Bir erkek gibi cinsel isteklerim, hiç bitmiyor hiç doymuyorum sürekli bir temas istiyorum. Ama nefsimle de savaş halindeyim 😀 hakimiyet kurmada zorlandım ama başardım gibi, iğrenç abuk subuk ilişkilerdense kendi kendime takılırım daha iyi gibi geliyor? Bir kaç dk ya da saat için kendimi paylaşmak istemiyorum. Böyle olup da kendisine hakim olabilen var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılÖncelikle azmine hayranım. Kendimi yolunacak tavuk gibi göstermemek için ve de tabi kendime nedenler üreterek kendime hakim olmaya çalışıyorum 😁 mesele de şu ben hakim olmaya odaklandıkça istek daha da artıyor, sanırım sende de aynı senaryo gerçekleşiyor
118 Yorumla
Soran1 yılEvet inadına sanki daha fazla durum yoğunlaşıyor ama önemli değil hallediyorum 😀
Cevap sahibi1 yılNe gibi alternatifler buldun kendine? 😁
Soran1 yılBulamadım :(
Cevap sahibi1 yılHallediyorum dedin ya, dolandırdın mı beni 😁
Soran1 yılKendi kendime işte mastürbasyon ile
Cevap sahibi1 yılYeterli kalıyor mu? Onu da mı kendin yapıyorsun?
Soran1 yılYetmese de söndürüyor kendim yapıyorum evet
Cevap sahibi1 yılKader ortağım 🥲
Cevap sahibi1 yılAlternatif yollar denedin mi hiç
Soran1 yılSanırım artık denicemmm
Cevap sahibi1 yılMesela mesela? Bilgi alış verişi yapalım mı? 😩
Soran1 yılmastürbasyon a alismamak gerekiyormuş
Cevap sahibi1 yılKim diyo?
Soran1 yılYoruma yazmış biri evlilikte sorun olurmuş
Cevap sahibi1 yılYa yok ne alaka, uydurmuşlar. Sonra canlı bomba gibi gezecek misin ortalıkta 😁
Soran1 yılÖyle geziyorum aslında 🙈
Cevap sahibi1 yılYa hahahah deli misin? 😁 normal yaşantında nasıl birisin peki?
Cevap sahibi1 yılHe? 😁
En İyi Cevaplar
Evet bu konuda kendimi baya geliştirdim her nekadar libidom yüksek olsada ruhuma bir şey katmayan insanla sırf açlık hissi diye birlikte olmak saçmalık
15 Yorumla
Soran1 yılİşte bu yaa yemin ediyorum anlatmak istediğim buydu
Soran1 yıl🫠😊🥰
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
43Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı.
1 yılVaar benim. Bir gün bombamı fena patlatacağım ama ne zaman bilmiyorum. Süresi dolmak üzere olan c4 bombası gibi geziyorum 😂
10 Yorumla
1 yılMaalesef kendime hakim olamıyorum ama tabii ki gerçek hayatta hiçbir şekilde hiçbir şey yapmıyorum sanalda
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yıl26 yıldır öyle duruyorum ama sıkıldım artık birini bulsam 26 yıkın acısını yaşayacam da yok😂
10 Yorumla
1 yılömür boyu yalnız kalacak halimiz yok elbet olacak bir gün
119 Yorumla
Soran1 yılMutlaka ama korku da var sürekli temas ve hastalık vs bide onlarla uğraşmak da istemiyorum
- 1 yıl
kaç yaşındasın bu arada
Soran1 yıl27 yimm
- 1 yıl
bende 24 olacağım hiç de ilişkiye girmedim bakalım bekliyorum halen biri çıkar ciddi olur falan diye
Soran1 yılGirme daha iyi
- 1 yıl
öyle bakalım çıkar biri umarım sen iyi beklemişsin
Soran1 yılDirenmeye devam 😀
- 1 yıl
:D :D :D helal olsun valla :D
sen İstanbul ve ya İzmir'de değilsin o zaman
Soran1 yılAnkara 😀
- 1 yıl
kalabalık şehir iyi beklemişsin dfdsakfj
kaç yaşına kadar bekleyeceksin kız kurusu derler sonra ahahaha
Soran1 yılDeseler nolcekkk 😀 bilmiyorlar ki gerçeği neler var neler 🤦🏻♀️
- 1 yıl
neler varmış bakalımm
Soran1 yılEvlendigim gün eminim yorgun olurum ama sonraki zamanlar adam çok şaşıracak 😀
