Alışkanlık değil kadınsızlıktan böyleyim artık bir şeyler izlemek istemiyorum birileriyle konuşarak yapmaya başladım. Peki seks yapsam senin için sorun olur muydu? Ama seninle çıktıktan sonra her şey bitecek sadece seninleyim sadık
Mütevazi oluşumdan mütevellit tertemiz birini isterim en azzz. Aşağısı kurtarmaz yani birikeriyle yatmis birini istemezdim büyük de konsmjrm sadece dusuncem istegm bu sekilde
25 yaşıma geldim biriyle seks yapmadım Vicdanıma ben düzgün bir hak ettim diyebilmek için Gerçekten bu kadar sevimli bir kız olup kimseyle bir şey yaşamadın mı?
Diğer erkeklerle beni karıştırma ben gerçekten ciddi düzgün bir kız istedim. Hep tam tersi kızlar hayatıma girdi istemedim yalnız kaldım kaldıkça sapıtmaya başladım seksting falan Düzgün bir kız karşıma çıksa sence bu hale gelmiş olur muydum yaşarsam onunla yaşar evlenirdim. Ki yaşamamayı tercih ediyorum hormonlar ten uyumu ne derece yoldan çıkarır bilinmez
Bencede tercih etme biriyle realde birseyler yasamamis olman karakterinin ya da iradenin kuvvetli olduğu anlamina gelmez muhtelen sadece o denli casretin yok ya da denk getiremedin yoksa yapmistin sen coktan baya hissettim bunu sende. Karşına tertemiz kiz ciksada ssn o tur kizlarin pesinden ayrilmazsin bence. Iyi aksmlar
Cesaret mi istesem yaparım yalnızca bir kızı sahiplenemeyeceksem seks yapmayı mantıklı bulmadığımdan dolayı yapmadım. Hayatıma o tarz kızlar geldi flört ettim geçmişleri yüzünden konuşmayı kestim. Yapmasan pasif olarak bakıyorsunuz ama temiz erkek istiyorsunuz ne kadar çelişkili? Dışarıdan beri gören her kız playboy sanıyor öyle bir izlenim yarattığıma göre bir çekiciliğim var ağzım çok laf yapar. Ama ben geçmişi benim gibi olan bir kadını sevip anılar biriktirip eğer yaşayacaksam biraz birikim yapıp sonra yaşamak istiyorum ardından da hemen evlenmek Tabiki bırakmam yıllardır öyle bir kız arıyorum sen benim konumumda olsan bırakır mıydın? Temiz erkek bulan kadın bile şu çağda şanslı ki kadınlar bunu önemsemiyor cebe giren para ve olgunluğa bakıyorlar
Yapmasan pasif bakan falan yok furkiy. Birakmam derken neyi birakmazsin? Temiz erkek lafina gelcek olursak ben temizsem benmde tertemiz erkek istiyor olmam gayette hakkim bende bilirdim alasinida yapardim belki erkeklerle ama önce kendi vicdanim rahat etmeyeceği için çünkü Rabbime layık olmak vede tek kişiyle yasamak istedgmden dolayi kendimi saklıyorum
Çok fazla kötü düşüncelisin. Öyle bir kız seni hayatına alacakmi ya da kurban olduğum rabbim seni öyle birine yar edecek mi asil konu bu. Allah gönlüne göre versin.
Bilmiyorum ama sekstingde mutlu etmiyor keşke şöyle gerçekten düzgün biri çıksa düzgün bir ilişkim olsa ihtiyacım olan gerçekten vakit geçirmek sarılmak sevmek böyle şeyler olunca aklıma seks bu kadar gelmiyor
Yapmasam ilk bir haftam cehennem gibi geçiyor ağlıyorum sinir krizi geçiriyorum Sonra kötü bir olay yaşıyorum tekrar dönüyorum keşke ölsem harbi diyorum yaşamak istemiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Alışkanlık haline geldiyse eğer istemem
Alışkanlık değil kadınsızlıktan böyleyim artık bir şeyler izlemek istemiyorum birileriyle konuşarak yapmaya başladım.
Peki seks yapsam senin için sorun olur muydu?
Ama seninle çıktıktan sonra her şey bitecek sadece seninleyim sadık
Mütevazi oluşumdan mütevellit tertemiz birini isterim en azzz. Aşağısı kurtarmaz yani birikeriyle yatmis birini istemezdim büyük de konsmjrm sadece dusuncem istegm bu sekilde
25 yaşıma geldim biriyle seks yapmadım Vicdanıma ben düzgün bir hak ettim diyebilmek için
Gerçekten bu kadar sevimli bir kız olup kimseyle bir şey yaşamadın mı?
