Gizli Üye(36-45)1 yıl27 yaşta kendini tatmin yetmez. Biriyle yüzeysel bişeyler yaşayıp sonrasında doyum sağlamazsan ilişkiyş son ihtimal düşün. Ki yüzeysel seni rahatlatacaktır. Tenlerin değmesi hissetmek bi kadının ihtiyacı olan şeyin çoğudur. Gelelim erkek meselesine. Kiminle? Burada bir kadının en çok aradığı şey güvendir. Güvenmeden kimseye yğkselemez. O yüzden sen bitsin bu ilişki dediğinde salça olmayacak, kapılarına dayanamyacak, tehditler savurmayacak ve deneyimli bir erkek olmalı. Bulabilirsen evli olsun ☺️ çünkğ hem tecrübeliler. Hem de sana salça olamazlar çünkü evde bekleyeni var. Gizli tutarlar. İfşa etmek istemezler. Böyle senin gibi biriyle ilişkim oldu ve bitsin dediğinde bitmişti her şey
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılHayır olmazsın. Çünkü sırf olsun diye birini bulacak değilsin yani. Sonuçta bunu yaşayacağın kişi, hayatındaki kişi olmuş olacak, güvendiğin sevdiğin. Ha ilişki bir gün belki biter, orası ayrı konu ama sevdiğin ve istediğin arzuladığın için bu olmuş olacak, sadece yapmak istiyorum diye değil yani. Umarım anlatabilmişimdir :)
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılÇiftleşme mevsimim geldi , biriyle çiftleşsem sonrada o gitse ( yani beni çatır çatır kullansa ) sonra ben böyle mal gibi ortada kalsam be olur diyor kendisi?
118 Yorumla
Soran1 yılHayir ya onu demiyorum nasıl güvencem diyorum
- 1 yıl
Bende diyorum ki güvenemezsin , erkeğin amacı tam da senin gibi birini kullanmaktır
Soran1 yılAma güvenilir vardır elbette
- 1 yıl
Güvenilir yoktur hanımefendi , bir erkek olarak seni son kez uyarıyorum :))). Gerisi size kalmış
Soran1 yılNe yapicam ben peki bu istekle
- 1 yıl
İşiniz gücünüz sosyal bir hayatınız okulunuz vs olsa ve enerjinizin büyük bir kısmını bu yönde harcasanız bu kadar tavan olmayabilirdiniz ama yok bunlar zaten var ama ben bu haldeyim diyorsanız ya spor vs yapacaksınız ya da başka bir şey , yok illa cinsel tatmin diyorsanız ara ara siz kendinizi keşfedeceksiniz. Diğer dediğiniz seçenekte artık masum bir kadın olmazsınız ( BENÇM FİKRİM )
Soran1 yılŞu an yok evet sosyal cevrem
- 1 yıl
Bir de bu tarz platformlarda senin bu durumundan faydalanmak isteyen masum tipli sırtlanlarda uzak dur hanımefendi.. iyi günler
Soran1 yılEvet haklısınız peki evlilik mi bekleyeyim
- 1 yıl
Aday yoksa bulup evlenene kadar zamanla cinsel isteğin bu seviyede olmayacak ve zamanla daha da azalacak , benim düşüncem bu işler evleneceğiniz kişi ile olsun , yoksa diğer türlü erkekler MAALESEF kadınları kullanıyor , burada tutupta hayır git hemen biriyle seviş diyecek hakim yok afedersiniz
Soran1 yılHaklısınız teşekkür ederim tavsiyeniz için. Sabredicem birsz
- 1 yıl
Rica ederim hanımefendi
Soran1 yılPeki yüzeysel seyler yaşasam
- 1 yıl
Mesela Kimle?
Soran1 yılSevgilimle
- 1 yıl
Sevgilin varsa neden bu problemi burada bu sapıklara açıyorsun?