- 1 yıl
valla gercekten dediğin gibinse yanlış anlama yani tanımak isterim mesleğim de var oto boyacıyım ama cidden ilişki olmamış birini bulamıyor insan İstanbul gibi yerde
Soran1 yılBen Ankara 😀
- 1 yıl
biliyorumm evet bende İstanbul , dediğim gibi yanlış anlama yani tanımak isterim ciddi birini arıyorsan
Soran1 yılŞimdi değil ben bir iki sene sonra ancak
- 1 yıl
anladım teşekkür ederim
Soran1 yılBen teşekkür ederimmm
Cinsel Yaşam konusunda 531 cevap paylaştı. Erkeklerin hepsi böyle denebilir , ayrıca bazen kendimi tutmayıp aynı ben gibi olan bir kızla veryansın edesim gelmiyor da değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. Medeni olmak onu dizginlemekten geçiyor zaten. Tutamayinca içgüdüsel olarak sapitiyorsun.🤣 Geçmiş deneyimlerinden biliyorum ki kadınlar daha fena ama erkeklerden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl1 ay sonra 5 sene olacak bir kadınla birlikte olmadığım
O tarz ilişkilerden nefret ediyorum10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSenin gibiyim. Aşırı istekliyim ama yaşamıyorum kimseyle ve bakirim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılEvet genel de öyle olabiliyoruz ancak gönül ister ki frenlemeyelim 🔥
00 Yorumla Ben sürekli istekliyim ama böyle bu konuları konuşmayı da severim fakat yok kimse
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGüzel bir orsl yaptirsbilisin kendine karşılık beklemeyecek birisi tarafından... güzelce yalar seni baştan aşağı
03 Yorumla
Soran1 yılTemasa giriyor her türlü ama işte
Cevap sahibi1 yılTamam da gerisi gelmesin yani bakireysen onu bozmasin ama seni güzel bir şekilde rahatlatsin ama sen bilirsin tabj
Cevap sahibi1 yılAslında bakarsan ben de istekliyim ama sabrediyorum normalde çok sevişmek istediğim insanlar var etrafımda ama işte tabi ki boule bir şey olacak halı yok kendimj tutuyorum
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBence güzel bı davranış ama birazcık akışına bırakmak gerekir bence
020 Yorumla
Soran1 yılİşte bırakamıyorumm
Cevap sahibi1 yılBırak demiyorum ama yaptığın sekili değiştir yoksa alışkanlık olur ilerde sorun olur
Soran1 yılNasıl değiştirebilirim ilerisi için de evlilik düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılİlla yatmak gerekmez ki şu an ellerinle mastürbasyon yapıyorsan 1 hafta sonra masa köşesine surtun yastık yorgan veya oyuncak ayı da olabilir çok farklı şeyler onları kullan diyorum
Soran1 yılOlabilir evet
Cevap sahibi1 yılBu şekilde değişim olmalı yoksa sorun çıkar senden
Soran1 yılBastırılmış duyguya mi döner :)
Cevap sahibi1 yılAlışkanlık yapar evlenince gerçek seks sana zevk vermez ve ilişkiden sonra gider mastürbasyon yaparsın
Soran1 yılDoğru bak bide bu işin öyle bir tarafı var masta alışınca
Cevap sahibi1 yılAynen öyle bu yüzden boşanan 2 kişi gördüm erkek alışkanlık yapmış mastürbasyon dan aldığı zevki seks yaparken almadığı için eşim yetmiyor diyip boşandı aynı şekilde kadında oldu eşim doyurmadi beni diyip gidenler var
Soran1 yılBu da kötü alışmamak lazım ama denerim artık mecburi
Cevap sahibi1 yılPartnerin yok isteklerin var ama yapmak zorundasın o yüzden bunun bilincinde ol sorun çıkmasın senin için netten araştır coo yöntem var ameliyat eldiveni bence en güzeli ve temizidir
