Cinsel Yaşam Neden cinsel aktiviteler yapmaya çalışırken panik atak geçiriyorum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Örneğin ilk kez sanal yapmaya calistigimda panik atak gecirdim neden böyle oluyor gercek seks yaparken de böyle mi olacak Güncellemeler1 yıl Korku ile istek ne alaka siz iyi misiniz Neden cinsel aktiviteler yapmaya çalışırken panik atak geçiriyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kobrayı görüp aklını kaçırmayan var mı ki 😹? Bunlar hep heyecandan. 5 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sanaldan wlisir gerçeğe daha yumuşak iniş saglarsin 0 0 Yorumla
Aligull3 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 63% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Panik atak olduğuna emin misin nasıl hisler yaşıyorsun 0 0 Yorumla
Deliryus27 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Panik atak o anda bişey olur mu diye olabilir 0 0 Yorumla
C00LRahiP Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 37% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı. Cevabının kaynağı bulmak için seni tanımak ve anlamak lazım. 0 0 Yorumla
Paspalcigo Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Panik atak öyle bir şey seks yapmayı düşünerek bile gecirebilirsin bırak yapmayı 0 0 Yorumla
ATABEY1299 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Partnerinle alakalı bir şey olabilir bir de beni deneyebilirsin 0 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Fazla heycan yapıp kendini kasıyorsun biraz daha sakin olmayı dene 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sadece s*ksting yaparken mi oldu? Normalde de panik atak geçiren birisi misin? 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Cok stres olunca ya da korkunca geçiriyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anladım. S*kse özel bir şey değil o zaman. Bir de sanırım libidosu yüksek birisi değilsin. Öyle olsa bu zamana kadar alışırdın sanırım. Tavsiyem ufak ufak s*kating yaparak alış. Yoksa reel de hiç yapamazsın. O daha heyecanlı ve stresli. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ? Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl İlk olması seni fazla heyecanlandirmis. zamanla asarsin umarim. İlk deneyiminmiydi. ? 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aşırı mı yüklendiniz İlk seferde de? Yorumla Soran 1 yıl Sanaldan mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ben ilk şanalımda kalp krizi geçiriyorum sandım 😅 Normal merak etme 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bu durum senin korkun kaygınla alakalı mi yoksa bir anda istemsizce mi başlıyor bu önemli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl doruklarda yaşıyosun demekki. derin nefes almaya çalış böyle durumlarda 0 0 Yorumla
hkand26 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı. Peki sonra düzeldi mi? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla hkand26 1 yıl Tam olarak ne yaşıyorsun? Aşırı heyecan falan mı? Her defasında oluyo mu yoksa yeni tanıştığın ilk defa yaptığın kişilerle mi? Yorumla
olgun1kisii Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aşırı istekli olduğundan 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ohoo demek gerçeği olsa yatakta bayılcan 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Neler oldu ki? 0 0 Yorumla
Katucuk Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 83% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. Muhtemelen aile evinde olduğun için 0 0 Yorumla
KotuAdamxx Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 817 cevap paylaştı. yok artık o kadar heyecanlı mısınnnn 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. İlk seferlerde olabilir. Her zaman olmaz. 0 0 Yorumla
Asude-m Takip Et Guru Yaş: 46 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. sanırım heyecanlanıyorsun 0 0 Yorumla
secretman077 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. 18 misin 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla secretman077 1 yıl alışcaksın merak etme abilerin burada Yorumla Soran 1 yıl Hayır bir daha böyle bir sey yapmam sadece ilk seks yaparken rezil olmaktan korkuyorum çocuk beni cok yargilar ya Yorumla secretman077 1 yıl nerde yaşıyorsun oradan uzak duralım Yorumla Soran 1 yıl Çok kötüsün Yorumla secretman077 1 yıl şaka şaka nerdesin ciddi Yorumla Soran 1 yıl Burdan gbt mi de yazim mi Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı. Yaş kaç 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Kobrayı görüp aklını kaçırmayan var mı ki 😹? Bunlar hep heyecandan.
Sanaldan wlisir gerçeğe daha yumuşak iniş saglarsin
Panik atak olduğuna emin misin nasıl hisler yaşıyorsun
Panik atak o anda bişey olur mu diye olabilir
Cevabının kaynağı bulmak için seni tanımak ve anlamak lazım.
Panik atak öyle bir şey seks yapmayı düşünerek bile gecirebilirsin bırak yapmayı
Partnerinle alakalı bir şey olabilir bir de beni deneyebilirsin
Fazla heycan yapıp kendini kasıyorsun biraz daha sakin olmayı dene
Sadece s*ksting yaparken mi oldu? Normalde de panik atak geçiren birisi misin?
Cok stres olunca ya da korkunca geçiriyorum
Anladım. S*kse özel bir şey değil o zaman. Bir de sanırım libidosu yüksek birisi değilsin. Öyle olsa bu zamana kadar alışırdın sanırım. Tavsiyem ufak ufak s*kating yaparak alış. Yoksa reel de hiç yapamazsın. O daha heyecanlı ve stresli.
?
İlk olması seni fazla heyecanlandirmis. zamanla asarsin umarim. İlk deneyiminmiydi. ?
Evet
Aşırı mı yüklendiniz İlk seferde de?
Sanaldan mi
Evet
Ben ilk şanalımda kalp krizi geçiriyorum sandım 😅 Normal merak etme
Bu durum senin korkun kaygınla alakalı mi yoksa bir anda istemsizce mi başlıyor bu önemli
doruklarda yaşıyosun demekki. derin nefes almaya çalış böyle durumlarda
Peki sonra düzeldi mi?
Hayır
Tam olarak ne yaşıyorsun? Aşırı heyecan falan mı? Her defasında oluyo mu yoksa yeni tanıştığın ilk defa yaptığın kişilerle mi?
Aşırı istekli olduğundan
Ohoo demek gerçeği olsa yatakta bayılcan
Neler oldu ki?
Zamanla alışıyorsun merak etme geçer
Yılanı görünce korkuyorsun demek ki
Muhtemelen aile evinde olduğun için
yok artık o kadar heyecanlı mısınnnn
İlk seferlerde olabilir. Her zaman olmaz.
sanırım heyecanlanıyorsun
Kendinş rahat hissetmiyosundur
Alışırsın zamanla yapa yapa
Seni rahatlatamamis ondan
18 misin
Evet
alışcaksın merak etme abilerin burada
Hayır bir daha böyle bir sey yapmam sadece ilk seks yaparken rezil olmaktan korkuyorum çocuk beni cok yargilar ya
nerde yaşıyorsun oradan uzak duralım
Çok kötüsün
şaka şaka nerdesin ciddi
Burdan gbt mi de yazim mi
Allah Allah
Yaş kaç
Malafat görsen bayılacaksın herhalde
Yapma sende
Korkudan