Soran1 yılHayir yok sevgilim şu anda
- 1 yıl
Olunca diyorsun … e onura olunca kendisiyle paylaşırsınız hanımefendi , seve seve kabul edecektir zaten
Sana anlık zevk verebilir daha sonrasında pişman olabilirsin sebebi bu zamana kadar beklemiş olman çünkü zihnin buna hazır değil
128 Yorumla
Soran1 yılBeklemem doğru mu pekii
Soran1 yılYapsam ve o kişi ile evlensem sorun olmaz da ama eğer biterse işte uzer
Soran1 yılAma nasıl dayanicam ben bu istekle
Soran1 yılO yetmiyor bana
- 1 yıl
Ne sanıyorsun ilişkiye girince Nirvana’ya felan mı çıkacaksın Türkiye’deki erkeklerin yüzde 70 i cinsel ilişkiye nasıl girilir bilmiyor sadece obje olarak görüp kendi zevkini düşünüyor emin ol belki bir tık zevk alıcaksın çünkü tamamiyle sevmediğin biriyle ilişkiye girdiğini varsayarak konuşuyorum sonrasında bumuymuş ya diceksin
Soran1 yılEvlilik beklemek en doğrusu dimi
Soran1 yılHaklısın ne yapicaz böyle yaa
Soran1 yılBir de sevgili istiyorum cokk yeni ayrıldım sayılir biri olsun isriyorum hep
Soran1 yıl:)))) valla cildiricam artık:))
Soran1 yılRelaks olmam için biri lazım hayatımda:))
Soran1 yılOlsun artık yaa 🙈🙈
Soran1 yılİstanbul
Soran1 yılHaklısınız şu an duygusal açlığım çok var zaten
Soran1 yılBiri çıksa geçer belki
Soran1 yılRica ederim:))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Bu yaşa kadar nasıl bekledin?
Bu kadar aşırı istekli olduğun için sakın şu an bi erkeğe yanaşma, kesinlikle yanlış tercih yaparsın!
Kendini sosyalleşebileceğin bişeyler keşfet yeni ilgi alanları bul. İşinde profesyonelleşmeye çalış. İşin yoksa doğru düzgün bir iş bul. Ve en önemlisi oku!
Ayrıca bu yaşa kadar beklemişsin, yüzeysel takılmayla başlarsan frenin tutmaz çarparsın hava yastığın patlar! Demedi deme 😉👍12 Yorumla
Soran1 yılNe yapicam peki evlilik mi bekleyeyim
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılŞimdi biriyle seks yaptığında, "eyvah ben ne yaptım, artık kimse bakire değilim diye benimle evlenmek istemez" diye kaygı duyacaksın yapma. Nikahsız seks, erkeklerin evlenirken bakire eş istemeye hakkı olduğunu düşünen kezbanların değil, "evleneceğim erkek beni seviyorsa beni cinsel geçmişimle kabul etmek zorunda" diyebilecek kadınların işi...
111 Yorumla
Soran1 yılYani doğrusu ne
- 1 yıl
Evleneceğin zaman, eş adayı erkek seni bakire olmadığın için istemediğinde buna üzülmek yerine, "o zaman s.. tir git" diyebilecek cesaretin olmalı.
Soran1 yılPeki sorun eder mi erkekler bunu
- 1 yıl
"Benim geçmişte seks yapmış olmam seni ilgilendirmez, beni seviyorsan olduğum gibi kabul edersin" diyebilmen lazım.
- 1 yıl
Erkeklerin bunu sorun edip etmeyeceğine kafayı bu kadar takmanızın nedeni, erkeklerin evlenirken bakire istemeye hakkı olduğunu zannetmeniz... Ataerkil kodlar zihninize öyle bir işlenmiş ki...
Soran1 yılYani pişmanlık yasanmamali
- 1 yıl
Evet, seks yapmalısın ve yaptıktan sonra da pişmanlık duymamalısın... Evleneceğin zaman bunu kabul edemeyecek erkek seni gerçekten sevmemiş demektir.
Soran1 yılBastirmaknda yoruyor
- 1 yıl
"Seni seviyorum ama baklre olmadığın için seninle evlenemem" cümlesi kadına hakaret etmekle eşdeğer.
- 1 yıl
Cinsel istek bastırılabilecek veya evlenene kadar ertelenebilecek bir şey değil.
- 1 yıl
Bu yüzden de, özellikle kadınlar üzerindeki nikahsız seks yasağı son derece zararlı.
