Cinsel Yaşam Birlikte olduktan sonra mesajlarımı geç görüyor. Ne yapacağım, cevabını bekleyeyim mi direkt engelleyeyim mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Birlikte olduktan sonra mesajlarimi geç görüyor uyumuyo ama mesajımada cevap vermiyor, söylemiyo bişey Güncellemeler1 yıl Sabahtan beri ağlıyorum bu duruma düştüğüm için durum atıp çevrimiçi olup benim mesajıma dönmemesi korkunç bişey Birlikte olduktan sonra mesajlarımı geç görüyor. Ne yapacağım, cevabını bekleyeyim mi direkt engelleyeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Sallama bile mutlu mutlu durum at yokmuş gibi davran takıl görsün gözüne sok birksc gün sonra da bas engeli 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Çok üzüldüm okadar ağladımki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ağla rahatlarsın ama sonra mutlu olmana bak dediğim gibi gözüne sok mutlulugunu Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bir kez mi oldu? Her seferinde mi böyle yapıyor? 0 4 Yorumla Soran 1 yıl İlk kez birlikte olduk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İlk ilişkin mi? İlk kezmi yaptin? Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O zaman sende umursama. Engelleme de. İllaki sana dönecek. O zaman sen de ona göre cevabını veririsin. Mesela ( artık çok geç. Sen kaybettin yazabilirsin. ) Yorumla
Forezz55 Takip Et Yoda Yaş: 34 1 yıl İstediğini elde etmiş... Zaten benim diyor geç yazsam da yazmasam da istediğimi aldım diyor... 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Zaten benim derken onunla sürekli olacağımımı düşünuyor Yorumla Forezz55 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl Böyle düşünmemesi için engellemmi gerekiyor Yorumla Forezz55 1 yıl Hayır umursama gitsin Yorumla Forezz55 1 yıl Ağlama be değmez Yorumla Soran 1 yıl İğrenc bi durum gerçekten Yorumla Forezz55 1 yıl güçlü kal kendine değer ver boş ver bunu Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Alacağımı aldım kafasında 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Engelliyimmi daha fazla cevap vermesse Yorumla Slalombebeğim 1 yıl Engelle geç. Kapak olsun * Yorumla Soran 1 yıl Çok zoruma gitti varya o kadar ağladımki Yorumla Slalombebeğim 1 yıl Çok çirkin bi hareket cidden Yorumla
Kadirovski94 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Ve böyleleriyle yatıyorsunuz 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyordumki böyle biri olduğunu Yorumla
Katucuk Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 83% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. Hocam iletişimi azalt o sana döner 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Cevapmı vermiyim onun yedekte tuttuğu biri olmak istemiyorum Yorumla Katucuk 1 yıl Hocam cevap vermezsen zaten o kısma girmez sin Yorumla
assassin8686 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı. Senden istediğini almış, soğuk davranıyor 😒 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Pişman mısın böyle gereksiz biriyle olduğun icin 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Evet de bunu yapacağını tahmin etmiyordum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Begenmedimi acaba Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O an zevk aldimi Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum ki anlamadim yapıyodu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İlkmiydi ikinizinde Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Engelle geç, istediğini elde edince seni salmış 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ben böyle yapacağını beklemiyordum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yapmış ama seçici olsaydın biraz Yorumla
HardAktif99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Alacagini almiş. 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Ne yapıcam peki engelliyimmi ben bu durumda ezik ezik beklemek istemiyorum Yorumla HardAktif99 1 yıl Engelle geç. Sana yazarsa da cevap verme. Yorumla Soran 1 yıl Tamamda benim hakkımda kötü bişeylermi düşünmüştür niye böyle yapio Yorumla HardAktif99 1 yıl Yok be işine baksın ağırdan satıyor güyya Yorumla Soran 1 yıl Ne diyim ne yazim engellerken Yorumla HardAktif99 1 yıl Bişey deme. Engellemek de cocukca sende ona cevap verme. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Sallama bile mutlu mutlu durum at yokmuş gibi davran takıl görsün gözüne sok birksc gün sonra da bas engeli
Çok üzüldüm okadar ağladımki
Ağla rahatlarsın ama sonra mutlu olmana bak dediğim gibi gözüne sok mutlulugunu
Bir kez mi oldu? Her seferinde mi böyle yapıyor?
İlk kez birlikte olduk
İlk ilişkin mi? İlk kezmi yaptin?
Hayır
O zaman sende umursama. Engelleme de. İllaki sana dönecek. O zaman sen de ona göre cevabını veririsin. Mesela ( artık çok geç. Sen kaybettin yazabilirsin. )
İstediğini elde etmiş... Zaten benim diyor geç yazsam da yazmasam da istediğimi aldım diyor...
Zaten benim derken onunla sürekli olacağımımı düşünuyor
Evet
Böyle düşünmemesi için engellemmi gerekiyor
Hayır umursama gitsin
Ağlama be değmez
İğrenc bi durum gerçekten
güçlü kal kendine değer ver boş ver bunu
Alacağımı aldım kafasında
Engelliyimmi daha fazla cevap vermesse
Engelle geç. Kapak olsun *
Çok zoruma gitti varya o kadar ağladımki
Çok çirkin bi hareket cidden
Ve böyleleriyle yatıyorsunuz
Bilmiyordumki böyle biri olduğunu
Hocam iletişimi azalt o sana döner
Cevapmı vermiyim onun yedekte tuttuğu biri olmak istemiyorum
Hocam cevap vermezsen zaten o kısma girmez sin
Senden istediğini almış, soğuk davranıyor 😒
3ngelelmkuklanıp atmş
Pişman mısın böyle gereksiz biriyle olduğun icin
Evet de bunu yapacağını tahmin etmiyordum
Begenmedimi acaba
Bilmiyorum
O an zevk aldimi
Bilmiyorum ki anlamadim yapıyodu
İlkmiydi ikinizinde
Sevgili mi fb mi
Sevgili
Engelle geç, istediğini elde edince seni salmış
Ben böyle yapacağını beklemiyordum
Yapmış ama seçici olsaydın biraz
Alacagini almiş.
Ne yapıcam peki engelliyimmi ben bu durumda ezik ezik beklemek istemiyorum
Engelle geç. Sana yazarsa da cevap verme.
Tamamda benim hakkımda kötü bişeylermi düşünmüştür niye böyle yapio
Yok be işine baksın ağırdan satıyor güyya
Ne diyim ne yazim engellerken
Bişey deme. Engellemek de cocukca sende ona cevap verme.
azınca verme kudursun
Engelle
Engelle