Hayir ama sen Şu an bile basitlik peşindesin. Kolay gelsn sana
Diğer erkeklerle beni karıştırma ben gerçekten ciddi düzgün bir kız istedim.
Hep tam tersi kızlar hayatıma girdi istemedim yalnız kaldım kaldıkça sapıtmaya başladım seksting falan
Düzgün bir kız karşıma çıksa sence bu hale gelmiş olur muydum yaşarsam onunla yaşar evlenirdim.
Ki yaşamamayı tercih ediyorum hormonlar ten uyumu ne derece yoldan çıkarır bilinmez
Bencede tercih etme biriyle realde birseyler yasamamis olman karakterinin ya da iradenin kuvvetli olduğu anlamina gelmez muhtelen sadece o denli casretin yok ya da denk getiremedin yoksa yapmistin sen coktan baya hissettim bunu sende. Karşına tertemiz kiz ciksada ssn o tur kizlarin pesinden ayrilmazsin bence. Iyi aksmlar
Cesaret mi istesem yaparım yalnızca bir kızı sahiplenemeyeceksem seks yapmayı mantıklı bulmadığımdan dolayı yapmadım.
Hayatıma o tarz kızlar geldi flört ettim geçmişleri yüzünden konuşmayı kestim.
Yapmasan pasif olarak bakıyorsunuz ama temiz erkek istiyorsunuz ne kadar çelişkili?
Dışarıdan beri gören her kız playboy sanıyor öyle bir izlenim yarattığıma göre bir çekiciliğim var ağzım çok laf yapar.
Ama ben geçmişi benim gibi olan bir kadını sevip anılar biriktirip eğer yaşayacaksam biraz birikim yapıp sonra yaşamak istiyorum ardından da hemen evlenmek
Tabiki bırakmam yıllardır öyle bir kız arıyorum sen benim konumumda olsan bırakır mıydın?
Temiz erkek bulan kadın bile şu çağda şanslı ki kadınlar bunu önemsemiyor cebe giren para ve olgunluğa bakıyorlar
Bu arada bu işleri çok iyi biliyorsun türbanlı temiz olduğuna inanasım gelmedi.
İrade denk getirmen lazım falan yoksa arkadan ağızdan alanlardan mısın
Yapmasan pasif bakan falan yok furkiy. Birakmam derken neyi birakmazsin? Temiz erkek lafina gelcek olursak ben temizsem benmde tertemiz erkek istiyor olmam gayette hakkim bende bilirdim alasinida yapardim belki erkeklerle ama önce kendi vicdanim rahat etmeyeceği için çünkü Rabbime layık olmak vede tek kişiyle yasamak istedgmden dolayi kendimi saklıyorum
Eğer düzgün namuslu ve beğenebileceğim bir kız hayatıma girseydi bırakmazdım.
Çok fazla kötü düşüncelisin. Öyle bir kız seni hayatına alacakmi ya da kurban olduğum rabbim seni öyle birine yar edecek mi asil konu bu. Allah gönlüne göre versin.
Kötü düşünceyle ne alakası var niye öyle dedin?
Bir erkeği? ... Bize değil bu soru sanırım :D
Gaysen sana brom ahshah
Bendeki bu aletle gay olursam, kızlar isyan eder.
Dert etmezler ve bunu niye söylüyorsunki
İsterler
Senin bu yaptıklarını kim nerden bilecek ki?
Sorarsa ben anlatırım yalan söylemem
Kızdan kıza değişir bu
Bilmiyorum ama sekstingde mutlu etmiyor keşke şöyle gerçekten düzgün biri çıksa düzgün bir ilişkim olsa ihtiyacım olan gerçekten vakit geçirmek sarılmak sevmek böyle şeyler olunca aklıma seks bu kadar gelmiyor
Mutlu etmiyorsa neden devam ediyorsun
Saçmalama istersen
Başım ağrıyor p*rno bağımlısı olsan halimi anlarsın keşke şu an gebersem yaşadıkça daha sapıtıyorum
Yapmasam ilk bir haftam cehennem gibi geçiyor ağlıyorum sinir krizi geçiriyorum
Sonra kötü bir olay yaşıyorum tekrar dönüyorum keşke ölsem harbi diyorum yaşamak istemiyorum
Doktora mı gitsen anlattıkların normal değil
Neden olmasın
🤌🥰
Sen misin o :D
Gel gör o zaman yavrum