Gizli Üye(25-29)1 yılBu yaşına kadar beklemişsin. Ney pişman olursun. Değdiğini düşünürsün, bu güvenilir dersin. Seni kullanır, üzülürsün. Ha yine bir şeyler yaşa. Seviş, yala, yalat dayanabilirsen sürtün ama ilerisine geçme. Bu en azından affedilebilir. Ben de 25 inde böyleyim. Ben de dayanamıyorum ama s*ksoyu yaptırıcam sanırım birisi var bakalım. Bu arada nerede yaşıyorsun?
12 Yorumla
Soran1 yılNe yapicaz peki
Cevap sahibi1 yılİlerisine gitmeden birisini bulacaksın ya da elle devam:) benim önerim tabımaya çalış sevgili olmasan bile güvenilir birisini bulabilirsin belki bazı uygulamalarda arayabilirsin.
Gizli Üye(36-45)1 yılErkekler herseyi yapıyor sizde onlara yana yana bir obje gibi kendinizi saklıyorsunuz
Bakır erkek mi var sanki
O yüzden bu arzuları boşuna bastırmaya çalışma
Fakat yine de bu ilk ilişki senin için önemli şu açıdan önemli. Tecrübesiz bencil öküzün biriyle olursan ilk ilişkide bile seni seksten soğutur.113 Yorumla
Soran1 yılAslında evleneceğim kişi ile olsa pişmanlık duymam ama nasıl emin olacağım
Cevap sahibi1 yılYa ona bakarsan evlenince de boşanabilirsin. Yani illa öyle evlenecegim kişi diye şartlamamak gerek
maalesef tam emin olunmaz. Yaşamadan bilemezsin. Biz insanlar deneye yanıla doğruyu buluyoruz çünkü
Soran1 yılYani ne yapicsm
Cevap sahibi1 yılYa zaten çevrende böyle biri olsa şu ana kadar birseyler olurdu diye düşünüyorum
O yüzden tecrubeli. Kadına sadece obje gibi görmeyen, değer veren. Seni pişman etmeyecek bir aday bulabilirsin.
Soran1 yılYani evlilik bekle diyorsun
Cevap sahibi1 yılAslında en güzeli. Çünkü pişman olur muyum diye soruyorsan sen duygusal birisin ve duygusal bisey hissetmeden seks yaparsan kesin pişman olursun.
Bu hayatta ya yaptıklarınızdan pişman olmayacaksın ya da pişman olacağın şeyler yapmayacaksin
Soran1 yılYani sabret diyorsun ama nasıl dayanicam bakalım.:))))
Cevap sahibi1 yılPeki sadece yüzeysel sevişmek istemez misin? Oral yaparak.
Soran1 yılİsterim
Cevap sahibi1 yılPeki ben sana bunu yaşatmak isterim dersem
Soran1 yılNasil güvenicem
Cevap sahibi1 yılBunları konuşabiliriz
Cevap sahibi1 yılŞehir neresi
Gizli Üye(30-35)1 yılBen 29 yaşındayım. Bende bu zamana kadar hiç c. ilişki yaşamadım, sabrettim hep. Evlendiğimde o ilk heyecanı ve tutkuyu yaşamayı istiyorum. Bende çok istekli bir erkeğim ve evet bazen dayanılmaz oluyor ama sabrediyorum 😔 Bence evlilik dışı yaşarsan çok pişman olursun zira bu zamana kadar sabretmişsin de
13 Yorumla
Soran1 yılCok zorlanıyorum artik:((
Soran1 yılGizlisin
Cevap sahibi1 yılAçıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evleneceğin kişi varsa plur denemeler yaparsin yoksa en uygunu mastürbasyon yapmak ikili ilişki istersen sanalini yani sexting yaparak evinde yatağında yazisarakta yasayabilirsin
112 Yorumla
Soran1 yılAma yetmiyor artık
Soran1 yılEvet
Soran1 yılSanal mi evet
Soran1 yılHayir sağlamıyor her gün istiyorum resmen
Soran1 yılTek yazmakla olur mu
Soran1 yılYani böyle. mi. simdilik idare. etmeliyim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSık dişini yarın bı bi gün ayrilirsiniz pişman olursun ben de en az senin kadar fenayım ama sen kadınsın benden daha çok zorlanıyor olabilirsin ama dışını sik
15 Yorumla- 1 yıl
