Selamlar yaksamlar arkadaşlar benim boyum kısa 120 cücelik var ve uzun süredir sevgilim yok haliyle denk gelenler hep uzun boylu ve bende buna çok sicak bakmıyorum haliyle normal yani üzüm boylu erkek kısa kadın sever mi yoksa amacı sks midir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba, genelleme yaparak hayır sevmezler demek doğru olmaz, tabiki sevebilir. her şey boy demek değil. Bazılarının da bu konularla ilgili izlediği videolardan dolayı fantezi arayışı olabiliyor
02 Yorumla
Soran1 yılNe videosu
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 870 cevap paylaştı. Öyle sırf o yüzden bakanda vardır ama sana tavsiyem hiçbir şekilde üzülme bu işler nasip seninde boyun budur her şeyde bir hayır vardır hiç üzülme takma kafana
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılSeks tabi gadası
02 Yorumla
Soran1 yılEvet bu yüzden de sks sonrası nolcak peki istemeyecek
- 1 yıl
Evet istemez ama seninle tanışmak isteyen birileri bulunur burdan
1 yılSevdiğim kişi şu an 1 metrede olsa sorun etmezdim her türlü yerim onu senide böyle seven çıkar bende cücelik yok tabi ama bende kısayım 160
04 Yorumla
Soran1 yılRahatsız mısın peki boyundan
- 1 yıl
Evet keşke daha uzun olsaydım onada diyom zaten arada bunu teselli ediyor beni 😅
Soran1 yılAhahaha o kadar da kısa diilsin aman takma kafana
- 1 yıl
deniyorum sende boş ver illa kısa olsun demene gerek yok ne gelirse :D
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sever yaa neden sevmesinn kısa boylular daha tatlı bennce çıtı pıtı ufacık tefecik 😊🤗😉
00 Yorumla
1 yıl145 gördüm burada yeni rekoru bulduk sensin knk
00 Yorumla
1 yıl1.52 boyumla 1.90 erkegi tavladim sen cirkinsindir belki de 🤭💗🥰😍🥰☺️😚
025 Yorumla- 1 yıl
ajajsjajsnwks yuzumuz guzel olsuj ic halledilir
- 1 yıl
en azindan yuzumu koyucka ozguvenim var userrr nokdu alindin mi seenen ahqjajwjskw
- 1 yıl
host kari anandir
- 1 yıl
sus be dayi 44 yasinda karina cocuguna bak sen
- 1 yıl
hosssttt co be kopeekk belediye zehirlemedi mi hala sizi
- 1 yıl
havlayan sensin be amca ha 40 ha 44 karinla ilgilen hadii kaubol
- 1 yıl
@bitmissincerewn
Ama 1.80 den kısa olsa direkt reddederdin değil mi o erkeği? - 1 yıl
gormeden sevmistim 1.60 dahi olsa basim gozum ustune 3 sene beraberdik ve boyu hicbir zaman on planda olmadi sinirlendigim nokta milletin bu boy konusunu yargilayip kullaniyor damgasi olmustu
- 1 yıl
@bitmissincerewn
Tabu canım? Acaba 1.80 den kısa kaç tane erkeği reddetmedinde o 1.92 erkek 1.60 olsaydı da sevgili olurdun? Kızlar 1.80 den kısa erkeklerle asla sevgili olmazlar. - 1 yıl
sizin gibilerin direkt kinamasi ahajsjajs reddedilmissin gelip bana carliyosun o cocuktan once ki sevgilim 1.57 falandi ve asiri siskoydu kanka mesele tip degil ha 1.90 kompleksim de olabilir benim kendi tercihim iki tarafta durumdan memnun senin bogazini ney tirmaladi?
- 1 yıl
@bitmissincerewn
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.90 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri. Ayrıca o 1.57 erkekle en fazla kanka olmuşsundur ya da 1.80 üzeri erkek bulamadığın için sevgili olmuşsundur. - 1 yıl
seni biri baya uzmus yaa kiyamam fakat ben aglama duvarı değilim birader oteye aglaaa ahahajajjaa
- 1 yıl
@bitmissincerewn
Sende 1.80 den kısa bir çok erkeği üzmüşsündür. - 1 yıl
boy kompleksim yok tip onemli kardessss uzduysem de uzdum sananeee
- 1 yıl
@bitmissincerewn
Sizinki kompleks değil kriter. Hiçbir kız 1.80 den kısa erkeği sevmez. Bu kadınlar için yazılı olmayan bir kuraldır. - 1 yıl
Kanka kıza niye çirkin diyorsun ki durduk yere çok garip
- 1 yıl
belki demisim
- 1 yıl
@Adinisenkoy43 ben kıza çirkin demedim.
- 1 yıl
@türk5561 sana demdim cevaplayana dedim
Gizli Üye(36-45)1 yılÇoğu erkeğin seks fantezisi vardır buna emin ol
Tabiki sevende olur olmayacak bisey yok010 Yorumla
Soran1 yılEvet fantezi dolayısıyla yaklaşıyorlar zaten sevdiklerini zannetmiyorum
Cevap sahibi1 yılPeki uzun boylu derken mesela kaç olmasıni istersin erkeği
Soran1 yılYani kısa olsun isterim 140 filan
Cevap sahibi1 yılYa işte o yüzden tanımak gerek. Boy vs kriter değil seni sen olduğun için sevecek biri elbet olur.
Soran1 yılYa olur elbet ama çok da uzun olmasin
Cevap sahibi1 yılKaç yaşındasın
Soran1 yıl21
Cevap sahibi1 yılIs okul çevren falan yok mu
Soran1 yılVar da kısa boylu erkek bulmak zor
Cevap sahibi1 yılYa boya çok takılma. 165-170 olur yeterki seni olduğun gibi sevsin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılFiziği iyiyse boyuna pek bakmıyorum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Amacın evlilik mi tabii ki bir seven bulundu
00 Yorumla
1 yılİkincisi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam