Cinsel Yaşam Geç boşalan kaşlı bacakları olan erkek iyi midir yatakta? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Ama şeyi 14 cm Geç boşalan kaşlı bacakları olan erkek iyi midir yatakta? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. 14 yeterli ve tc ye göre gayet iyi 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Buradakiler prn star galiba yorumlara baksana Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kaslı bacak derken sadece bacak kasıysa itici göğüs kası varsa bide yakışıklıysa iyidir 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Beni tarif ettin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Göster Yorumla Soran 1 yıl Nasıl nerede gostereyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Burdan at Yorumla Soran 1 yıl Kaldırıyorlar hesap bile kitleniyor Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. 14 cm zaten normaldir. Gerisi seni öne çıkartır rahat ol. 0 4 Yorumla ya_lublu 1 yıl 14 santim dayanışması hahaha Yorumla Soran 1 yıl arkadaş pasif gay galiba :) Yorumla ya_lublu 1 yıl sana aktif mi lazımdı bamya Yorumla mdrx592 1 yıl @ya_lublu Saçmalamasanız iyi olur. Ben sez koçuyum... Dünya ortalaması 13 cm zaten. Bizim ülkede de o kadar. 14 iyi. Benimkinin ne kadar olduğunu merak ediyorsanız bu meraktan hoşlanırım. Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Geç boşalmak= 5 dk 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 20 dk bende ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Geç sayılmıyo yine Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
14 yeterli ve tc ye göre gayet iyi
Buradakiler prn star galiba yorumlara baksana
Kaslı bacak derken sadece bacak kasıysa itici göğüs kası varsa bide yakışıklıysa iyidir
Beni tarif ettin
Göster
Nasıl nerede gostereyim
Burdan at
Kaldırıyorlar hesap bile kitleniyor
14 cm zaten normaldir. Gerisi seni öne çıkartır rahat ol.
14 santim dayanışması hahaha
arkadaş pasif gay galiba :)
sana aktif mi lazımdı bamya
@ya_lublu Saçmalamasanız iyi olur. Ben sez koçuyum... Dünya ortalaması 13 cm zaten. Bizim ülkede de o kadar. 14 iyi. Benimkinin ne kadar olduğunu merak ediyorsanız bu meraktan hoşlanırım.
Geç boşalmak= 5 dk
20 dk bende ki
Geç sayılmıyo yine
Denemeden bilemem