Burdakilerin lafına bakıp gazı gelme sana tavsiye en kotu yüzeysel bir şeyler yaşa mesela sana güzel bir oral yapsın her yerini iyice yalasin sen de ona yap canın çekerse bu seni biraz ileriye götürür... benden böyle bir istekte bulunsa sevgilim ileriye dönük düşünsem ben yapardim şahsen ona nirvanayi yaşatmak için elimden geleni yapardım
Soran1 yılEvet çok güzel bunlar gerctkrn
- 1 yıl
Tabi ben yaparım da sana herkes yapmaz beklicrksin mecbur ama eger istersen nisanlina veya sevgiline teklif et veya ima et falan ben seni kendinden vm
- 1 yıl
İstersen link atabilirim sana elimde güzel videolar var biraz belki haz alırsın
- 1 yıl
Rica ederim kendi adıma 👍
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Pişman olmayacağın biri olursa olmazsın eğer evlenene kadar sabredersen en güzel olanı ama edemem diyorsan hakeden biriyle yap bari sıradan biri olmasın
110 Yorumla
Soran1 yılEvet işte ama onu nasil bulucam
Soran1 yılEvett onu bulmak önemli işte peki 27 yaş geç mi beklemek icin
Soran1 yılOfff ya nasıl dayandın erkek olarak
Soran1 yılYani evlenince yaşamak güzel ama dayanmak zor
Soran1 yılHelal olsin bu yasina kadar
Gizli Üye(25-29)1 yılAcikcasi eger samimi isen konu uzerine fikir alisverisi yapabiliriz. Bunu eksi ve arti yonleriyle degerlendirmen lazim. 27 yas olgunluk yasi iliski yasamanin deneyimin sorumluluklarini alabilicek misim bir degerlendirelim istersen
12 Yorumla
Soran1 yılPişman olur muyum
Cevap sahibi1 yılKimi yasadigi icin kimi ise hic yasamadihi icin pisman olur cunku
1 yılBence bu zamana kdr gelmişsin dayan knk sonra vijdan azabı çekersin titreşimli oyuncaklar alabilirsin idare etmesi için
12 Yorumla
Soran1 yılBen gerçeğini isriyorum amaaaa
- 1 yıl
Okarmı azgınsın
Evleneceksin zaten elbet neden kendini tehlikeye atıyorsun. Hem ne kadar istekli olabilirsin ki abartma
15 Yorumla
Soran1 yılZor durumdayım her gün:)))
Soran1 yılO yetmiyor :))))
Soran1 yıl:)))))
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılZamanı gelmiş artık pişman olacak bir şey yok ama hak eden birisiyle yap
15 Yorumla
Soran1 yılHak eden nasıl bulucam
- 1 yıl
Bulunur elbet burdan başka yerden
Soran1 yılNasıl güvencem
- 1 yıl
Buradan detay veremiyorum sana istersen birebir anlatayım sana
Soran1 yılMesaj atamıyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılYani bende aynı düşüncedeydim ama bir noktadan sonra turmak istemiyosun. Yaşayacaksan bende doğru güvenilir kişi ile yaşarsan pişman olmazsın
16 Yorumla
Soran1 yılİşte o güvenilir ksii nasıl bulucam
Cevap sahibi1 yılYanii ben burdan bulmuştum açıkcası birini 😅
Cevap sahibi1 yılAma çvrende varsa temiz düzgün gözüne kestirdiğin olabilir yoksa sosyal medyada belli bir süre tanı sonra aklına yatarsa görüşürsün
Soran1 yılHaklısın teşekkür ederimm
Cevap sahibi1 yılRica ederim
Cevap sahibi1 yılSosyal medyada özellikle ağırdan al ama her türlü canlı var
1 yılYani bu sana bağlı aslında. Eğer dindar biri değilsen takılma bence ya gerek yok yaşa istediğinle
10 Yorumla
1 yılPişman olmazsın ama yaşadığın kişi de önemli tabiki haz noktalarını bulmalı seni hazırlamalı zirveye çıkarmalı iyi ki yapmışım demelisin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGüveneceğin erkek arkadaşın olmadı mı hiç? ya da doğrusu hayatında neler oldu?
19 Yorumla
Soran1 yılGüvenilir olmadı
Cevap sahibi1 yılSeks için sıradan bir şey göremediğini anlıyorum, bu yaşına kadar beklediğine göre. Tam olarak ne arıyorsun ya da bekliyorsun?
Cevap sahibi1 yılHatta vaktin var mı?