Soran1 yılOnu hiç duymadım :) onunla nasıl nasıl bulcam onu
Cevap sahibi1 yılNetten bak istersen bulursun bence bence tesadüf eseri gördüm okudum
Soran1 yılBakicam şimdi
Cevap sahibi1 yıl🤣😂 umarım güzel sonuç alıp arkamdan güzel konuşursun 😂🤣
Soran1 yılYa o erkekler içinmiş 😀 bulaşık süngeri ile eldivenden yapay yapmışlar
Cevap sahibi1 yılYa yok be onu biliyorum evet o erkek için bayanların ki ayrı ya
Soran1 yılOnu bulamadım bakarım yine
Cevap sahibi1 yılO zaman sen şeyi dene deodorant şişesini buzluğa köy buz tutsun ona sürtünme yap oda oral hissi verir
Gizli Üye(36-45)1 yılGüvenilir, sır saklamayı bilen bir erkek karşına çıksa güvenip ona teslim olur muydun sence?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSeni doyurmak isterdim kadınım ol sevgilim ol
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı. Bende senin gibi düşünüyorum ve yapıyorum
13 Yorumla
Soran1 yılMesajım neden silinmiş ki
1 yılVar evet zor duruyorum of
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Evet kontrol ederim krndimi
10 YorumlaBu zamana kadar bi şekilde geldim, ama artık kendime hakim olabileceğime inancım yok gibi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılİstekli olunca durum vahim Oluyor 🤣
15 Yorumla
Soran1 yılAyyy hem de nasıl hele bir dönem var ki çok fena evden çıkmak istemiyorum 😀
- 1 yıl
Aman çıkma yoksa fena yaparlar 😅
Soran1 yılKız herkese başka bakıyorum en çirkini bile gözüme bir başka geliyor çok korkunç aslında biliyor musun 😀
- 1 yıl
Aman dikkat et kendine, ortalık fena,
Soran1 yılEvet kesinlikle
1 yılHiç pes ettin mi peki
04 Yorumla
Soran1 yılEder gibi oldum aslında yapamıyorum dediğim de oldu ama sonrasında toparladım
- 1 yıl
Eder gibi oldum derken bir şeyler yaşandı mı 🫢🫠
Soran1 yılHayır tam yaşamaya karar verdim sonra tekrar vazgeçtim
- 1 yıl
O halde en içten dileklerimde mutlu olmanı isterim bak iyi bir eş iyi bir hayat seninle olsun
Gizli Üye(25-29)1 yılKanka kızlardan adetten önce korkun bak o kadar ciddiyim neler gördüm ben ya
023 Yorumla
Soran1 yılNe gördün anlatt
Cevap sahibi1 yılYok abi ben bunw maruz kaldım aman aman ben kendime kızardım azgınlıktan gözüm dönüyor diye bi kaçını görünce dedim olum ne olmuş bunlara içinizden başka bir şey çıkıyor
Soran1 yıl😀 ne yaşattılar sana böyle 😀 maalesef fena oluyoruz
Cevap sahibi1 yılYa bi tane değilki jigolo diye adım çıktı sonradan fkkdfjjff ya söyle biz ilk başta ev boştu benim arkadaşlar geldi işte film falan izliycez ama hepsi arkadaşım yani asla ve asla o gözle bakmadığım insanlar abi bunların ikisinin regli yaklaşmış bide hafif erotik bi sahne geldi kıvranmaya başladılar
Cevap sahibi1 yılBelli yanş hareketlerinden sonrasında içlerinde ikisi kardeşim gibi biri onların arkadaşı o işte böyel hafig hafif sırnaşmaya başladı olum herkese açık anlatıyom bütün millet rezillipimizi dinliyor ya
Soran1 yılİkisi de seninle oldu tabi sonra seni güzel kuruttular 😀
Cevap sahibi1 yıl3 üde
Cevap sahibi1 yılSonra devamı var bide sorun orada adım jigoloya çıktı
Soran1 yılKim seni tanıyor ki 😀
Cevap sahibi1 yılAsık olay ordan sonra başladı ve hani çok çevrem var ve beni uzaktan yakından tanıyan her kız adetten önxe bana bi cilve yapıyorlar Allahım aklın hayalin durur
Soran1 yılKızlar çirkinse gariban babası demediklerine dua et jigolo yine iyi 😀
