsam eğer o kişiyi bir şekilde fantazilerim ona kabul ettiririm
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
fantezilerim zaten garip ve rahatsız edici. bunları bildiği halde yine de benimle yatmak isteyen bir kadın, benim için başlı başına bir cinsel fantezidir.