Cevap sahibi1 yılHı?
Soran1 yılHer şey beklerim
Cevap sahibi1 yılHer şey beklerim? Vaktin var mı senin
Soran1 yılVar
Cevap sahibi1 yılEvet?
Cevap sahibi1 yılCevap versene 😁
Gizli Üye(30-35)1 yıl- Güvenilir birisiyle yapabilirsin
16 Yorumla
Cevap sahibi1 yılRica ederim ama yardımcı olamadım pek 🥹
Soran1 yılGüvenilir nasıl bulucam
Cevap sahibi1 yılKonuştuğun kimse yok mu
Soran1 yılŞu an yok
Cevap sahibi1 yılHmm anladım ama yeni arkadaşlıklar edinebilirsin yani özellikle siz kadınlar için çok zor değil
Cevap sahibi1 yılZamanla tanıyıp güvenirsen eğer yaparsın bişeyler
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılpişman olursun mastürbasyon yapmaya devam et
18 Yorumla
Soran1 yılAma nasıl. dayanicam
- 1 yıl
evlen o zaman
Soran1 yılBiri çıksa doğru duzgun evlenicem
- 1 yıl
sizde adam begenmiyorsunuz bi düzgün bulamadınıuz :D
Soran1 yılBana çıkmadı çıksa hemen evlenicem yaa:)))
- 1 yıl
adres ver cıkayım :D
Soran1 yılEmin. misin bak hemen evlenelim derim kaçamazsın ahahah
- 1 yıl
ya sen kaçarsan :D
Ben de çok istekliyimdir, istersen sohbet edebiliriz
13 Yorumla
1 yılçok pişman olursun öld*kten sonra da ayrı çok pişman olursun haberin olsun kendini ateşe atma
10 Yorumla
1 yılBu kadar sabretmissin evet pişman olursun yaşarsan
18 Yorumla
Soran1 yılAma zorlanıyorum artik
- 1 yıl
Biraz daha sabredersen yaşla birlikte istek azalır
Soran1 yılHayir azalmasin:)))
- 1 yıl
Ben de 13 14 yaşında falan çok zorlanıyordum 15 yaşında da ilk kez yaptım ergenlik bela ya akrabami bile elliyordum utanç zamanları
Soran1 yılBana sevgili lazım :)))
- 1 yıl
Ne kadar istekli olduğunu merak ettim gelsene:)
Soran1 yılYakarım ortalığı sonra ananaja
- 1 yıl
Yak ben de söndürürum bekliyorum hadi:))
Gizli Üye(36-45)1 yılBen de senin gibiyim. sanalda sesli yapıyorum bazen o güzel oluyor onunla idare ediyorum. Gerçeğini yapsam çoktan yapardım ama bana gelen karı temiz olsun diye yapmadım hiç
067 Yorumla
Soran1 yılYapmadın mi
Cevap sahibi1 yılYapmadım hiç. Sadece sanalda sesli yapıyorum bazen. ama aşırı yükseğim. İlk ilişkimi yaşasam kadını fazlasıyla doyuracagıma eminim bu konuda kendime güvenim tam. sadece üstte belirttiğim gibi evlilik muhabbetiyle sadık kalayım diye yapasım gelmiyor kimseyle ama o da olmayacak gibi bu gidişle çünkü dayanamıyorum artık. Boşuna bekliyormuşum gibi hissediyorum bazen
Soran1 yılSenim kız versiyonunum tam beni anlatmissin ne yapicam bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılSesli konuşarak da etkilenirim dersen sanal deneyebilirsin. En azından güven problemi olmadan rahatça açılırsın istediğin şekilde konuşur biraz da olsa tatmin olursun. Evet reeli kadar iyi olmayabilir ama neticede heyecanlı oluyor. Ben kadınlara sesli konuşarak istediklerimi yaptırınca, onları sesimle yönlendirince bayılıyorlar genelde. Kendilerine dokundurarak kendilerinden geçirmek güzel oluyor benim için de.
Soran1 yılOyle evet ama gerçeğini ne zmaan yaşarız artık istiyor insan
Cevap sahibi1 yılOnu ben de istiyorum da Kızın sana güveninin oturması da zaman alıyor. Güven oturmuş olsa bu defa ben tereddütte kalıyorum yapsam mı yapmasam mı diye.