Cevap sahibi1 yılBide hani böyle bazılarına yok diyebiliyirorum ama bazıları öyle mükemmel kızlarkş
Soran1 yılNe güzel işte daha ne istiyorsun 😀
Cevap sahibi1 yılİşte bu olaylar olmaya başlayınca tanımadığım kişilerden arıyorlar beni işte fotoğraf atmalar şımarmalar sana gelelim ya da bana gel demeler tam bu zamanlarda benim ilk ve uzum süreli bi ilişkim vardı onunda esc olmuş sonrasında iyice ğşüştüker başıma
Soran1 yılVardım hakkın divanına de hepsini reddet basın belaya girecek 😀
Cevap sahibi1 yılBak güzel iyi aralarında muhteşem zevk aldığım geceler oldu ama işte şöyle bi durum artık telefonlarım susmamaya başladı ciddi anlamda artıl para teklif eden oldu
Cevap sahibi1 yılKanka aşırı çevrem var bide bi sorun vardı ama onu eğer yazarsan özelden anlatıyım
Soran1 yılSen neymişsin boyleee
Cevap sahibi1 yılYa başıma neler geldi sana bi anlatsam dersinki senaryo yazsan böyle yazamazsın bin ton olay geldi 1 yılfa başıma
Soran1 yılEee şimdi duruldun mu ne oldu
Cevap sahibi1 yılYaz özelden
Cevap sahibi1 yılÇabuk yaz geri gizlicem
Soran1 yılYazdim
Ya cidden bunları nasıl sorabılıyosunuz
021 Yorumla
Soran1 yılNe var len nooldu
Soran1 yılKank konu sana göre değilmiş işte sal gitsin
Soran1 yıl:)
Soran1 yılBence beklenenin tersi olur hangi takım
Soran1 yılX gibi geliyor sonuç bakalimmm
Soran1 yıl😀 şaşırttı
Soran1 yılSeni bekledimm
Soran1 yılHajsjwkwns nedennn
Soran1 yıl:) afiyet olsun
Soran1 yılOlsun beraberr
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılOlsamda mastürbasyon edip kendimi avutuyorum.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılHakim olamasam yandım zaten 😂
00 Yorumla Bol bol mastürbasyon yapıyorum
01 Yorumla
1 yılİyi değilsin konuşmaya ihtiyacın varsa
00 Yorumla
1 yılKendine hakim olunca ne oluyor peki ne faydası var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBen pek iradeli sayılmam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDoyumsuzsun o zaman iyi biseymi bu
04 Yorumla
Soran1 yılIlerdeki eş adayı için bence mükemmel
Cevap sahibi1 yılYa yetmezse adam sana
Soran1 yılO zaman başka şekilde tatmin edecek beni bunun bir sürü yolu var 😀
Cevap sahibi1 yılNasıl mesela ☺️
Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Var
10 Yorumlabu aralar olamıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılVarrrr vaar olmaz mıı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen hakim olamıyorum zina ettim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Neden çünkü daha önceden hiç yaşamamış olmanı
00 Yorumla
1 yılYokk
01 Yorumla
Soran1 yıl:))
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ben varım işte
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. İdare ediyoruz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılVar insanız şükür
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılHayir tabi ki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Olabilir normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılevet var
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı.
1 yılSavas
11 Yorumla- 1 yıl
Çok mu istiyosun. Mesela benim profilim nasil
Gizli Üye(25-29)1 yılzor duruyorum
00 Yorumla
1 yılşu an nasilsin?
10 Yorumla
1 yılKaç yaşındasın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı