Guney Afrika da aaids hiv yaygin olduğu için prezervatif ler şamrel lastiği gibi. Konduğu zaman var olan kalkmış olani indirir. Birsey olmadigi gibi geç boşalma oluyor. Türkiye'de kiler cok iyi gerçek gibi. Kadın temiz kalıyor ve kokmuyor. Olmamış gibi düşünün. Sadece zevkini aldiniz. Prezervatif kadın için güzel çünkü hep bakire temiz kalma arzusu duyar. Pislenmemiş kirlenmemiş arzusu tatmin olur . Girmedi ki hissi . Temizlik güzel gebelik korkusu azalır. Kullanmamak erkek icin hata hissetmiyorum kelimesi bahane. Kiz arkadaşını kaybeden cok erkek var ilk ilişkiden sonra. Gebelik korkusu yüzünden
üzerlerinde yazanlar prezervatifin özellikleridir muhtemelen işe yarıyordur mesela rötarın üzerinde geciktirici sprey var bu yüzden erkeğin geç gelmesini sağlıyor sıcak temas ise ince olan bir prezervatif olsa gerek bu yüzden kadının sıcaklığını hissettiriyor gibi gibi
Bana inandırıcı gelmiyor hata isimleri falan komik geliyor ultra gece vardı bilmiyorum gördüm bişiler cdgvdgvdgvd allahım nerden aklınıza geliyor böyle isimler.
Pazarlama tekniği gibi korunmayı teşvik amaçlı çünkü prezervatif ile hissetmediği için çoğu kişi kullanmak istemiyor o yüzden
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Kısmen ya. Mesela rötar birazcık geciktirir. Ultra ince olanlar biraz daha vajina sıcaklığını hissettiriyor. Ama hiç biri ten etkisini sağlamaz, mecburi kullanılan bir korunma yöntemi.