Soran1 yılAnladım kaç yasindasin
Cevap sahibi1 yıl35 im.
Bir de şu var diyelim yaptın biriyle bu defa pişmanlık da sarabilir bu muymuş yav diyebilirsin. bu benim için de geçerli.
İş sadece o eylemi yapmakta bitmiyor yani.
Günah boyutu var.
Evlenirsen bakir/bakire gitmeme boyutu var.
Biriyle yapacaksan o kişiyle hayat kuracaksan yapacaksın. Bunun için de kafaların uyması gerekiyor. Yani neresinden tutsan zor bu iş. İki ucu b. lu değnek.
Soran1 yılEvet o kişi ile kesin evlenecegini bilsen yaparsın ama ya ayrilirsan ne olacak işte. Peki ileriye gitmeden yasansa
Cevap sahibi1 yılTanımadan işte kesin bişey demek zor. Fikirler uyuşmazsa büyük sıkıntı.
İleriye gitmeden kastın öpüşme ve dokunmalar ise o beni kesmeyebilir şahsen.
Yapmışken tam yapma kafasındayım ben. Karşılıklı oral yapılsa olabilir belki ama onu yapıyosan zaten bakir/bakireyim demek saçma geliyor bana.
Soran1 yılOral isriyorum çok acikcasi :((
Cevap sahibi1 yılOralı herkes sever de işte bahsettiğim şeyler sıkıntı.
Soran1 yılYani onu yaptırinca bakireyim demek saçma mi olur
Cevap sahibi1 yılBiraz öyle sanki.
Seks gibi yaptıktan sonra pişman hissettirir mi onu da bilmiyorum. Ama yalan yok heyecanlı geliyor bana birine oral yapma fikri.
Soran1 yılKime heyecanlı gelmez ki zor dayanıyor insan
Cevap sahibi1 yılBakire birine oral yapmak güzel olabilirdi de işte diğer soru işaretlerini aşmak problem. Sen adamın kafasına bastırırsın da muhtemelen :D
Soran1 yılEvrt yaparım cok fenayim:))))
Cevap sahibi1 yılKafasına basarken aklına gelen herşeyi söylediğini hayal ettim bir an : ))
Ama adamı boğma dikkat et : ) yılların birikmişliği vardır sende bakire olduğun için. Bende de var aynı durum zira : ))
Soran1 yılYani fena yorarim o kesin ama güzel bjr şey bence:))
Cevap sahibi1 yılYorulmak önemli değil , kızın mutlu olduğunu ve delirdiğini görmek hoşuma giderdi benim : ) tadını falan tabi bilmiyorum hiç. Güzel ve heyecanlı olacağından şüphem yok zaten. Ama karşılıklı daha da iyi olurdu. Tek taraflıya da okeyim ama karşılık olursa daha da iyi olabilir.
Soran1 yılKarşılıklı daha güzel tabi :)) yani ikimizin durumu fena olur bence:)))
Cevap sahibi1 yılEvet hiç yapmadıgımız için ateş barut durumu olacağı kesinnn zaten. :D ama ben de merak ediyorum bastırmayı falan. yani erkeksi hissediyorum bunu düşününce.
Soran1 yılBen de istiyorum bastırmayi çok tam kadınsı hissederim kendimi çünkü ait olmuş hissederim
Cevap sahibi1 yılEvet diz çöktüğünü ve bastırdıgımı düşününce kadının bana itaatkar oldugunu görmek beni de delirtirdi çünkü kadına hükmettiğimi hissettiriyor. Kadınlarda tam tersi ait olma duygusu hoşlarına gidiyor. yani itaat etmeyi seviyor kadınlar.
Soran1 yılEvett oylee deli gibi istiyroum:))))
Cevap sahibi1 yılTamam dur sakin ol : )) İmkan olsa bu duyguları yaşamak için oradan buraya ışınlanacak gibi duruyosun : ))
Soran1 yılEvet fena ettin beni :))
Cevap sahibi1 yılKadınların çogunda bir önyargı var tecrübesiz erkek yapamaz şeklinde. oysa her erkek bir değil. ben bakir kaldıysam bazı hassasiyetler yüzünden bunu seçtim. Libidosu zaten ortalamanın çok üstünde biriyim. Yani içimdeki gizli potansiyeli çıkarsam eminim her türlü tatmin ederim kadını ilk deneyim bile olsa. Eğer karşılıklı güven varsa partnerim için herşeyi yaparım.
