Çok fazla abur cubur, çok fazla yemek yiyorum çok fazla ekmek yiyorum çok az hareket ediyorum çok stres yapıyorum spor yapmıyorum bundan dolayı mı 5 saniye de boşalıyorum? Ayrıca çok aceleci bir insanım çok hızlı yapmak istiyorum normal şeyleri. Birde 24 yaşında olmama rağmen cinsel isteğim çok az normal mi bunlar?
Güncellemeler
1 yıl
31 i bırakırsam 1 yıl bıraksam düzelir mi?
Çok stres yapıyorum, bu yüzden mi erken boşalıyorum?
Knk simdi mastürbasyon ile seks ayni sey dehil hangisinde kac dk suruyor senin ki
0
7 Yorumla
Soran
1 yıl
Mastürbasyon yarım saat sürüyor orada bir sorun yok hatta ikinciyi de atıyorumda ayıptır söylemesi şeyimi iki yastığın arasına sürüp sik**mis gibi yapınca 5 saniye sürüyor
Evet haklısın peki 1 yıl bıraksam düzelir mi çünkü evlenince Allah korusun sıkıntı olur diye düşünüyorum. Evlenene kadar bıraksam hayatımdan çıkarsam düzelir mi
Bir yıl bırakamazsın, cinsellik bir ihtiyaçtır. Önemli olan bu ihtiyacı dozunda gidermektir. Bir yıl boyunca elini hiç değdirmesen bile uykunda yüzlerce kez boşalmış olacaksın, çünkü bu vücudun bir ihtiyacı ve bunu karşılamak zorundasın, önemli olan bu ihtiyacı dozunda karşılamak buda haftada sadece bir kez olarak yeterli. Ve artı olarak sağlıklı beslenirken önemli ölçüde durumu düzeltmiş olursun. Örneğin şekerli gıdalar cinsel dürtüyü çok fazla uyarır, şekeri bırak ve tatlı ihtiyacını meyveden karşıla, cinsellik hayatın bir parçasıdır ancak tamamı değildir hayatta çok daha önemli şeyler var, kesinlikle cinselliği hayatının merkezine koyma, günlük işlerinle ilgilen, kitap oku, kendini geliştir uzun süre boş kalmamaya ve cinsel isteğini yükseltecek şeylerden uzak durmaya çalış.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Masturbasyonda 10 dk da bosalirim ama cinselikte 40 dk ya yakin oluyo test etmisim 😂
Harbi mi lan iyi o zaman
Knk simdi mastürbasyon ile seks ayni sey dehil hangisinde kac dk suruyor senin ki
Mastürbasyon yarım saat sürüyor orada bir sorun yok hatta ikinciyi de atıyorumda ayıptır söylemesi şeyimi iki yastığın arasına sürüp sik**mis gibi yapınca 5 saniye sürüyor
Knk burada yazamam ama ayni degil
Yani sekste daha iyi olma ihtimali var dimi
Knk bu ona baglo degil ama yetersiz bir veri
Hm anladım
Simdi burada detay anlatamam knk
Peki teşekkürler
31 çekme sıklığın nedir?
2 günde bir
Masturbasyön aralığını haftada bire düşür.
Çok fazla Mastürbasyon erken boşalmaya sebep olur, artı olarak sağlıklı beslen.
Evet haklısın peki 1 yıl bıraksam düzelir mi çünkü evlenince Allah korusun sıkıntı olur diye düşünüyorum. Evlenene kadar bıraksam hayatımdan çıkarsam düzelir mi
Gizli üye bir kaç şey sorabilir miyim sana
Bir yıl bırakamazsın, cinsellik bir ihtiyaçtır.
Önemli olan bu ihtiyacı dozunda gidermektir. Bir yıl boyunca elini hiç değdirmesen bile uykunda yüzlerce kez boşalmış olacaksın, çünkü bu vücudun bir ihtiyacı ve bunu karşılamak zorundasın, önemli olan bu ihtiyacı dozunda karşılamak buda haftada sadece bir kez olarak yeterli. Ve artı olarak sağlıklı beslenirken önemli ölçüde durumu düzeltmiş olursun. Örneğin şekerli gıdalar cinsel dürtüyü çok fazla uyarır, şekeri bırak ve tatlı ihtiyacını meyveden karşıla, cinsellik hayatın bir parçasıdır ancak tamamı değildir hayatta çok daha önemli şeyler var, kesinlikle cinselliği hayatının merkezine koyma, günlük işlerinle ilgilen, kitap oku, kendini geliştir uzun süre boş kalmamaya ve cinsel isteğini yükseltecek şeylerden uzak durmaya çalış.
Çok teşekkür ederim sağolun çok açıklayıcı oldu
Gizli üye sana bişey sordum
Buradan sorun, cevaplarım özelde konuşmuyorum.
31 nasılsın çekilmeli