Soran1 yılİlgisi yok ki sahsen bizlerde istek daha çok ve fazlasiyla memnun ederiz ben çoğu yapan kadından kendimi daha istekli hissediyorum. Çoğu yılmış gibi oluyor heyecanları yok
Cevap sahibi1 yılAynen öyle. çünkü çok yapıyorlar her önüne gelenle yatan insanda heyecan kalmaz ki zaten.
Soran1 yılBen bir kişi ile yaşamak istiyorum her şeyi tüm duygularımı tutkumu ona tek ait olmak istiyorum.
Cevap sahibi1 yılSenin düşüncen sağlıklı olan zaten. Önüne gelenle yapıp değişik tatlar deneyenlerde hem hastalık kapma riski var. Hem de hayvanlardan farksızlar nazarımda. İki taraf da çok istekli olduğu sürece kimsenin dışarda gözü falan olmaz..
Soran1 yılEver zaten evliliğin temel taşı bu benim kimseyi gözüm görmez zaten her şeyimi onunla yasarim
Cevap sahibi1 yılNe güzel ama işte evlilik de öyle basit bişey değil. Kafa uyumu ve frekansların uyması da çok önemli. Değilse soguyorum ben hemen. ciddiye gidemiyorum. Diyelim uymadı ama evlendin bu defa boşanma tantanası sıkıntıya sokuyor. Bunu bildiğim için de umutsuzluga kapılıp biriyle ne olursa olsun yaşıycam kafasına gidiyorum bazen.
Soran1 yılÇok haklısın keşke senin gibi biri girse haystima
Soran1 yılÇok olgunsun ne guzsl
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim.
Çevrenden araştır bulursun illaki güvenilecek kriterlerine uygun birini.
Soran1 yılŞu an çevremde yok öyle biri
Cevap sahibi1 yılHangi şehirdesin? İstanbul mu?
Soran1 yılEvet İstanbul
Cevap sahibi1 yılBen de ist. dayım, avrupa.
Soran1 yılBen de:))
Cevap sahibi1 yılAklımı kurcalıyorsun : ))
Soran1 yılSen de benim kurcaliyorsun saatlerdir :))
Cevap sahibi1 yılBir de çok yakın çıkıyomuşuz senle lokasyon olarak : ))
Cevap sahibi1 yılAcaba sadece ateşli şekilde sevişsek keser mi seni. ileri gitmeden :D
Soran1 yılKeser bence hiç yoktan iyidir:))
Soran1 yılSeni keser mi:))
Cevap sahibi1 yılKeser diye düşünüyorum. Hiç bi erkekle daha önce sevişmedin dimi
Soran1 yılSen sevistin mi hic:)) bunun önemi yok ki bence
Soran1 yılSevismedim hayir
Cevap sahibi1 yılUfak bi sevişme olmuştu sadece ama erken yaşlardaydı.. Evet önemi yok haklısın. Sevişmiş olsan da sıkıntı yok.
Cevap sahibi1 yılSempatik, konuşkan, enerjik tavırları olan biriyim. Yüz olarak tipin miyim orasını bilmiyorum ama ortalama biriyim. Beğenenler de var beğenmeyenler de. Ne burcusun bu arada?
Cevap sahibi1 yılSana kendimi göstericem ama gizlisin.
Soran1 yılAslanim ben
Soran1 yılBen guzelimdir oyke diyorlar yani
Cevap sahibi1 yılÇok çok iyi. aslan kadınları libidolu oluyor zaten. sanaldan denk geldiklerim öyleydi hep. Genelde beğeniyorlar beni yüz olarak
Soran1 yılEbet aslan öyle senin burcun ne
Cevap sahibi1 yılBalık ama koç stelyumluyum
Soran1 yılBurçlara çok takilmam ben ama mutlu edecek biriyim fazlasiyla
Cevap sahibi1 yılTahmin edebiliyorum, buradan belli oluyor libidon : ) benden farksız gibisin sen de
Soran1 yılEvet çok. belli ettim fszlasiyla hem de özelden konuşsak daha iyi açıklama yaparım:)))
Cevap sahibi1 yılİyolur evet. buradan baya uzadı muhabbet, bir de herkes okuyor : )) Soruyu beğensem ulabilir misin bana bildirimlerden yoksa gizliden mi çıkayım? hatta beğeniyorum şimdi. son gelen bildirimdeki nick benimdir zaten karıştıracağını sanmıyorum. Olmadı dersen öyle çıkayım gizliden.
Soran1 yılBirdk bakiyorum
Cevap sahibi1 yılevet o son dediğin aynen.
Soran1 yılTamam
Soran1 yılYazdim
- Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı.
1 yılBen de bekliyorum hem evlilik bu saatten sonra da epey zor görünüyor benim için artık. Bekleyip sabretmekten başka da çaren yok...
00 Yorumla
1 yılPişman olmazsın sonuçta zevkin için yapacaksın değil mi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. Alternatif app dene ve süreci sınırlar içinde senle yapacak biriyle ol
00 Yorumla
1 yılPişman oılacaksın evlendiğin zaman bunun utancı içinde olursun sabır ediniz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yazarın modu anlık😂😂
00 YorumlaBuldun mu birini
10 YorumlaSanal zevk verir dene
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı. Olursun çünkü sevdiğinle yaparsan olmazsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı.
1 yılGüvenilir birini bul zevkini yaşa
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılSenin kararın ve senin hayatın
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılÖzel bir konu bu.
10 Yorumla
1 yılHemde çok pişman olursun evlenme şansın var mı
02 Yorumla
Soran1 yılVar ama ne zaman bilmiyorum
- 1 yıl
Aday mı yok yoksa farklı durum mu var
1 yılPatlak lastiği kimse almaz iyi düşün
01 Yorumla
Soran1 yılNeddn
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlenmeni tafsiye ederim hayalinden olsun 😊
10 Yorumla
1 yılMq zorlanıyorum da yeni moda oldu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 334 cevap paylaştı. Yaşla beraber azalır acele et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılyapma boş ver zor ama bende bekliyorum
04 Yorumla
Soran1 yılNereye kader bekliycez
Cevap sahibi1 yılbilmiyorum ben hic evlenemem gibi geliyor ama evlenmeden de dogru degil
Soran1 yılEvlen ya ne yapican bekar kalip
Cevap sahibi1 yılzor ya o isler kimse de yok zaten yoksa bekarlik zor
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bir oral seni kendine getirir
012 Yorumla
Soran1 yılSanırım evrtt
Soran1 yılEvett bence de
Soran1 yılEvet ama güvenilir biri olmalı
Soran1 yılNasıl olacak. ki
Soran1 yılEvet ama. nasil
Soran1 yılNereye geleyim
Gizli Üye(45 üstü)1 yılönden yapma arkadan yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMaaasstla idare etsen yetmezmi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen 22'e kadar dayanabildim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılsenin evliliğin kısa sürer, at fava bekle.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılPeki hayatında yok mu biri
51 Yorumla
Soran1 yılHayir su an yok
Gizli Üye(30-35)1 yılIlgi mi cekiçennn çennn hee
00 Yorumla
1 yılKimle yapacağına bağlı
14 Yorumla
Soran1 yılEvet güveneceğim kişi olmalı
- 1 yıl
Sevgilin yok yani?
Soran1 yılŞu an yok hayir
- 1 yıl
?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılHepimiz öyleyiz
00 Yorumla Dişin kesebiliyorken yiyeceksin
00 YorumlaPişman olmazsın
00 Yorumla
1 yılBirini bul
10 YorumlaPişman olursun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Pişman olursun knk
04 Yorumla
Soran1 yılEmin misin
Soran1 yılAma nasıl dayanicaz
Gizli Üye(18-24)1 yılBen de senin gibiyim biliyor musun
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılDoğru zamanı bekliyorum ama aşırı yapmak da istiyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılSanal dene güzel zevk alırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYüzeysel şeyler yapsan?
00 Yorumla
1 yılburada mısın şu an
03 Yorumla
Soran1 yılNeden sordun
- 1 yıl
Birkaç bişey soracağım sana
Soran1 yılSor
Gizli Üye(25-29)1 yılAz daha sabret knk
10 Yorumla
1 yılO kadar haklısın ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı.
1 yılEe nolacak
00 Yorumla - Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne